Asunto Oy Kangasalan Avena

Tulossa

Asunto Oy Kangasalan Avena

Kangasala

Kerrostalot

Asunto Oy Kangasalan Avena rakentuu uudelle Linkosuonpuiston alueelle Tampereen rajan tuntumaan, Vatialan ja Nattarin monipuolisen palvelukattauksen läheisyyteen. Linkosuonpuisto on nimetty alueella jo 60-luvulta lähtien toimineen Linkosuon Leipomon mukaan. Alueen historiasta on saanut inspiraationsa myös yhtiön nimi avena, joka viittaa kauraan.

Aivan yhtiön edessä on linja-autopysäkki, jossa pysähtyy useita kertoja tunnissa Tampereen keskustaan noin puolessa tunnissa matkaava bussi. Myös omalla autolla liikkuminen on sujuvaa: Kangasalan aktiiviseen keskustaan ajat vain 10 minuuttia ja Tampereelle alle vartin. Kaikki päivittäiset palvelut, kuten päiväkodit, koulut, terveyspalvelut, ruokakauppa ja ravintolat, löytyvät kuitenkin kävelyetäisyydeltä.

Avenan Ihanat kodit ovat valoisia ja avaria kerrostaloasuntoja, jotka ihastuttavat tavanomaista korkeammalla, jopa yli 4 metriin kohoavalla huonekorkeudellaan ja suurilla ikkunoillaan. Kaikissa Avenan kodeissa on oma tilava parveke, joka toimii asunnon luontaisena jatkeena. Asumisen ylellisyyden viimeistelee osassa asunnoista näyttävä loft-henkinen parvi sekä upea lasiseinäinen sauna.

Avenan asuntojen pohjaratkaisut ovat avaria ja fiksusti suunniteltuja. Kodit ovat modernisti varusteltuja ja saat valita kotiisi mieluisat pintamateriaalit tyylikkäistä vaihtoehdoistamme. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, mikä mahdollistaa rajattomat sisustusratkaisut.

Avenassa elät rauhallista, mutta sujuvaa arkea kaupungin kupeessa. Tutustu Ihaniin koteihin ja löydä omasi!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3 h + kt + parveke (+ parvi + s)
Pinta-ala: 20,5 – 55 m²
Osoite: Mannakorventie 3, 36240 Kangasala
Asuntoja: 37
Arv. valmist.: 2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Simo Nuolemo Myyntipäällikkö, KTM Pirkanmaa 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta