fbpx

Asunto Oy Espoon Herkko

Espoo, Vermonniitty

Tulevalle Raide-Jokerin pysäkille 500 m
Leppävaaran juna-asemalle 1,3 km
Kauppakeskus Selloon 1,4 km
Tervetuloa tutustumaan Herkon Ihaniin koteihin sunnuntaisin klo 12-13!

Espoon Leppävaaraan, Vermonniityn kehittyvälle ja elämänmakuiselle asuinalueelle nousevat Herkon Ihanat kerrostalokodit.

Vermonniitty sijaitsee Espoon itäpuolella, Leppävaaran suuralueella aivan Helsingin rajalla. Asuinalue sijoittuu alueen nimeä kantavan Suomen keskusraviradan ja Talin puistoalueen länsipuolelle, aivan Leppävaaran palvelukeskittymän tuntumaan. Vermonniitystä tulee yksi Espoon houkuttelevimmista asuinalueista, jossa runsas julkinen ja kaupallinen palvelutarjonta on kävelyetäisyydellä kotioveltasi. Palvelutarjonnan yltäkylläisyyttä lisää myös kivenheiton päässä sijaitseva kauppakeskus Sello lähes 200 liikkeensä voimin.

Myös kulkuyhteydet Vermonniityssä ovat erinomaiset niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla: junamatka läheisiltä Leppävaaran ja Mäkkylän asemilta Helsingin päärautatieasemalle kestää vain 10 minuuttia, eikä varttia enempää matkaan kulu omalla autollakaan. Alueen ohittavat niin Kehä I, Vihdintie kuin Turunväylä, joiden ansiosta Vermonniitystä on helppo matkata moneen suuntaan.

Vaikka Vermonniitty sijaitseekin keskellä aktiivisinta metropolialuetta, löytyvät Laajalahden idylliset merimaisemat vain noin kilometrin päästä. Alueen itä- ja eteläpuolta kehystävä Helsingin kaupunkiin kuuluva Talin laaja puistoalue tarjoaakin monipuolisia mahdollisuuksia aktiiviseen ajanviettoon, esimerkiksi frisbeegolfin, koiraharrastusten, pallopelien, lenkkeilyn tai golfin parissa.

Herkon Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia kerrostaloasuntoja, joissa on tavallista korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkunat, toimivat pohjaratkaisut sekä tarkkaan valitut materiaalit ja varusteet. Kaikissa asunnoissa moderni avokeittiö on osa avaraa oleskelutilaa, joka jatkuu luonnollisesti suurelle parvekkeelle. Tilavan kylpyhuoneen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä, ja osassa asunnoista kylpyhuoneen ylellisyyden viimeistelee upea lasiseinäinen sauna. Ihanissa kodeissa on rajattomat sisustusmahdollisuudet – kiitos vesikiertoisen lattialämmityksen, jonka ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita. Osassa Herkon asunnoista lisää mahdollisuuksia tarjoaa myös näyttävä loft-henkinen parvi, jonka ansiosta huonekorkeus kohoaa jopa 4 metriin.

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Rakentuu vuokratontille, jonka määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus

Huoneluku: 1–3 h + kt + parveke (+ s) (+ parvi)

Pinta-ala: 22,5–56,5 m²

Osoite: Anna Sahlsténin katu 6, 02600 Espoo

Asuntoja: 53

Arv. valmist.: 2023

Halil Kurti Asuntomyyjä, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 486 4717 halil.kurti@t2h.fi

Tervetuloa tutustumaan Espoon Herkon Ihaniin koteihin sunnuntaisin!

Tule tutustumaan paikan päälle sisustettuihin malliasuntoihin sunnuntaisin klo 12-13 osoitteeseen Anna Sahlsténin katu 6, 02600 Espoo. Voit myös varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Ota yhteyttä

Vermonniitty on kasvava alue palveluiden keskellä

Autolla Helsingin keskustaan 15 minuuttia
Autolla lentokentälle 20 minuuttia
Ruokakauppaan 400 m

2 km säteellä

Päiväkoteja 7
Grundskolor: 4 st Peruskouluja 5
Lukioita 1
Ruokakauppoja 8

Espoon Vermonniitty sijaitsee aivan Helsingin rajan tuntumassa. Arjen palveluita alueella on jo paljon ja lisää rakennetaan. Ruokakaupat ovat lähellä ja seudulla on paljon kahviloita ja ravintoloita, joissa pysähdyt pitämään mukavan paussin keskellä arjen kiireitä. Kauppakeskus Sellon yli 170 liikkeestä saat kävelymatkan päästä lähes kaiken tarvitsemasi. Helsingin keskustan kaikki palvelut ovat nopean auto-, juna- tai bussimatkan päässä, ja lähivuosina myös Raide-Jokeri kulkee alueen läpi. 

Etenkin lapsiperheille on palvelut vieressä: Majurinkulman päiväkoti on lähes Herkon naapurissa ja uusi Perkkaan koulu rakennetaan parin korttelin päähän. Seudulla on muitakin kouluja sekä yhteensä 10 päiväkotia. Perkkaan asukaspuistossa pienen matkan päässä on ohjattua ohjelmaa pienille lapsille, ja lähistöllä on useita puistoja leikkipaikkoineen.

 

Kävelymatkan päässä kotoasi on paljon tekemistä. Lähde elokuviin, uimahalliin tai kävelylle alueen lukuisiin puistoihin ja liikuntapaikoille, joita yhdistävät pyörä- ja kävelytiet. Lähellä ovat mm. Talin liikuntakenttä ja kuuluisa täysimittainen golfkenttä. Leppävaaran urheilupuiston tekonurmikentät ja jääkaukalo talvisin sekä tenniskenttä ja skeittipuisto houkuttelevat monipuoliseen liikuntaan. Laajalahden merenrantamaisemissa ulkoilet rantaraitilla pitkospuilla luonnonsuojelualueella ja bongaat lintuja yhdellä pääkaupunkiseudun parhaista lintuvesistä. 

Vermonniityssä asut mukavasti monipuolisten palveluiden vieressä ja meren läheisyydessä! Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 8,5€ / m2

Vesimaksu 20 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autohallipaikan hoitovastike 31,88 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

 

Lisätiedot ja esittelyt

Halil Kurti Asuntomyyjä, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 486 4717 halil.kurti@t2h.fi