fbpx

Asunto Oy Helsingin Gloria

Asunto Oy Helsingin Gloria

Helsinki

Kerrostalot

Helsingin suurimpaan kasvukeskukseen Pasilaan, uudelle Postipuiston alueelle rakentuu Asunto Oy Helsingin Gloria ja sen Ihanat kerrostalokodit! Pasila on tunnettu loistavista kulkuyhteyksistään, monipuolisista palveluistaan ja loputtomista harrastusmahdollisuuksistaan. Pasila onkin liikenteen risteyskohta, josta matkaat sujuvasti niin Helsingin keskustaan, lentokentälle kuin myös minne tahansa muualle Suomeen – joko julkisella liikenteellä tai omalla autolla. Gloriaa lähin juna-asema on reilun kilometrin päässä sijaitseva Käpylän asema.

Keskuspuiston ja muiden pienempien puistojen kehystämästä Pasilasta löydät aktiviteetit aina ravintoloista ja kahviloista uutuuttaan hohtavaan kauppakeskus Mall of Triplaan, koirapuistoista ja skeittiparkeista urheilukenttiin sekä vehreisiin lenkkipolkuihin ja ulkoilumahdollisuuksiin. Lähistöllä sijaitsee myös useita kaupungin suosituimpia kohteita, kuten Linnanmäen huvipuisto, legendaarinen Uimastadion ja Laakson ratsastusstadion ratsastuskouluineen.

Glorian Ihanat kodit ovat valoisia, avaria ja moderneja. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja jopa yli 4 metrin huonekorkeus, yhdistettynä tarkasti valittuihin sekä tyylikkäisiin pintamateriaaleihin, tuovat ylellisyyttä asumiseen. Saat itse valita mieleisesi pintamateriaalit ja halutessasi voit muutenkin osallistua kotisi yksilölliseen suunnitteluun  – tai sitten voit jättää kaiken meidän huoleksemme ja leikitellä valmiin kotisi rajattomilla sisustusmahdollisuuksilla, jonka takaa vesikiertoinen lattialämmitys.

Jokaisessa Ihanassa kodissa on suuri parveke. Lisäksi osa huoneistoista viimeistellään lisätilaa tuovalla loft-henkisellä parvella ja/tai upealla lasiseinäisellä saunalla. Kaikille huoneistoille kuuluu myös oma lämmin varastotila ja autopaikat ovat ostettavissa osakkeilla.

Tutustu kohteeseen ja löydä oma, Ihana kotisi täyden palvelun Pasilasta ja sen hurmaavasta Gloriasta!

 

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–4 h + kt (+s)
Pinta-ala: 21,0–96,5 m2
Osoite: Kollikatu 4 A, 00240 Helsinki
Asuntoja: 25 asuntoa
Arv. valmist.: 2023
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Asunto Oy Helsingin Gloria

Asuntopohjat ja alk. hinnat

 • 1h + kt + parveke 21,0m2

  Myyntihinta alk : 55 295,75 €

  Velaton hinta alk: 184 319,19 €

  Pohjakuvan löydät alta
 • 4-5h + kt + s + parveke 96,5 m2

  Myyntihinta alk : 150 894,81 €

  Velaton hinta alk: 502 982,67 €

  Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Lomalla 25.9. asti 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta