As Oy Vantaan Ylväs

Tulossa

Asunto Oy Vantaan Ylväs

Vantaa

Rivitalot Paritalot

Vantaan Ylästöön, idylliselle Tolkinkylän alueelle rakentuu Asunto Oy Vantaan Ylväs ja sen Ihanit rivitalokodit! Ylvään punamultainen, puinen julkisivu henkii alueelle täydellisesti sopivaa maalaistunnelmaa.

Ylästön Tolkinkylä on seesteinen alue peltomaisemien keskellä, Vantaanjoen varrella. Rauhallisesta ympäristöstään huolimatta kaikki palvelut, kuten päiväkodit, koulut, leikkipuistot ja ruokakaupat ovat lähellä ja hurautat alueelta sujuvasti niin polkupyörällä, omalla autolla kuin julkisella liikenteellä alle kolmen kilometrin päähän kauppakeskus Jumboon tai aina Helsingin keskustaan saakka. Tolkinkylän parhaita puolia ovat myös sen monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, joita luontomaisemien lisäksi tarjoavat myös mm. Isomännyn liikuntapuisto ja Tolkinkylän ratsastuskoulu, sekä lähistöllä sijaitseva Haltialan kotieläintila.

Ylvään Ihanat kodit ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan. Suurista, lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista voit ihastella rauhallista peltomaisemaa ja kesäiltojen tunnelmasta kelpaa nauttia oman pihan terassilla. Asuntojen huonekorkeus on tavanomaista korkeampi, kohoten yli 3 metriin asti. Voit valita asuntoon mieleisesi pintamateriaalit moderneista vaihtoehdoistamme ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta edes patterit eivät rajoita sisustusratkaisujasi. Kotien lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö, joka pitää myös asumiskustannukset edullisina.

Haluatko sinäkin nauttia rauhallisesta asumisesta maalaishenkisissä maisemissa? Tutustu Ylvään viihtyisiin asuntoihin ja löydä oma, Ihana kotisi!

Tyyppi: Rivitalot Paritalot
Huoneluku: 2h+k – 4h+k+s
Pinta-ala: 40,5-82,5
Osoite: Tolkinkyläntie, 01690 Vantaa
Asuntoja: Tulossa
Arv. valmist.: 2021

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Lasse Heikkilä Myyntivastaava, DI PK-seutu (lomalla 31.8-20.9) 044 040 2123 lasse.heikkila@t2h.fi Soita

Matias Majuri Asiakkuusjohtaja, KTM 040 961 8669 matias.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta