Asunto Oy Espoon Fuuga

Tulossa

Asunto Oy Espoon Fuuga

Espoo

Kerrostalot

Fuuga on musiikkitermi, joka tarkoittaa moniulotteista, useasta äänestä koostuvaa sävellystä. Myös Asunto Oy Espoon Fuuga on moniulotteinen, useasta toinen toistaan kauniimmasta osa-alueesta koostuva kokonaisuus – joka on kuin musiikkia kaikille aisteillesi.

Fuuga kohoaa naapuriyhtiönsä Fiinin rinnalle Espoon Finnoon henkeäsalpaaviin merenrantamaisemiin. Asuntojen suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja tavallista ylellisempi, jopa neljään metriin yltävä huonekorkeus lumoavat päivästä toiseen. Ainutlaatuisen toimivan ja tyylikkään asunnon lisäksi myös merenrannan ja Espoon kauniin saariston läheisyys sekä metroaseman ympärille rakentuva Finnoon keskus tekevät Asunto Oy Espoon Fuugassa asumisesta jokapäiväisen nautinnon.

Espoon Fuugassa asunnot on suunniteltu avariksi ja toimiviksi. Modernit materiaalit sekä varusteet ovat huolellisesti valittuja. Jokaisessa kodissa on tilava parveke tai terassi, jossa kelpaa nauttia aurinkoisista kesäpäivistä tai ihastella hämärtyvää syysiltaa vilttiin kääriytyneenä. kääriytyneenä. Asumisen ylellisyyden täydentää osassa asunnoista myös tyylikäs lasiseinäinen sauna sekä osassa upea loft-henkinen parvi.

Finnoo on Länsiväylältä aina merenrantaan saakka ulottuva uusi Espoon kaupunginosa. Merellisen ja luonnonläheisen tunnelman lisäksi Finnoossa on panostettu myös ekologisuuteen: kaikki Finnoon palvelut metroasemaa unohtamatta ovat kävelyetäisyyden päässä kodistasi ja fiksusti suunnitellut pyöräreitit parkkeineen tekevät liikkumisesta helppoa pyöräillenkin. Finnoosta kuljet kätevästi joka suuntaan ilman, että sinun tarvitsee käyttää omaa autoa: esimerkiksi Helsingin keskustaan hurautat metrolla vain 20 minuutissa.

Meren läheisyys tarjoaa mahtavat virkistys- ja harrastusmahdollisuudet: esimerkiksi aivan kotikulmiltasi kulkeva yli 40 kilometrin pituinen Rantaraitti tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa aina museoista ja kahviloista upeisiin luontokohteisiin. Palvelutason merkitys arjen ja miksei juhlankin sujuvuudelle on tärkeää, ja siksi Finnoossa panostetaan luonnonläheisyyden lisäksi paikalliseen palvelutasoon. Metroaseman läheisyyteen rakentuukin monipuolinen palvelukeskittymä, joka vastaa asukkaiden tarpeisiin. Finnoo on alue, joka on rakennettu tarjoamaan sujuvaa arkea ja antoisaa vapaa-aikaa asukkailleen.

Finnoo on alue, jossa elämä sujuu kuin tanssi – oletko valmis rytmin vietäväksi?

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3 (4) h + kt (+ s)
Pinta-ala: 21,5 m²–70,5 m²
Osoite: Syväsalmenkatu 9, 02260 Espoo
Asuntoja:
Arv. valmist.: 2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.




Ota yhteyttä

Lasse Heikkilä Myyntivastaava, DI PK-seutu 044 040 2123 lasse.heikkila@t2h.fi Soita

Martina Simpanen Asuntomyyjä PK-seutu 040 620 5943 martina.simpanen@t2h.fi Soita



Olen kiinnostunut kohteesta