fbpx
Tulossa

Asunto Oy Järvenpään Pellava

Järvenpää, Pajala

Autolla Järvenpään keskustaan 5 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle 20 min

Asunto Oy Järvenpään Pellava rakennetaan keskeiselle paikalle Pajalaan. Erinomaiset liikenneyhteydet, vierestä löytyvät kattavat ja monipuoliset palvelut sekä lähellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut tekevät arjesta sujuvaa.

Kaikki arjen tärkeimmät palvelut ovat Pellavasta kävelymatkan päässä. Aivan naapurissa on Supermarket eikä kaukana ole myöskään K-Citymarket Järvenpää, joka on valittu vieläpä maailman parhaaksi ruokakaupaksi. Uima- ja liikuntahalliin sekä jäähalliin on vain muutaman sadan metrin matka ja kävelymatkan päässä on Järvenpään keskustan kaikki palvelut. 

Julkinen liikenne palvelee hyvin, ja valtatiet ovat lähellä. Järvenpään rautatieasema löytyy vajaan kilometrin päästä, ja junamatka Helsingin keskustaan vie alle puoli tuntia. Lähiliikenteen linja-autoverkosto mahdollistaa myös helpon liikkumisen. Valtatie E75:n liittymään ajaa omalla autolla alle 10 minuutissa, ja pyrähdys Vantaalle vie puolisen tuntia, kuten myös lentokentälle.

Pellavan Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia kerrostaloasuntoja, joissa viihtyy ensi hetkistä lähtien. Ylellinen huonekorkeus tekee asunnoista tilavia ja ilmavia. Lisäksi jokaisessa Ihanassa kodissa on oma parveke, jossa pääsee nauttimaan ulkoilmasta oman kodin yhteydessä. 

Ihastuttavan kokonaisuuden täydentävät suuret ikkunat, modernit ja tyylikkäät pintamateriaalit sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Osassa asuntoja on myös lasiseinäinen, ylellinen sauna, jossa löylyt maistuvat varmasti.

Ota yhteyttä myyjäämme, jotta pääset varaamaan ensimmäisenä Pellavan Ihanan kodin itsellesi!

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku:  1–4 h + kt (+ s + wc + vh)

Pinta-ala: 21,5–69,5 m2

Osoite: Pajalantie 23 C, 04410 Järvenpää

Asuntoja: 35

Arv. valmist.: Kesällä 2024

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle
Asunto Oy Järvenpään Pellava

Asuntopohjat

  • 1h + kt + parveke 21,5 m2
  • 1h + kt + parveke 23,0 m2
  • 1h + kt + parveke 26,0 m2
  • 2h + kt + parveke 32,5 m2
  • 2h + kt + parveke 33,5 m2
  • 2h + kt + parveke 35,5 m2
  • 3h + kt + s + vh + parveke 60,5 m2
  • 4h + kt + s +wc(vh) parveke 69,5 m2

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Kattavia lähipalveluita, sujuvia liikenneyhteyksiä ja luonnonläheisyyttä

Järvenpään keskusta: 1,5 km
Lähin bussipysäkki: 50 m
Järvenpään jäähalli: 100 m
Järvenpään uimahalli: 400 m
Lähin ruokakauppa: 250 m

2 km säteellä

Päiväkoteja: 2 kpl
Peruskouluja: 6 kpl
Lukioita: 1
Ruokakauppoja: 10 kpl

Pajala on idyllinen asuinalue aivan Järvenpään kaupungin keskustan tuntumassa. Puistoalueiden kehystämä Pajala tarjoaa viihtyisän ja eloisan asuinympäristön, jossa arjen palveluiden ja vapaa-ajan aktiviteettien tarjonta on yltäkylläinen. Löydät läheltä supermarketteja, huoltoasemia, ravintoloita ja erikoisliikkeitä, unohtamatta päiväkoteja sekä naapurissa sijaitsevia Kartanon koulua, lukiota ja ammattioppilaitosta. 

Alueen suosituimpiin kohteisiin lukeutuvat esimerkiksi Järvenpään jäähalli ja uimahalli, lukuisat sisä- ja ulkoliikuntapaikat sekä laajat puistoalueet aktiviteetteineen. Alueella on myös kuntosaleja, urheilukenttiä ja musiikkiopisto. Puistoalueet tarjoavat upeat puitteet harrastamiselle ja aktiviteeteille. Lisäksi kaunis Tuusulanjärvi uimarantoineen ja venesatamineen on ainoastaan parin kilometrin päässä.

Pellavassa on Ihania koteja kaikille, mutta erityisen hyvin se sopii lapsiperheille, onhan alue rauhallista, mutta kuitenkin paljon aktiviteetteja tarjoavaa sekä palvelutasoltaan kattava. Myös hyvin toimivat liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa. Lähellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut helpottavat lapsiperheen elämää entisestään.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Pajalasta!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi