fbpx

Asunto Oy Espoon Vouti

Tulossa

Asunto Oy Espoon Vouti

Espoo

Kerrostalot

Asunto Oy Espoon Voudin Ihanat kodit Kilon Nihtisillassa tarjoavat mahdollisuuden elää aktiivista elämää liikenteen risteyskohdassa ja monipuolisen palvelukattauksen äärellä. Ihanat kodit lumoavat ainutlaatuisella valoisuudellaan ja avaruudellaan.

Kilon kaupunginosaan kuuluva Nihtisilta sijaitsee itäisessä Espoossa, Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa ja vain muutamia kilometrejä Helsingin rajalta. Kilon Nihtisillasta onkin loistavat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Omalla autolla ajat esimerkiksi Helsingin keskustaan vain 20 minuutissa ja kauppakeskus Sellon yltäkylläisen tarjonnan luo alle 10 minuutissa. Reilun kilometrin päästä Keran juna-asemalta kuljet sujuvasti lähijunalla pääkaupunkiin vain noin vartissa. Tulevaisuudessa alueelta on myös sujuva syöttöliikenne pikaraitiotie Raide-Jokerin varrelle.

Palveluiden perässä ei kuitenkaan tarvitse lähteä omaa kotiseutua kauemmas. Kävely- ja pyöräilyetäisyydeltä löydät niin julkiset kuin kaupalliset arjen peruspalvelut, aina päiväkodeista ja kouluista ruokakauppoihin ja ravintoloihin. Espoon palvelutarjontaa täydentää myös alle 2 kilometrin päässä sijaitseva Kauniainen ja kauppakeskus Grani. Kilon Nihtisillassa myös luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähellä: puistojen lisäksi naapuristasi löydät muun muassa uimahallin, padel-hallin ja kuntosaleja, ja kävelyetäisyydeltä myös Keran monipuoliset urheiluhallit.

Voudista löydät kaikki erinomaisen asumismukavuuden elementit. Avaruutta ja valoisuutta tuovat lähes 3 metrin huonekorkeus sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut sekä modernit materiaalit ja varusteet tekevät arjesta sujuvaa.

Kaikissa Voudin kodeissa on myös oma suuri parveke, jossa riittää tilaa monille mahdollisuuksille. Osassa Voudin kodeista asumisen ylellisyyden viimeistelee tilava ja näyttävä loft-henkinen parvi sekä oma upea, lasiseinäinen sauna.

Vouti tarjoaa täydellisen kodin aktiiviselle asukkaalle, joka haluaa yhdistää sujuvan arjen antoisaan vapaa-aikaan. Tutustu Voudin Ihaniin koteihin!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-4 h + kt (+ s + parvi)
Pinta-ala: 23,0-100,5 m²
Osoite: Nihtisillankuja 2 D, 02630 Espoo
Asuntoja: 50
Arv. valmist.: 10/2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Joona korkala Myyntivastaava, KTK Espoo 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Kilon Nihtisilta

Tutustu alueeseen