fbpx

Asunto Oy Espoon Kissankello

Espoo, Espoon keskus

HKI Keskustaan 20 min
Juna-asemalle 550 m
Kauppakeskus Entresse 280 m
Tervetuloa tutustumaan Kissankellon Ihaniin koteihin sunnuntaisin klo 12-13!

Asunto Oy Espoon Kissankellon ihanat kodit rakennetaan Espoon Keskuksen eteläpuolelle, Kiltakallion rajalle hyvien yhteyksien ja palveluiden äärelle. Kissankellossa nautit täysipainoisesta ja aktiivisesta elämästä.

Olemme sitä mieltä, että kaikki ansaitsevat Ihanan kodin. Siksi myös Espoon Kissankellon kaikissa kodeissa on panostettu yksityiskohtiin, jotka tekevät tavallisesta kodista erityisen ihanan. 

Kaikissa asunnoissa on tavallista suurempi huonekorkeus ja järkevästi suunniteltu pohjaratkaisu. Se tekee kodeista neliöitään tilavamman tuntuisia ja luo avaruutta koko asuntoon.

Tilavaa kokonaisvaikutelmaa täydentävät suuret ikkunat, joista tulvii valoa huoneisiin. Ihanat kodit viimeistellään moderneilla materiaaleilla ja varusteilla, jotka tuovat ripauksen luksusta arkeen.

Kaikissa Kissankellon asunnoissa on tilava, 6 m2–18 m2 parveke, jossa riittää tilaa ulkoilmasta nauttimiselle omassa kodissa. Osassa Kissankellon asunnoista asumisen ylellisyyttä lisää entisestään upea, lasiseinäinen sauna.

Ota yhteyttä asuntomyyjäämme, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Tutustu asuntoihin

  • Oma parveke
  • Lähes 3 m huonekorkeus
  • Osassa asuntoja oma sauna

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Rakentuu vuokratontille, jonka määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus.

Huoneluku: 3h + parveke (+ s ) (+ parvi)

Pinta-ala: 22,0 – 62,0 m2

Osoite: Segersveninkatu 8 B, 02770 Espoo

Asuntoja: 44

Arv. valmist.: Lokakuussa 2023

Joona Korkala
Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi

Tervetuloa tutustumaan Kissankellon Ihaniin koteihin sunnuntaisin!

Tule tutustumaan paikan päälle sisustettuihin malliasuntoihin sunnuntaisin klo 12-13 osoitteeseen Segersveninkatu 8 B, 02770 Espoo. Voit myös varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Ota yhteyttä

Viihtyisässä Espoon keskuksessa keskiaikainen historia kohtaa modernit palvelut

Autolla Helsingin keskustaan: 22 min
Julkisilla keskustaan: 20 min
Espoon keskuksen juna-asemalle: 550 m
Lähimmälle bussipysäkille: 100 m
Kauppaan: 280 m

Alle kilometrin päässä

Päiväkoteja 6
Peruskouluja 4
Lukioita 1
Ruokakauppoja 3

Espoon keskus sijaitsee nimensä mukaisesti keskisessä Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Espoon keskuksen juna-asemalta tiiviit vuorovälit kiidättävät matkalaiset nopeasti Helsinkiin sekä joka puolelle pääkaupunkiseutua, tai vaikka koko Suomea. Matka-aika Helsingin päärautatieasemalle kestääkin vain noin 20 minuuttia. Junayhteyksiä täydentävät kattava linja-autoverkosto sekä aluetta kehystävät Kehä III ja Turunväylä.

Espoon keskuksen kaupalliset palvelut asettuvat kahden kauppakeskuksen, Espoontorin ja Entressen, ympärille. Vain 300 metrin päässä Kissankellosta sijaitsevasta palvelukeskittymästä löydät lähes 100 erilaista toimijaa aina päivittäistavarakaupoista ravintoloihin ja erikoisliikkeistä hyvinvointipalveluihin. Lsäksi julkiset palvelut, kuten terveysasema, kirjasto, päiväkodit ja koulut peruskoulusta lukioon ja ammattioppilaitokseen sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Luonnossa liikkumisesta pääsee nauttimaan helposti joka päivä, sillä Espoon keskuspuiston upea luonto on kivenheiton päässä, aivan nurkan takana.

Kissankellossa on Ihania koteja asukkaille, jotka haluavat yhdistää sujuvan arjen antoisaan vapaa-aikaan. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

 

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 7,00€ / m2

Vesimaksu 20 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autohallipaikan hoitovastike 40 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Korkala
Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi