fbpx

Asunto Oy Kangasalan Lungo

Tulossa

Asunto Oy Kangasalan Lungo

Kangasala

Kerrostalot

Asunto Oy Kangasalan Lungo rakentuu uudelle Linkosuonpuiston alueelle Tampereen rajan tuntumaan, Vehmaisten, Holvastin ja Kaukajärven monipuolisen palvelukattauksen läheisyyteen.

Lungon kodit ovat  avaria ja valoisia korkean, osassa asunnoista jopa 4 metriin kohoavan, huonekorkeuden sekä lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden ansiosta. Viihtyisyyden viimeistelevät korkeatasoiset sekä modernit materiaalit ja varusteet. Lattialämmitys tuntuu mukavalta ja mahdollistaa monipuoliset sisustusratkaisut, sillä pattereita ei ole näkyvillä.

Jokaisessa Lungon asunnossa on oma tilava parveke, jossa voit tunnelmoida kesäpäiviä ja syysiltoja. Osassa asunnoista on myös näyttävä parvi sekä lasiseinäinen sauna, joka luo ylellistä spa-tunnelmaa.

Lungo sijaitsee uudella Linkosuonpuiston alueella Tampereen rajan tuntumassa. Ympärille levittäytyvät loistavat ulkoilumaastot. Aivan vieressä sijaitsevat monipuoliset palvelut, kuten koulu, päiväkoti ja kirjasto. Lisäksi alueelta on erinomaiset kulkuyhteydet Tampereen keskustaan, matkan viedessä autolla vain noin 15 minuuttia ja bussilla reilut 20 minuuttia. Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK ja yliopistollinen sairaala TAYS ovat bussireitin varrella. Lähelle rakentuu myös uusi Lamminrahkan asuinalue kattavine päivittäispalveluineen. Linkosuonpuiston asuinalue tarjoaakin luonnonläheisyyden lisäksi erittäin hyvät palvelut ja kulkuyhteydet heti kotioveltasi.

Varaa omasi Lungon Ihanista kodeista!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–2 h + kt + p (+ s) (+ parvi)
Pinta-ala: 21,5–43,0 m2
Osoite: Mannakorventie 13, 36240 Kangasala
Asuntoja: 40 asuntoa
Arv. valmist.: 2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Simo Nuolemo Myyntipäällikkö, KTM Pirkanmaa 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Linkosuonpuisto

Tutustu alueeseen