fbpx

Asunto Oy Kangasalan Aroma

Kangasala, Linkosuonpuisto, Tampere

Autolla Tampereen keskustaan 15 min
Julkisella liikenteellä Tampereen keskustaan 20 min
Autolla Kangasalan keskustaan 12 min

Kangasalan Aroman Ihanat kodit ovat uudella Linkosuonpuiston alueella, aivan Tampereen rajan tuntumassa. Lähistöltä löytyvät arjen tarpeet kattavat palvelut, kuten koulu, päiväkoti ja kirjasto. Tampereelle on erinomaiset kulkuyhteydet; matka Tampereen keskustaan vie autolla vain 15 minuuttia ja bussilla reilut 20 minuuttia. Reippailu ja ulkoilu maittaa mahtavissa ulkoilumaastoissa, jotka alkavat aivan kotiovelta.

Aroman Ihanissa kodeissa on ihastuttavasti avaruutta ja valoa lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden sekä huomattavasti tavallista suuremman huonekorkeuden ansiosta. Viihtyisyyttä lisäävät entisestään korkeatasoiset ja modernit materiaalit ja varusteet sekä lattialämmitys, joka poistaa pattereiden tarpeen ja antaa näin mahdollisuudet sisustaa asunto vapaasti. 

Kaikissa asunnoissa on oma parveke ja useissa kodeissa on lisäksi parvi, joka luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa arvokasta lisätilaa asumiselle. Ylellisyyden vaikutelmaa tuo myös osasta asuntoja löytyvä lasiseinäinen, spa-henkinen sauna. Lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat talon ullakkokerroksessa, ja lastenvaunuvarastot sekä ulkoiluvälinevarastot ovat ensimmäisessä kerroksessa. Autopaikkoja on 17 ja ne löytyvät taloyhtiön viereisiltä autopaikkojen korttelialueilta.

Varaa oma Ihana kotisi Kangasalan Aromasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s)

Pinta-ala: 21–54,5 m²

Osoite: Mannakorventie 17, 36240 Kangasala

Asuntoja: 48

Arv. valmist.: Marraskuu 2023

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi
Toni Snäll Asuntomyynti, Pirkanmaa 0406640989 toni.snall@t2h.fi

Varaa henkilökohtainen esittely

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii! Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Autolla Tampereen keskustaan: 15 min
Julkisilla Tampereen keskustaan: 20 min
Kangasalan keskustan palvelut: 10 km
Tampereen keskustan palvelut: 15 km
Uimaranta: 4,5 km

2 km säteellä

Päiväkoteja: 4 kpl
Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 2 kpl

Kangasalan Aroman Ihanat kodit ovat viehättävällä Linkosuonpuiston alueella, jossa yhdistyy moni asumisen ja elämisen kannalta tärkeä asia. Aroma tarjoaa hyvät lähipalvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja mahtavat liikuntamahdollisuudet sekä upeat puitteet lähiluonnossa ulkoilemiselle.  

Linkosuonpuistoa halkoo vehreä puistovyöhyke ja lähistöllä on myös ihastuttava Kaukajärvi uimarantoineen ja lenkkipolkuineen sekä upeat Mannerheiminkallion ulkoilualueet. Lenkkeilijät ja luonnossa liikkujat nauttivat laajoista ulkoilu- ja retkeilyreiteistä. Talviliikunnan ystävien iloksi lähin latu alkaa alle kilometrin päästä. Aroma sopii hyvin myös lapsiperheille, sillä alue on rauhallinen ja lähellä on päiväkoteja ja kouluja.

Kangasalan Aromasta on sujuvat liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, mikä tekee arjen pyörittämisestä sujuvaa. Aromassa on Ihania koteja kaikille, jotka toivovat viihtyisää ja ripauksella ylellisyyttä varustettua kotia kohtuullisella hinnalla – unohtamatta hyvää sijaintia ja kattavia lähipalveluita. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Kangasalta!

 

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 4,50 € /m2

Vesimaksu 25,00 € /hlö/kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autopaikan hoitovastike 9,50 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi
Toni Snäll Asuntomyynti, Pirkanmaa 0406640989 toni.snall@t2h.fi