fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Espoon Hurmaus

Espoo, Vermonniitty

Tulevalle Raide-Jokerin pysäkille 500 m
Leppävaaran juna-asemalle 1,3 km
Kauppakeskus Selloon 1,4 km
Tervetuloa tutustumaan Hurmauksen Ihaniin koteihin sunnuntaisin klo 12-13!

Hurmauksen Ihanat kerrostalokodit nousevat Vermonniityn eläväiselle, kehittyvälle ja vireälle asuinalueelle. Vermonniitty sijaitsee Espoon itäpuolella, Leppävaaran suuralueella ja aivan Helsingin rajalla. Se asettuu alueen nimeä kantavan Suomen keskusraviradan ja Talin puistoalueen länsipuolelle, Leppävaaran palvelukeskittymän tuntumaan. Vermonniitystä rakentuu yksi Espoon houkuttelevimmista asuinalueista, jossa runsas palvelutarjonta on kävelyetäisyydellä kotioveltasi, esimerkiksi kauppakeskus Sello lähes 200 liikkeensä voimin on vain kivenheiton päässä.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla: junamatka läheisiltä Leppävaaran ja Mäkkylän asemilta Helsingin päärautatieasemalle kestää vain 10 minuuttia, eikä matkaan kulu varttia enempää omalla autollakaan. Aluetta sivuavat niin Kehä I, Vihdintie kuin Turunväylä, joiden ansiosta Vermonniitystä on helppo matkata moneen suuntaan.

Vaikka Vermonniitty sijaitsee keskellä metropolialuetta, löytyvät Laajalahden idylliset merimaisemat vain noin kilometrin päästä. Alueen itä- ja eteläpuolta kehystävä Helsingin kaupunkiin kuuluva Talin laaja puistoalue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia aktiiviseen ajanviettoon, esimerkiksi frisbeegolfin, koiraharrastusten, pallopelien, lenkkeilyn tai golfin parissa.

Hurmauksen Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia kerrostaloasuntoja, joissa on tavallista suurempi huonekorkeus ja kookkaat ikkunat, toimivat pohjaratkaisut sekä tarkkaan valitut materiaalit ja varusteet. Moderni avokeittiö on kaikissa asunnoissa osa avaraa oleskelutilaa, joka jatkuu suurelle parvekkeelle. Tilavan kylpyhuoneen materiaalit ovat laadukkaita, ja osassa asunnoista kylpyhuoneen ylellisyyden viimeistelee upea lasiseinäinen sauna. Ihanissa kodeissa on rajattomat sisustusmahdollisuudet – kiitos vesikiertoisen lattialämmityksen, jonka ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita. Osassa Hurmauksen asunnoista on lisäksi näyttävä loft-henkinen parvi, jonka ansiosta huonekorkeus kohoaa jopa yli 4 metriin.

Tutustu Espoon Hurmauksen Ihaniin koteihin ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku:  1-4 h+kt (+s) (+parvi)

Pinta-ala: 23,5 m2–67,5 m2

Osoite: Anna Sahlsténin katu 6, 02600 Espoo

Asuntoja: 48

Arv. valmist.: Lokakuu 2024

Halil Kurti Asuntomyyjä, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 486 4717 halil.kurti@t2h.fi

 

 

Asunto Oy Espoon Hurmaus

Asuntopohjat

 • 3-4h + kt + s + parvi 14 m2 + parveke 21,5 m2, 67,5 m2
 • 3-4h + kt + s + parveke 21 m2, 67,5 m2
 • 3h + kt + s + parvi 13 m2 + parveke 14,5 m2, 49,5m2
 • 3h + kt + s + parveke 16 m2, 49,0  m2
 • 3h + kt + s + parveke 14,5 m2, 49,5 m2
 • 2h + kt + s + parveke 16 m2, 49,0 m2
 • 2h + kt + s + parveke 14,5 m2, 42,0 m2
 • 2h + kt + s + parveke 13,5 m2, 40,0 m2
 • 2h + kt + parvi 12,5 m2 + parveke 10m2,35,0 m2
 • 2h + kt + parveke 10 m2, 35,0 m2
 • 1h + kt + parveke 7,5 m2, 26,5 m2
 • 1h + kt + parveke 8 m2, 24,0 m2
 • 1h + kt + parveke 7,5 m2, 23,5 m2

Tervetuloa tutustumaan Hurmauksen Ihaniin koteihin sunnuntaisin!

Tule tutustumaan paikan päälle sisustettuihin malliasuntoihin sunnuntaisin klo 12-13 osoitteeseen Anna Sahlsténin katu 6, 02600 Espoo. Voit myös varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Ota yhteyttä

Vermonniitty on vireä ja kehittyvä alue kattavien palveluiden ääressä

Autolla Helsingin keskustaan 15 minuuttia
Autolla lentokentälle 20 minuuttia
Ruokakauppaan 400 m

2 km säteellä

Päiväkoteja 7
Peruskouluja 5
Lukioita 1
Ruokakauppoja 8

Espoon Vermonniitty sijaitsee aivan Helsingin rajan tuntumassa. Alueella on jo runsaasti arjen palveluita ja lisää rakennetaan. Ruokakaupat ovat lähellä ja seudulla on paljon kahviloita ja ravintoloita, joissa piipahdat pitämään mukavan paussin keskellä arjen kiireitä. Kävelymatkan päässä sijaitsevasta Kauppakeskus Sellon yli 170 liikkeestä saat tarvitsemasi, ja Helsingin keskustan kaikki palvelut ovat nopean auto-, juna- tai bussimatkan päässä. Lähivuosina myös Raide-Jokeri kulkee alueen läpi. 

Etenkin lapsiperheiden palvelut ovat lähellä: Majurinkulman päiväkoti on miltei Herkon naapurissa ja uusi Perkkaan koulu rakennetaan parin korttelin päähän. Seudulla on muitakin kouluja sekä yhteensä 10 päiväkotia. Naapurustossa sijaitsevassa Perkkaan asukaspuistossa on ohjattua ohjelmaa pienille lapsille, ja lähistöllä on useita puistoja leikkipaikkoineen.

 

Kävelymatkan etäisyydellä kotoasi riittää paljon mieluisaa tekemistä. Lähde elokuviin, uimahalliin tai kävelemään alueen lukuisiin puistoihin ja liikuntapaikoille, joita yhdistävät pyörä- ja kävelytiet. Lähellä ovat muun muassa Talin liikuntakenttä ja kuuluisa täysimittainen golfkenttä. Leppävaaran urheilupuiston tekonurmikentät ja sekä talviaikaan jääkaukalo sekä tenniskenttä ja skeittipuisto houkuttelevat liikkumaan monipuolisesti. Laajalahden merenrantamaisemissa ja luonnonsuojelualueella ulkoilet rantaraitin pitkospuilla ja bongaat lintuja yhdellä pääkaupunkiseudun parhaista lintuvesistä. 

Vermonniityssä asut mukavasti monipuolisten palveluiden vieressä ja meren läheisyydessä. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Halil Kurti Asuntomyyjä, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 486 4717 halil.kurti@t2h.fi