fbpx
Tulossa

Asunto Oy Helsingin Livia

Helsinki, Pakila

Lähikauppaan alle 100 metriä
Autolla Kauppakeskus Kaareen 5 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min

Yhteisöllinen pienkerrostalo Helsingin Livia rakentuu arvostetulle ja halutulle Pakilan alueelle. Kaikki arjessa tarvittavat palvelut, kuten ruokakaupat ja apteekki ovat aivan vieressä, ja vain pienen matkan päässä oleva Kauppakeskus Kaari täydentää mainiota palvelukattausta. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset joka suuntaan, ja kulkeminen helpottuu entisestään pian valmistuvan Raide-Jokerin ansiosta. Kokonaisuuden kruunaa mahdollisuus lunastaa asuntokohtainen tonttiosuus.

Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat monipuolisia, sillä Pirkkolan liikuntapuisto on pääkaupunkiseudun suurimpia ja Keskuspuiston runsaat ulkoilumaastot ovat ihan vieressä. Livia onkin mitä parhain asuinpaikka aktiivisesta elämästä sekä ulkoilusta nauttiville.

Livian Ihanien kotien valo ja avaruus yhdessä huolellisesti suunnitellun pohjaratkaisun kanssa tekevät asunnoista todella viihtyisiä ja hyvin toimivia. Kaikissa kodeissa on lisäksi hyvän kokoinen parveke tai terassi, jolla pääsee nauttimaan kauniista kesäpäivistä ja tunnelmallisista illoista. Huoneet ovat reilusti tavallista korkeammat, ja useissa asunnoissa on lasiseinäinen sauna sekä käytännöllinen parvi, joka luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa lisää tilaa asumiselle.

Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä luo edellytykset sisustaa asunto vapaasti, oman mielen mukaan. Livian Ihanat kodit tarjoavatkin modernia asumista parhaimmillaan.

Varmista oma Ihana kotisi Helsingin Liviasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Asuntokohtainen tontin lunastusoikeus

Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s + parvi)

Pinta-ala: 22,0-57,0m2

Liiketiloja: 3

Osoite: Osuuskunnantie 74 a, 00660 Helsinki

Asuntoja: 15

Arv. valmist.: 2024

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle
Asunto Oy Helsingin Livia

Asuntopohjat

  • 3h + kt + s + parvi 20 m2 + parveke 8,5 m2, 57,0 m2
  • 3h + kt + s + parveke 8,5 m2, 57 m2
  • 3h + kt + s + parvi 17m2 + parveke 16,5 m2, 53,5 m2
  • 3h + kt + s + parvi 17 m2 + parveke 12,5 m2, 49,5 m2
  • 3h + kt + s + parveke 12,5 m2, 49,5 m2
  • 2h + kt + parvi 16,5 m2 + parveke 8,5 m2, 40,5 m2
  • 2h + kt + parveke 8,5 m2, 40,5 m2
  • 2h + kt + parveke 10 m2, 30,5 m2
  • 1h + kt + parveke 6,5 m2, 22,0 m2
  • 1h + kt + irt.var. + terassi 10,5m2, 29,5 m2

Varaa henkilökohtainen esittely

Jos haluat tulla tutustumaan sisustettuun malliasuntoon kaikessa rauhassa, varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

 

Ota yhteyttä

Ihana koti erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden ääressä

Maunulan keskuksen palvelut 1,2 km
Kauppakeskus Kaaren palvelut: 2,4 km
Lähin bussipysäkki 150 m
Lähin juna-asema 3 km
Lähin ruokakauppa: 200 m

2 km säteellä

Päiväkoteja: 6 kpl
Peruskouluja: 3 kpl
Lukioita: 1 kpl
Ruokakauppoja: 5 kpl

Asunto Oy Helsingin Livian sijainti on erinomainen. Liikenneyhteydet ovat sujuvia, sillä Tuusulanväylä ja Kehä III kulkevat läheltä, minkä ansiosta omalla autolla liikkuminen on helppoa. Joukkoliikenne on hyvin toimivaa, ja esimerkiksi Helsingin keskustaan pääsee kätevästi Livian edestä kulkevilla busseilla. Seudulla on lisäksi useita juna-asemia, ja lähitulevaisuudessa Raide-Jokeri kulkee aivan Livian vierestä.

Liviassa asuessasi pääset nauttimaan erinomaisesta lähipalveluiden kattauksesta. Pakilasta ja viereisestä Maunulasta löytyy kaikkea tarvittavaa kaupoista, kouluista ja päiväkodeista lähtien. Niiden ansiosta arki sujuukin mukavasti. Monipuolista palveluiden tarjontaa höystää läheisessä Kannelmäessä sijaitseva Kauppakeskus Kaari, jossa on kymmenittäin liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.

Pakila on eloisa, mutta silti rauhallinen ja viihtyisä kaupunginosa, jossa luonto on aivan vieressä. Pirkkolan liikuntapuisto on pääkaupunkiseudun suurimpia ja siellä voi harrastaa monipuolisesti kuntoilua. Kävelylenkit Pakilan pientalovaltaisilla kaduilla tai Maunulanpuiston viheriöivissä maisemissa ovat nekin aina yhtä virkistäviä.

Liviassa viihtyvät aktiivisesta elämäntyylistä nauttivat, ja sen Ihanat kodit palvelevat hienosti myös lapsiperheitä, jotka toivovat arjelta sujuvuutta sekä asunnoltaan pientä ylellisyyttä. Alueen rauhallisuus luo hyvät puitteet perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset palvelut, päiväkodit ja koulut tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa.

 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Pakilasta!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi