fbpx

Asunto Oy Helsingin Stella

Helsinki, Pakila

Autolla Helsingin keskustaan 15 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla kauppakeskus Kaareen 10 min

Asunto Oy Helsingin Stella rakennetaan Pakilaan, aivan Paloheinän upeiden liikuntamahdollisuuksien viereen ja lyhyen matkan päähän Helsingin keskustasta.

Pakila on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, jossa arki on sujuvaa hyvien peruspalveluiden ansiosta. Pakilan taajamakeskuksesta ja Paloheinästä löytyviin palveluihin kuuluvat koulut, päiväkodit, lähikaupat, huoltoasemat, kirjasto ja apteekki. Lisäksi Kauppakeskus Kaari on vain muutaman kilometrin päässä ja tavoitettavissa kätevästi vaikka pyöräillen. Paloheinä mahtavine ulkoilumaastoineen ja erittäin monipuolisine kuntoilumahdollisuuksineen sijaitsee vieressä, joten luonnosta ja liikkumisesta pääsee nauttimaan todella helposti. 

Stellan Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia kerrostaloasuntoja, joissa viihtyy ensi hetkistä lähtien. Tavallista korkeampi, vähintään 2,8-metrinen huonekorkeus tekee asunnoista tilavan ja ilmavan tuntuisia. Lisäksi jokaisessa Asunto Oy Helsingin Stellan Ihanassa kodissa on oma parveke tai piha terasseineen, jossa pääsee nauttimaan ulkoilmasta oman kodin yhteydessä. 

Ihastuttavan kokonaisuuden täydentävät suuret ikkunat, modernit ja tyylikkäät pintamateriaalit sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Osassa asuntoja on myös käytännöllinen ja kaunis parvi sekä lasiseinäinen, ylellinen sauna, jossa löylyt maistuvat varmasti. 

Varaa oma Ihana kotisi Helsingin Stellasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

 

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s)

Pinta-ala: 21–72,5 m²

Osoite: Välitalontie 71, 00660 Helsinki

Asuntoja: 63

Arv. valmist.: 2023

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi
Asunto Oy Helsingin Stella

Asuntopohjat

 • 2h + kt 36,0m2 + parveke 10,0 m2
 • 1h + kt 27,5m2 + parveke 11m2
 • 1h + kt 27,5m2 + parvi 8,75m2 + parveke 11m2
 • 1h + kt 26m2 + parveke 12,5m2
 • 1h + kt 25,5m2 + parveke 13,0 m2
 • 1h + kt 24,5m2 + parvi 9,0 m2 + parveke 9,0 m2
 • 1h + kt 24,5m2 + parvi 8,5 m2 + parveke 9,0 m2
 • 1h + kt 24,5m2 + parveke 9,0 m2
 • 1h + kt 22,0m2 + parvi 9,5 m2 + parveke 8,0m2
 • 1h + kt 22,0m2 + parveke 7,5 m2
 • 1h + kt 22m2 + parvi 8,5m2 + parveke 7,5m2

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Lähellä Helsingin keskustaa ja upeita ulkoilumaastoja

Helsingin keskusta: 11 km
Kauppakeskus Kaari: 3 km
Lähin bussipysäkki: 300 m

Paloheinän liikuntapuisto: 1,5 km
Lähin ruokakauppa: 400 m

2 km säteellä

Päiväkoteja: 3 kpl
Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 6 kpl

Stellan tuntumassa on kattavasti lähipalveluita, aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia. Kauppakeskus Kaari on muutaman kilometrin päässä ja Pakilan taajamakeskuksesta sekä Paloheinästä löytyvät peruspalvelut, kuten koulut, päiväkodit, lähikaupat, huoltoasemat, kirjasto ja apteekki. Matka Helsingin keskustaan vie omalla autolla vain varttitunnin verran ja tiheillä vuoroväleillä palvelevalla julkisella liikenteellä puolisen tuntia. Stellan sijainti onkin erinomainen: lähellä kulkevat Valtatie 3 sekä Tuusulanväylä ja Kehä I. Jo nyt hyvin toimivat joukkoliikenneyhteydet kehittyvät entisestään Raide-Jokerin pikaraitiotien valmistuessa vuonna 2024. 

Pakilan vieressä sijaitseva Paloheinä tarjoaa pääkaupunkiseudun parhaita edellytyksiä luonnosta nauttimiselle ja liikkumiselle. Upeita ulkolumahdollisuuksia riittää mittavasti, sillä Keskuspuistossa risteilevät pitkät ulkoilureitit. Paloheinä on myös hiihdosta nauttivan suosikkipaikkoja pääkaupunkiseudulla, onhan siellä erittäin hyvin hoidettu latuverkosto. Aivan Stellan vieressä levittäytyy lisäksi Paloheinän tekonurmikenttä ja vain parin kilometrin päästä löytyvät niin jäähalli kuin golfkenttä.

Stellassa on Ihania koteja kaikille, mutta erityisen hyvin se sopii lapsiperheille, onhan alue rauhallista, mutta kuitenkin paljon aktiviteetteja tarjoavaa sekä palvelutasoltaan kattava. Myös hyvin toimivat liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa. Lähellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut helpottavat lapsiperheen elämää entisestään.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Pakilasta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi