fbpx

Asunto Oy Espoon Välskäri

Espoo, Kera

Autolla Helsingin keskustaan 20 minuutissa
Junalla Helsingin keskustaan 15 minuutissa
Autolla kauppakeskus Selloon alle 10 minuutissa
Tervetuloa tutustumaan Välskärin Ihaniin koteihin sunnuntaisin klo 12-13!

Ihastu Asunto Oy Espoon Välskärin Ihanien kotien poikkeuksellisen valoisiin ja avariin koteihin! Liikenteen risteyskohdassa Espoon Nihtisillassa elät aktiivista elämää monipuolisten palveluiden vieressä. 

Nihtisilta itäisessä Espoossa kuuluu Kilon kaupunginosaan ja se on Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa vain muutama kilometri Helsingin rajasta. Nihtisillasta pääseekin kulkemaan nopeasti ja vaivattomasti kaikkiin suuntiin. Esimerkiksi Helsingin keskusta on autolla vain 20 minuutin päässä ja kauppakeskus Sellon runsaat palvelut 10 minuutin matkan päässä. Keran juna-asemalta reilun kilometrin päässä Välskäristä pääset lähijunalla vartissa päärautatieasemalle. Pikaraitiotie Raide-Jokeriin on myös alueelta tulevaisuudessa sujuva syöttöliikenne. 

Palvelut ovat Nihtisillassa lähellä. Päiväkodit, koulut, ruokakaupat, ravintolat ja muut peruspalvelut ovat kävely- ja pyörämatkan päässä. Lisää palveluita löydät Kauniaisten keskustasta ja kauppakeskus Granista, joihin on alle 2 kilometriä. Luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat Nihtisillassa nekin lähellä. Naapurustossasi on puistoja sekä mm. uima- ja padelhalli, kuntosaleja ja Keran monipuoliset urheiluhallit pienen kävelymatkan päässä. 

Välskärin koteihin tuo avaruutta ja valoa suuri huonekorkeus ja ikkunat, jotka kohoavat lattiasta kattoon saakka. Arkea sujuvoittaa entisestään asuntojen fiksut pohjaratkaisut sekä modernit materiaalit. 

Jokaisessa Välskärin kodissa on myös oma terassi tai suuri lasitettu parveke, jossa on tilaa nauttia kesäilloista ja syyspäivistä. Osassa asunnoista on lisäksi loft-henkinen parvi ja spa-tunnelmaa luova lasiseinäinen sauna. 

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Rakentuu vuokratontille, jonka määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus.

Huoneluku: t 1–4 h + kt (+ s) (+ parvi) + terassi tai parveke

Pinta-ala: 23,0–99,0 m2

Osoite: Nihtisillankuja 2, 02630 Espoo

Asuntoja: 55

Arv. valmist.: Toukokuu 2023

Joona Korkala
Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi

Tervetuloa tutustumaan Välskärin Ihaniin koteihin sunnuntaisin!

Tule tutustumaan paikan päälle sisustettuihin malliasuntoihin sunnuntaisin klo 12-13 osoitteeseen Nihtisillankuja 2, 02630 Espoo. Voit myös varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Ota yhteyttä

Aktiivista elämää Espoon Kerassa

Lähin ruokakauppa 200 m
Lähin ravintola 200 m
Grundskolor: 4 st
Lähin koulu 1,7 km

2 km säteellä

Päiväkoteja 4
Peruskouluja 2
Lukioita 3
Ruokakauppoja 8

Nihtisilta on Kilon kaupunginosassa itäisessä Espoossa vain muutamia kilometrejä Helsingin rajalta. Kilon Nihtisillasta onkin loistavat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Turunväylää ja Kehä II:ta ajat Helsinkiin ja Keran juna-asema on pienen matkan päässä. Kotisi vieressä on bussipysäkki ja kun Raide-Jokeri on lähivuosina valmis, alueelta on vilkas syöttöliikenne sen varrelle. 

Lähialueella on useampi päiväkoti ja sekä koulut ja lukio. Lähin ruokakauppakin sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä, kuten esimerkiksi ravintolat ja kampaamotkin. Vielä lisää palveluita löydät suuresta kauppakeskus Sellosta, eikä pitkä matka ole myöskään Kauniaisten keskustaan ja kauppakeskus Graniin.

Espoon keskuspuistoon on Nihtisillasta vain muutaman kilometrin matka. Puisto on luonnontilainen alue Espoon keskellä, ja siellä monipuolisesti ulkoilureittejä, joissa voit tutustua omassa rauhassasi alueen luontoon. Lisäksi lähistöllä on alueen oma virkistysalue Nihtisillan puisto. Naapurustostasi löydät esimerkiksi uima- ja padelhallin sekä kuntosaleja. Keran urheiluhalleissa on mm. tennis- ja frisbeegolfhallit sekä kuntosali ja lähistöllä on myös Tapiola Golf.

Espoon Välskärissä on Ihania koteja kaikille, jotka arvostavat palveluiden läheisyyttä ja elämän rauhallisuutta. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 6,9€ / m2

Vesimaksu 20 €/ hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Pihapaikan hoitovastike: 25,88 €

Autohallipaikan hoitovastike 40 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Korkala
Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi