fbpx

Asunto Oy Helsingin Clara

Helsinki, Pakila

Autolla Helsingin keskustaan 15 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla kauppakeskus Kaareen 10 min

Asunto Oy Helsingin Clara nousee Pakilaan, Helsingin keskustan kupeeseen, aivan Paloheinän tarjoamien upeiden liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksien viereen.

Pakila tunnetaan viihtyisänä ja rauhallisena asuinalueena, jossa arki sujuu hyvien peruspalveluiden ansiosta. Pakilan taajamakeskuksesta ja Paloheinästä löytyviin palveluihin sisältyvät koulut, päiväkodit, lähikaupat, huoltoasemat, kirjasto ja apteekki. Lisäksi Kauppakeskus Kaari on vain muutaman kilometrin päässä ja tavoitettavissa kätevästi vaikka pyöräillen.

Clara tarjoaa rivitaloasumista parhaimmillaan. Sen Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia asuntoja, joissa on kodikas ja samalla tyyliä huokuva tunnelma. Tavallista korkeampi, vähintään 2,8-metrinen huonekorkeus tekee asunnoista tilavan tuntuisia ja tätä vaikutelmaa korostaa entisestään jokaisesta asunnosta löytyvä oma piha terasseineen. Asumisen ja elämisen nautintoa täydentävät suuret ikkunat, modernit ja tyylikkäät pintamateriaalit sekä vesikiertoinen lattialämmitys, unohtamatta omaa saunaa, joka antaa lasiseinineen viimeisen silauksen upealle kokonaisuudelle.

Varaa oma Ihana kotisi Helsingin Clarasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Rivitalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 3–5 h + kt + s

Pinta-ala: 74–92,5 m²

Osoite: Välitalontie 71, 00660 Helsinki

Asuntoja: 12

Arv. valmist.: 2023

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rentoa elämää luonnon ja palveluiden lähellä

Helsingin keskusta: 11 km
Kauppakeskus Kaari: 3 km
Paloheinän liikuntapuisto: 1,5 km
Lähin bussipysäkki: 300 m
Lähin ruokakauppa: 400 m

2 km säteellä

Päiväkoteja: 3 kpl
Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 6 kpl

Asunto Oy Helsingin Claran tuntumassa on kattavasti lähipalveluita, aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia. Kauppakeskus Kaari on muutaman kilometrin päässä ja Pakilan taajamakeskuksesta sekä Paloheinästä löytyvät peruspalvelut, kuten koulut, päiväkodit, lähikaupat, huoltoasemat, kirjasto ja apteekki. Matka Helsingin keskustan monipuolisten palveluiden äärelle taittuu omalla autolla 15 minuutissa ja sujuvaa julkista liikennettä käyttäen noin puolessa tunnissa. Liikenneyhteydet ovat hyvät joka suuntaan: lähellä kulkee Valtatie 3 sekä Tuusulanväylä ja Kehä I. Hyvin toimivat joukkoliikenneyhteydet kehittyvät entisestään Raide-Jokerin pikaraitiotien valmistuessa vuonna 2024. 

Pakilan vieressä sijaitseva Paloheinä tarjoaa pääkaupunkiseudun parhaita edellytyksiä luonnosta nauttimiselle ja liikkumiselle. Upeita ulkoilumahdollisuuksia riittää mittavasti, sillä Keskuspuistossa risteilevät pitkät ulkoilureitit. Paloheinä on myös hiihdosta nauttivan suosikkipaikkoja pääkaupunkiseudulla, onhan siellä erittäin hyvin hoidettu latuverkosto. Aivan Claran vieressä levittäytyy lisäksi Paloheinän tekonurmikenttä ja vain parin kilometrin päästä löytyvät niin jäähalli kuin golfkenttä.

Clarassa on Ihania koteja kaikille, mutta erityisen hyvin se sopii lapsiperheille, onhan alue rauhallista, mutta kuitenkin paljon aktiviteetteja tarjoavaa sekä palvelutasoltaan kattava. Myös hyvin toimivat liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa. Lähellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut helpottavat lapsiperheen elämää entisestään.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Pakilasta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi