fbpx
Tulossa

Asunto Oy Helsingin Säihke

Helsinki, Tammisalo

Autolla Helsingin keskustaan 20 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla kauppakeskus Itikseen 10 min

Haluaisitko asua rivitalossa meren rannalla? Helsingin Säihkeen Ihanat rivitalokodit rakennetaan Herttoniemen naapuriin Helsingin Tammisaloon, jossa kaikki arjen palvelut ovat lähellä ja erinomaiset yhteydet Helsingin keskustaan. Pientaloistaan tunnetussa Tammisalossa päiväkodit, ruokakaupat, koulut ja kauppakeskus Hertsi ovat kävelymatkan päässä eivätkä kaukana ole esimerkiksi kauppakeskus Itiksenkään runsaat palvelut. 

Metrolla ja bussilla tavoitat Helsingin keskustan puolessa tunnissa ja omalla autolla olet siellä noin 20 minuutissa. Autolla hurautat Itäkeskukseen muutamassa minuutissa ja pääset kaikkiin suuntiin sujuvasti Itäväylää ja Kehä III:a pitkin. 

Säihkeen kodeissa meren ranta on lähellä ja nautit suurten ikkunoiden ja korkeiden huoneiden tavattomasta avaruudesta ja valosta. Kerrosten väliin on monessa kodissa myös avattu tila, joka luo asuntoon vielä lisää tilaa kahden kerroksen korkuisena. Oma terassipiha ja lasiseinäinen sauna antavat kotiisi ylellisen tunnelman. Taloyhtiöllä on yhteiskäytössä pihasauna ja uimaranta on aivan kotisi vieressä. Lähistöllä on myös venesatama. 

Tutustu Säihkeen Ihaniin koteihin ja ota yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Rivitalot

Huoneluku: 3–4/5 h + kt + s + terassi + piha

Pinta-ala: 64,5–100,5 m2

Osoite: Ruonasalmentie 17, 00830 Helsinki

Asuntoja: 14

Arv. valmist.: Joulukuu 2024

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Tammisalo meren syleilyssä

Helsingin keskusta 9 km
Lähin bussipysäkki 200 m
Kauppakeskus Hertsi 2 km
Lähin ruokakauppa 1,1 km

2 km säteellä

Päiväkoteja 8 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja 5 kpl

Lukioita 1 kpl
Ruokakauppoja 7 kpl

Meren ympäröimä Tammisalo on vehreä saari, jossa niin luonto kuin monipuoliset palvelutkin ovat lähellä. Upean kauniissa maisemissa kulkevat lenkkipolut vievät sinut meren rantoja pitkin rantapuistoihin ja luonnonrauhan keskelle. Säihkeessä asuessa ulkoilu ja liikkuminen onkin helppoa, kun vieressä on meren ranta ja kauniit maisemat. 

Kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ovat erinomaiset niin julkisilla kuin omalla autollakin. Kävelymatkan päässä on runsaasti palveluita ja löydät niitä myös Herttoniemen keskustasta pienen matkan päässä ja vielä lisää Itäkeskuksesta. Herttoniemessä ja Roihuvuoressa on paljon erikoisliikkeitä, ravintoloilta ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Oletko jo käynyt Roihuvuoren japanilaistyylisessä puutarhassa ja nähnyt sen keväisen vaaleanpunaisen kukkaloiston? 

Pientalovaltainen Säihke sopii erinomaisesti lapsiperheille rauhallisuutensa ja luonnon läheisyyden ansiosta. Ulkoileminen meren rannalla ja puistoissa on aina elämys kaiken ikäisille. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Tammisalosta!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi