fbpx

As Oy Vantaan Viola

Tulossa

As Oy Vantaan Viola

Vantaa, Rekolanmäki

Kerrostalot

Asunto Oy Vantaan Viola nousee Rekolanmäen idyllisiin ja vehreisiin maisemiin. Nämä Ihanat kodit ovat erinomaisten kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden ääressä. Esimerkiksi Rekolan juna-asemalta matkustat sujuvasti Helsingin keskustaan vain alle puolessa tunnissa. Kävelyetäisyyden päässä uudesta kodistasi sijaitsevat muun muassa päivittäistavarakaupat ja huoltoasemat, kahvilat ja ravintolat, päiväkodit ja koulut sekä Peijaksen sairaala.

Rekolanmäessä todella viihtyy, sillä alue on kaunista, viheriöivää ja idyllistä. Jäljittelemätön tunnelma syntyy alueen lukuisista puistoista sekä Rekolanpuron ja Keravanjoen luonnonläheisistä miljöistä, jossa on ilo liikkua. Ulkoilun lisäksi Rekolanmäessä on yllin kyllin muitakin harrastusmahdollisuuksia: lähistöltä löydät esimerkiksi skeittiparkin, koirapuistoja sekä sisä- ja ulkokuntosalit – unohtamatta aivan kotisi naapuriin rakentuvaa uutta Elmon urheilupuistoa, joka palvelee mainiosti niin pallopelejä, jääkiekkoa ja luistelua kuin uintiakin harrastavia.

Violan Ihanat kodit ovat ihastuttavan avaria ja valoisia, tarjoten modernin asumisen ylellisyyttä parhaimmillaan. Tavallista suurempi huonekorkeus yhdistettynä kookkaisiin ikkunoihin tekee asunnoista ilmavia ja todella viihtyisiä. Pintamateriaalit ja kalusteet ovat huolellisesti valittuja sekä erittäin laadukkaita. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä luo edellytykset sisustaa koti vapaasti ja oman mielen mukaan.

Kaikissa Violan Ihanissa kodeissa on oma parveke tai asuntopiha ja terassi. Huonekorkeus on jopa 3,5 metriä. Osassa asunnoista asumisen ylellisyyden viimeistelee oma sauna ja käytännöllinen parvi, joka tuo asuntoon lisää tilaa.

Tutustu ja ihastu Violan Ihaniin koteihin!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s, parvi)
Pinta-ala: 21,5–65 m2
Osoite: Lipstikkakuja 7, 01400 Vantaa
Asuntoja: 30
Arv. valmist.: Syksy 2023

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM PK-seutu 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Rekolanmäki

Tutustu alueeseen