fbpx

Asunto Oy Helsingin Kimallus Aurinkoasunnot

Helsinki, Tammisalo

Autolla Helsingin keskustaan 20 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla kauppakeskus Itikseen 10 min

Kimalluksen Ihanat rivitalokodit rakennetaan ihastuttavalle alueelle meren rannalle Helsingin Tammisaloon, Herttoniemen naapuriin. Kimalluksen lähellä on paljon arjen palveluita kuten päiväkodit, koulut ja ruokakaupat, ja kauppakeskus Hertsi sekä Herttoniemen metroasema ovat nekin kävelymatkan päässä.  

Pientalovaltainen Tammisalo on hyvien yhteyksien päässä Helsingin keskustasta metrolla ja bussilla, ja omalla autolla olet keskustassa reilussa 20 minuutissa. Itäkeskukseen on vain muutaman kilometri ja Itäväylää ja Kehä I:tä lähdet helposti kauemmaksikin. 

Kimalluksen korkeat huoneet ja suuret ikkunat luovat valoisuutta ja tilan tuntua, jotka saavat ihastumaan koteihin aina uudelleen. Useissa kodeissa on myös avattu kerrosten väliin ihastuttava tila, joka avartaa kahden kerroksen korkuisena upeasti asuntoa. Kaikissa kodeissa on terassipiha ja lasiseinäinen sauna, ja nautit löylyistä myös taloyhtiön viihtyisässä pihasaunassa. Aivan kotisi vieressä on uimaranta ja lähellä venesatama. 

Tutustu Helsingin Kimalluksen Ihaniin koteihin ja ota yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Rivitalot

Huoneluku: 3–5 h + kt + s

Pinta-ala: 59,5-100 m2

Osoite: Ruonasalmentie 17, 00830 Helsinki

Asuntoja: 6

Arv. valmist.: Syyskuu 2024

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Elämyksellisiä hetkiä Tammisalossa

Helsingin keskusta 9 km
Lähin bussipysäkki 200 m
Kauppakeskus Hertsi 2 km
Lähin ruokakauppa 1,1 km

2 km säteellä

Päiväkoteja 8 kpl
Peruskouluja 5 kpl
Lukioita 1 kpl
Ruokakauppoja 7 kpl

Tammisalon vehreä saari on suojaisten merenlahtien syleilemä kaupunginosa, joka on lähellä luontoa, mutta myös monipuolisten palveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Rantaviivaa myötäilevät lenkkipolut ja rantapuistot tarjoavat luonnonrauhaa ja henkeäsalpaavan upeita maisemia. 

Tammisalon luonnonläheisyyttä täydentävät lähialueiden lukuisat vehreät puistot, jotka tuovat asumiseen ja vapaa-ajan viettämiseen monia ihastuttavia vaihtoehtoja. Ulkoilu ja liikkuminen maistuvatkin verrattoman hyvin Kimalluksessa asuessa. Lähipalveluita on paljon ja Herttoniemen keskustan kaikki palvelut sekä Itäkeskuksen erittäin laaja palvelutarjonta ovat vain muutaman kilometrin päässä. 

 

Parin kilometrin säteeltä Herttoniemestä ja Roihuvuoresta löydät supermarkettien, päiväkotien ja koulujen lisäksi myös monia erikoisliikkeitä, ravintoloita sekä liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Olet varmasti myös kuullut Roihuvuoren japanilaistyylisestä puutarhasta, joka keväällä puhkeaa lumoavaan vaaleanpunaiseen kukkaan?

Kimallus sopii erinomaisen hyvin lapsiperheille, sillä alue on pientalovaltainen, luonnonläheinen ja rauhallinen. Lasten kanssa ulkoileminen sekä merenrannassa ja puistoissa liikkuminen tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden niin perheen pienimmille kuin vanhemmillekin. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Tammisalosta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi