fbpx

Asunto Oy Kangasalan Hunaja

Kangasala, Lamminrahka

Autolla Tampereen keskustaan: 15 min
Bussilla Tampereen keskustaan: 20 min
Linnainmaan keskustan palvelut: 2,5 km

Asunto Oy Kangasalan Hunajan Ihanat kodit rakennetaan Tampereen tuntumaan, uudelle Lamminrahkan alueelle.

Lamminrahkassa viihtyy jokainen. Se on kauniin luonnon ympäröimä, asukkaiden viihtyvyyttä ajatellen suunniteltu uusi asuinalue, josta on lyhyt matka Tampereelle. Paikalliset palvelut riittävät mainiosti arjen pyörittämiseen ja aktiviteetteja on runsain mitoin.

Hunajan Ihanissa kodeissa on ilo asua ja elää. Ne ihastuttavat ensi hetkistä lähtien, ja ihmekös tuo, tekeväthän huoneiden avaruus ja valoisuus välittömän vaikutuksen. Upean korkeissa, jopa 5 metriin kohoavissa huoneissa on suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka lisäävät entisestään tilavuuden tuntua. Fiksujen pohjaratkaisujen ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta asunnon voi sisustaa vapaasti, sillä jokainen neliö on tehokkaasti käytössä. Ihana koti tulee viimeistellyksi laadukkailla pintamateriaaleilla, joita pääsee valitsemaan lukuisista laadukkaista vaihtoehdoista. 

Kaikissa asunnoissa on tilava parveke tai piha, jolla nautit ympäröivän luonnon kauneudesta. Osassa asuntoja on parvi, joka luo huikeaa loft-tunnelmaa – parvella on korkeutta jopa 2 metriä. Suuressa osassa Hunajan asuntoja on myös ylellinen, lasiseinäinen sauna. 

Lamminrahkassa on kaikki tarvittavat peruspalvelut ja ne sijoittuvat kätevästi torin ympärille. Siellä ovat koulukeskus päiväkoteineen, liikuntapuisto, päivittäistavarakaupat sekä alueen pääkatu kivijalkakauppoineen. Luonto on aina lähellä ja yhteydet Tampereelle erinomaiset, sillä Tampereen keskusta on autolla 15 minuutin, bussilla vain 20 minuutin ja pyörällä 25 minuutin päässä. Lamminrahkaan on lisäksi kaavailtu runsaiden liikenneyhteyksien jatkoksi Tampereen uuden raitiotien jatketta.

Varaa oma Ihana kotisi Kangasalan Hunajasta ottamalla yhteyttä myyjäämme.

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s)

Pinta-ala: 22–71,5 m²

Osoite: Rissonkatu 52, 36100 Kangasala

Asuntoja: 46

Arv. valmist.: 23

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi

Tule tutustumaan Hunajan Ihaniin koteihin!

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii! Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Autolla Tampereen keskustaan 15 minuutissa
Autolla Linnanmaan Prismaan 5 minuutissa
Tulevaisuudessa Lamminrahkaan on suunnitteilla myös raitiovaunureittti

2 km säteellä:

Päiväkoteja 4 kpl
Peruskouluja 3 kpl
Ruokakauppoja 2 kpl

Aivan Tampereen rajalle Kangasalan luoteiskulmaan rakentuu Lamminrahkan idyllinen asuinalue. Elämä sykkii Lamminrahkan torin ja keskustabulevardin ympärillä, jonne rakennetaan viihtyisä ja monipuolinen palvelukeskittymä kivijalkaputiikkeineen, ravintolapalveluineen ja päivittäistavarakauppoineen. Upouudessa koulukeskuksessa lapsi aloittaa päiväkodissa ja jatkaa aina yläluokille asti. 

Liikenneyhteydet ovat hyvät, ja ajat Tampereen keskustaan nopeasti niin autolla kuin bussillakin – tulevaisuudessa myös raitiovaunulla. Lamminrahkaan on myös suunniteltu pyöräilijöitä varten omat kaistat sekä bussipysäkkien liityntäparkit. 

Lamminrahkan liikuntapuistossa on hienot mahdollisuudet leikeille ja harrastuksille, ja monipuolinen koulukeskus toimii ilta-aikaan asukkaiden harrastuspaikkana. Talven tullen hiihdon ystävät pääsevät nauttimaan hyvin hoidetuista laduista, jotka johtavat Kangasalan ja Tampereen laajoihin latuverkostoihin. Lähellä ovat myös mm. uimarannat, hevostallit, venesatama ja Suomen suurin koiraurheilukeskus. Lisää palveluita on muutaman minuutin ajomatkan päässä Kangasalan keskustassa ja Tampereen Linnanmaan kaupunginosassa.  

Lamminrahkan tarjoama helppo arki ja liikkuminen, upea lähiluonto sekä yhteisöllinen tunnelma takaavat, että viihdyt varmasti. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 4,80 € / m2
Vesimaksu 20,00 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)
Autopaikan hoitovastike 9,50 €
Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi