fbpx

Asunto Oy Espoon Baritoni

Espoo, Henttaanlaakso

Autolla Helsingin keskustaan alle 20 minuutissa
Autolla kauppakeskus Iso-Omenaan 10 minuutissa
Lukutorin palveluihin alle 1 km

Asunto Oy Espoon Baritonin Ihanat kodit rakentuvat Henttaanlaaksoon, lähelle Suurpellon palveluita.

Baritonin Ihanat kodit ihastuttavat modernin elegantilla ilmeellään. Jopa yli 4 metriin kohoava huonekorkeus ja suuret ikkunat tekevät asunnoista ainutlaatuisen avaria ja valoisia.

Laadukkaat materiaalit ja varusteet sekä fiksusti käytetyt neliöt ilmenevät arjen toimivuutena ja tuovat ylellisyyden tuntua. Osassa asunnoista parvi tuo käytännöllistä lisätilaa sekä luo samalla upeaa loft-tunnelmaa, kun taas lasiseinäinen sauna tuo kylpyhuoneeseen ihanaa spa-tunnelmaa.

Kirsikkana kakun päällä jokainen Baritonin asukas saa nauttia lähialueen maisemista tilavalta parvekkeelta.

Metsämaisemien lisäksi Henttaanlaaksossa nautitaan kattavista palveluista. Laakson itäpuolella Suurpellon palvelukeskittymästä löydät kaupat, ravintolat ja liikunta-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut. Viereisellä Opinmäen kampuksella toimivat mm. koulut, päiväkoti ja kirjasto. Helsingin keskustaan hurautat autolla alle 20 minuutissa, ja toimivat julkisen liikenteen yhteydet vievät sinut näppärästi esimerkiksi metro- ja junaradan varteen.

Tyyppi:  Kerrostalot Liikehuoneistot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–4h + kt (+ s + parvi)

Pinta-ala: 22,0–84,0 m2

Liiketiloja: 2

Osoite: Linda Tannerin kuja 1, 02250 Espoo

Asuntoja: 53

Arv. valmist.: 2022

Joona Korkala
Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Tule tutustumaan Espoon Ihaniin koteihin sunnuntaisin klo 12-13 osoitteeseen Nihtisillankuja 2, 02630 Espoo. Katso tarkemmat tiedot ja muut esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Nauti Henttaanlaakson monipuolisista palveluista ja puistomaisemista

Grundskolor: 4 st
Lähin koulu 500 m
Lähin päiväkoti 500 m
K-Supermarket Suuris 800 m

2 km säteellä

Päiväkoteja 11
Peruskouluja 5
Lukioita 2
Ruokakauppoja 4

Aivan Espoon sydämessä on idyllinen Henttaanlaakson asuinalue, jonka idylliset puistomaisemat ja luonnonläheisyys yhdistyvät upeasti sujuvaan arkeen ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Baritonin lähimmät palvelut keskittyvät Lukutorille, jota ympäröivät monet kivijalkaliikkeet, kahvilat ja ravintolat, ja lisäksi torin laidalla sijaitsee kauppakeskus Suuris palveluineen. Myös Espoon suurin kauppakeskus, Iso Omena, on lähellä.

Henttaanlaaksoa kehystää Espoon suuri keskuspuisto, joka on säilynyt pitkälti luonnontilassa, ja alueella on useita pienempiä puistoja leikkialueineen ja liikuntamahdollisuuksineen. Vanha Henttaa taas on idyllinen, historiaa henkivä kylä, jonka juuret ulottuvat vuosisatojen taakse.

 

Kotisi lähistöllä sijaitsee useita leikkipuistoja sekä Suurpellon koirapuisto ja suosittu Olarin skeittipuisto. Kulttuurista nauttiva ilahtuu esimerkiksi teatterin läheisyydestä. Vain muutaman kilometrin päästä löydät Tapiolan urheilupuiston kentät, palloilu- ja liikuntahallit sekä jopa jäähallin. Lähistöllä sijaitsevat myös muun muassa Tapiola Golf sekä useita frisbeegolf-ratoja.

Espoon Baritonissa elät sujuvaa elämää palveluiden lähellä ja luonnon ympäröimänä. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 6,55€ / m2

Vesimaksu 19 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autohallipaikan hoitovastike 24,56 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Korkala
Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi