fbpx

Asunto Oy Helsingin Lumina

Helsinki, Pasila

Junalla Helsingin keskustaan 7 min
Autolla Helsingin keskustaan 10 min
Junalla Mall of Triplaan 3 min

Asunto Oy Helsingin Lumina rakentuu Helsingin suurimpaan kasvukeskukseen, Pasilaan, uudelle Postipuiston alueelle. Pasila on tunnettu loistavista kulkuyhteyksistään, monipuolisista palveluistaan ja loputtomista harrastusmahdollisuuksistaan. Pasila on liikenteen risteyskohta, josta matkaat sujuvasti niin Helsingin keskustaan, lentokentälle kuin ympäri Suomen – joko julkisella liikenteellä tai omalla autolla. Luminaa lähin juna-asema on reilun kilometrin päässä sijaitseva Käpylän asema.

Luminan kodit ovat valoisia, avaria ja moderneja. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja jopa yli 3 metrin huonekorkeus yhdistettynä tarkasti valittuihin, tyylikkäisiin pintamateriaaleihin tuovat ylellisyyttä asumiseen. Saat itse valita mieleisesi pintamateriaalit kotiisi ja halutessasi osallistua kotisi yksilölliseen suunnitteluun, tai sitten voit jättää kaiken meidän huoleksemme ja leikitellä valmiin kotisi rajattomilla sisustusmahdollisuuksilla, joille luo edellytykset vesikiertoinen lattialämmitys.

Jokaisessa Luminan Ihanassa kodissa on lasitettu parveke. Lisäksi osassa huoneistoja on lisätilaa tuova loft-henkinen parvi ja/tai upea lasiseinäinen sauna. Kaikille huoneistoille kuuluu myös oma lämmin varastotila, ja autopaikat ovat ostettavissa osakkeilla.

Varaa oma Ihana kotisi Helsingin Luminasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku: 1–4 h + kt (+s) +(parvi)

Pinta-ala:  21,0–86,5 m2

Osoite: Kollikatu 4 B, 00240 Helsinki

Asuntoja: 37

Arv. valmist.: 2023

Matias Majuri Asiakkuusjohtaja, KTM Soita tai laita Whatsappia 040 961 8669 matias.majuri@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Lumina sijaitsee keskellä kaikkea

Helsingin keskusta: 6 km
Mall of Tripla: 2 km
Lähin juna-asema: 700 m
Lähin bussipysäkki: 50 m
Lähin ruokakauppa: 150 m

3 km säteellä

Päiväkoteja: 2 kpl
Peruskouluja: 4 kpl
Lukioita: 1 kpl
Ruokakauppoja: 7 kpl

Keskuspuiston ja muiden pienempien puistojen kehystämästä Pasilasta löydät aktiviteetit aina ravintoloista ja kahviloista uutuuttaan hohtavaan kauppakeskus Mall of Triplaan, koirapuistoista ja skeittiparkeista urheilukenttiin sekä vehreisiin lenkkipolkuihin ja ulkoilumahdollisuuksiin. Lähistöllä sijaitsee myös useita kaupungin suosituimpia kohteita, kuten Linnanmäen huvipuisto, legendaarinen Uimastadion ja Laakson ratsastusstadion ratsastuskouluineen.

Luminan tuntumassa on kattavasti lähipalveluita, aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia. Kun on tarve päästä Helsingin keskustaan, on se helppoa julkisella liikenteellä: lähimmältä juna-asemalta pääset päärautatieasemalle vain 7 minuutissa. Linja-autoliikenne on erittäin kattavaa ja joka suuntaan kulkeekin tihein vuorovälein busseja. Lähistölle on rakenteilla myös uusi pikaraitiolinja Raide-Jokeri, joka kulkee Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen vilkasta väliä, sekä raitiovaunulinja Ilmalaan.

 

Luminassa on Ihania koteja kaikille, jotka haluavat erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä olevan kodin, jossa on ilo viettää aktiivista elämää. Erinomaiset palvelut kauppoineen, harrastuspaikkoineen, päiväkoteineen ja oppilaitoksineen tekevät arjesta sujuvaa. Kävelyetäisyydellä kotoasi ovat Metsälän ja Käpylän palvelukeskittymät, josta löydät muun muassa päivittäistavarakaupat, huoltoasemat sekä useita ravintoloita ja erikoisliikkeitä. Pasilan rautatieasema kaukojunineen sekä kauppakeskus Mall of Tripla sijaitsevat lähellä. Lähistöllä on myös päiväkoteja ja peruskouluja, ammattioppilaitoksia sekä Haaga-Helian ammattikorkeakoulu.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Pasilasta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Matias Majuri Asiakkuusjohtaja, KTM Soita tai laita Whatsappia 040 961 8669 matias.majuri@t2h.fi