fbpx

Asunto Oy Helsingin Brita

Helsinki, Pirkkola

Autolla Helsingin keskustaan 20 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 35 min
Autolla kauppakeskus Kaareen 8 min

Pirkkolan rauhalliselle pientaloalueelle Pohjois-Helsinkiin rakennetaan Helsingin Britan Ihanat kerrostalokodit. Viihtyisällä, pientalovaltaisella ja halutulla Pirkkolan alueella yhdistyvät hyvät palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet sekä mahdollisuudet monenlaisten harrastusten ja aktiviteettien parissa viihtymiseen.

Helsingin keskustaan ajat omalla autolla noin 20 minuutissa ja Britan edestä kulkevilla busseilla noin 35 minuutissa. Lähiseudulla on useita juna-asemia ja lähivuosina Raide-Jokeri kulkee Pirkkolan läpi, aivan Britan vierestä. 

Helsingin Britaan on helppo ihastua, sillä valoa ja avaruutta on riittää ylellisesti ja pohjaratkaisut ovat järkevästi suunniteltuja. Huoneet ovat jopa yli 3 metriä korkeat ja niissä on suuret ikkunat. Tarkkaan mietittyjen pohjaratkaisujen ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta jokainen neliö on fiksusti käytössäsi ja voit sisustaa vapaasti. Pintamateriaalit valitset itse lukuisista laadukkaista vaihtoehdoista. 

Kaikissa asunnoissa on tilava parveke tai terassi ja piha, jolta seuraat ympäröivää kaupunkielämää kevätaamuista syysiltoihin saakka. Monessa Britan asunnossa on myös ylellinen, lasiseinäinen sauna. 

Varaa oma Ihana kotisi Helsingin Britasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

  • Kaikissa asunnoissa parveke tai terassi ja piha tai ranskalainen parveke

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s)

Pinta-ala: 23–78,5 m2

Osoite: Pirkkolantie 1, 00630 Helsinki

Asuntoja: 38

Arv. valmist.: Lokakuu 2023

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Lomalla 25.9. asti 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi
Asunto Oy Helsingin Brita

Asuntopohjat

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rauhallista arkea kaupungin palveluiden keskellä

Helsingin keskusta: 9 km
Kauppakeskus Kaari: 1,8 km
Pirkkolan liikuntapuisto: 600 m
Lähin bussipysäkki: 50 m
Lähin ruokakauppa: 400 m

2 km säteellä

Päiväkoteja: 3 kpl
Peruskouluja: 1 kpl
Lukioita: 1 kpl
Ruokakauppoja: 2 kpl

Vahvan yhteisöllinen Pirkkola on yksi Helsingin kiinnostavimmista asuinalueista, jossa persoonalliset rintamamiestalot koristavat katunäkymiä. Täällä kuljet kaarevia katuja ja ihailet erivärisiä taloja puutarhoineen. Pirkkolassa on myös paljon tekemistä aktiivisille asukkaille, sijaitseehan Brita aivan keskuspuiston kyljessä ja vain 600 metrin päässä Pirkkolan liikuntapuistosta, josta löytyvät muun muassa tekonurmet, uimahalli, maauimala, jäähalli sekä mahdollisuudet vaikkapa sulkapallon ja tenniksen pelaamiseen.

Britassa on Ihania koteja kaikille, mutta erityisen hyvin se sopii lapsiperheille, onhan alue rauhallista, mutta kuitenkin paljon aktiviteetteja tarjoavaa sekä palvelutasoltaan kattava. Myös hyvin toimivat liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa Britassa asuessa. Lähellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut helpottavat lapsiperheen elämää entisestään.

Pirkkolasta on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Helsingin keskusta kuin lähipalvelut ovat helposti saavutettavissa. Britassa sinua odottaa ripauksella ylellisyyttä varustettu Ihana koti, johon on helppo ihastua joka päivä uudelleen.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Pirkkolasta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Lomalla 25.9. asti 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi