Asunto Oy Helsingin Hertta

Asunto Oy Helsingin Hertta

Helsinki

Kerrostalot Liikehuoneistot

Asunto Oy Helsingin Hertta sijaitsee sydämellisellä Länsi-Herttoniemen alueella. Länsi-Herttoniemi on yksi Helsingin vanhimmista asuinalueista, jossa näkyy edelleen 50-luvun vehreys ja kodikkuus.

Asunto Oy Helsingin Hertan asunnot ovat Puolihitas-kohteita: asuntojen myyntihinnalla on yläraja ja Helsingin kaupunki valvoo asuntojen kauppoja, mutta hintasääntely koskee vain uuden asunnon myyntiä rakennuttajalta ensimmäiselle omistajalle.

Hertan kerrostaloasunnot ihastuttavat suurilla ikkunoillaan ja tavanomaista korkeammilla huoneillaan: ylimmän kerroksen parvellisissa asunnoissa huonekorkeus kohoaa jopa 4 metriin! Kaikissa asunnoissa on suuri parveke tai oma terassi ja oleskelupiha.

Hertta rakentuu vehreälle ja rauhalliselle seudulle, mutta kuitenkin huippusijainnille. Alle 10 minuutissa kävelet Siilitien metroasemalle, josta suhautat metrolla Helsingin keskustaan vain noin 20 minuutissa! Lisäksi aivan talon edessä sijaitsevat linja-autopysäkit, josta matkustat bussilla moneen suuntaan.

Hertan lähistöltä löytyvät monipuoliset palvelut sekä monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet: aivan naapurissa ovat mm. Herttoniemen urheilupuisto sekä leikki- ja skeittipuisto Hilleri. Lisäksi pääset nauttiaan luonnon rauhasta ja merimaisemista lähistöllä sijaitsevalle Helsingin Saunalahden luonnnonsuojelualueelle.

Tutustu idylliseen Herttoniemen alueeseen ja ihastu Hertan Ihaniin koteihin!

Hitas haku on avoinna 19.5.2020 klo 10 ja päättyy 29.5.2020 klo 10

Tyyppi: Kerrostalot Liikehuoneistot
Huoneluku: 1-4h+kt(+s+parvi)
Pinta-ala: 21,5-109m2
Osoite: Siilikuja 1, 00800 Helsinki
Asuntoja: 65 asuntoa ja 3 liiketilaa
Arv. valmist.: 10/2021
Katso esite, hinnasto ja hakuohje

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Karri Heinonen Myyntivastaava, KTM PK-seutu 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta