fbpx

Asunto Oy Kaarinan Kruunu

Turku, Kaarinan Rauhalinna

Autolla Turun keskustaan 10 minuutissa
Bussilla Turun keskustaan vartissa
Palvelut Kaarinan keskustassa 1,7 km päässä

Tervetuloa tutustumaan Kruunun Ihaniin koteihin 27.9. klo 17-18! Voit myös sopia esittelyajan ottamalla yhteyttä silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kaarinan Kruunu nousee viihtyisälle Rauhalinnan alueelle, jossa palvelut ovat lähellä ja liikkuminen niin Turun keskustan suuntaan kuin pääkaupunkiseudulle käy sujuvasti.

Kruunun Ihanat kodit ovat ovat kerrassaan ihastuttavan valoisia ja avaria, sillä tavallista huomattavasti suurempi huonekorkeus ja kookkaat ikkunat luovat tilan tuntua koko asuntoon. Kodit ovat lisäksi pohjaratkaisuiltaan fiksuja ja ottavat kaiken irti neliöistä. Asumisen nautinnon täydentävät tyylikkäät, modernit materiaalit ja varusteet.

Ylimmän kerroksen asunnoissa on parvet ja niiden huonekorkeus yltää jopa 4,65 metriin. Jokaisessa kodissa on lisäksi koko asunnon levyinen parveke tai terassi. Kahdessa katutason kodissa on asukkaiden iloksi huomattavan suuri piha. Kruunussa on ajateltu myös sähköautoilijoita, sillä taloyhtiössä on tulossa myyntiin autopaikkoja, joista löytyy valmiiksi sähköauton latauslaitteet. Säilytystilaa on myös tarjolla runsaasti, sillä kohteessa on paljon irtaimistovarastoja, asunnon sisäisiä varastoja sekä myytäviä varastoja väestönsuojatiloissa.

Varaa oma Ihana kotisi Kaarinan Kruunusta ottamalla yhteyttä myyjäämme.

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku: 1-4h+kt+p (+s), (1. krs asunnot 1,55 m parvilla, 5. krs. asunnot 2,15 m parvilla ja 4,65 m huonekorkeudella)

Pinta-ala: 22,5 m2–77 m2

Osoite: Jalostusasemankatu 13 a, 20780 Kaarina

Asuntoja: 46

Arv. valmist.: Toukokuu 2024

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Viehättävä Kaarina tarjoaa asukkailleen elämänlaatua

Julkisilla Turun keskustaan: 15 min
Autolla Helsingin keskustaan: 1 h 45 min
Kaarinan keskustan palvelut: 1,7 km

2 km säteellä:

Päiväkoteja 9 kpl
Peruskouluja 3 kpl
Lukioita 1 kpl
Ruokakauppoja 3 kpl

Kaarinan Kruunun Ihanat kodit ovat meren läheisyydessä, viihtyisällä ja halutulla Rauhalinnan pien- ja rivitalovaltaisella alueella. Lähistöltä löytyvät kattavat palvelut sekä useita päiväkoteja ja peruskouluja. Myös Kaarinan lukio sijaitsee vain pienen kävelymatkan päässä.

Ympäröivä luonto on todella kaunista viheralueineen, uimarantoineen sekä Rauhalinnan kartanomiljöineen ja se kannustaakin ulkoilemaan raittiista meri-ilmasta nauttien. Liikunnalle ja kuntoilemiselle on myös erinomaiset puitteet, sillä alueella on sekä uimahalli että liikuntahalli.

Rauhalinnasta on sujuvat liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Saaristotielle ja Helsingin moottoritielle on helppo liittyä ja matkanteko sujuu niitä pitkin ripeästi omalla autolla tai julkisen liikenteen palveluita hyödyntäen.

Kaarinan Kruunu tarjoaa Ihania koteja kaikille, jotka haluavat kodiltaan viihtyisyyttä ja pikku ripausta ylellisyyttä kohtuullisella hinnalla, unohtamatta kodin hyvää sijaintia ja kattavia lähipalveluita. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi