fbpx

Asunto Oy Kangasalan Mesi

Kangasala, Lamminrahka

Autolla Tampereen keskustaan 15 minuutissa
Bussilla Tampereen keskustaan 20 minuutissa
Linnainmaan keskustan palvelut: 2,5 km

Uudelle Lamminrahkan alueelle aivan Tampereen rajan viereen rakennetaan Kangasalan Mesin Ihanat kerrostalokodit.

Lamminrahkan sydämessä sijaitsee tori, jonka ympärillä on kaikki tarvitsemasi arjen palvelut, kuten koulukeskus päiväkoteineen, liikuntapuisto, päivittäistavarakaupat sekä alueen pääkatu kivijalkakauppoineen. Luonto on Lamminrahkassa aina lähellä ja yhteydet Tampereelle erinomaiset, sillä Tampereen keskusta on autolla 15 minuutin, bussilla vain 20 minuutin ja pyörällä 25 minuutin päässä. Lamminrahkaan on kaavailtu runsaiden liikenneyhteyksien jatkoksi vieläpä Tampereen uuden raitiotien jatketta.

Kun astut sisään Mesin Ihanaan kotiin, niiden avaruus ja valoisuus tekevät välittömän vaikutuksen. Hyvin korkeissa, jopa 5 metriin kohoavissa huoneissa on suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Fiksujen pohjaratkaisujen ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta voit sisustaa vapaasti, sillä jokainen neliö on tehokkaasti käytössäsi. Pintamateriaalit valitset monista laadukkaista vaihtoehdoista. 

Kaikissa asunnoissa on tilava parveke tai piha, jolla nautit ympäröivän luonnon kauneudesta. Osassa asuntoja on parvi, joka luo huikeaa loft-tunnelmaa – parvella on korkeutta jopa 2 metriä! Suuressa osassa Mesin asuntoja on myös ylellinen, lasiseinäinen sauna. 

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s) (+ parvi)

Pinta-ala: 22,0–71,5 m2

Osoite: Rissonkatu 54, 36100 Kangasala

Asuntoja: 47

Arv. valmist.: 2023

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2h:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Mukavaa arkea palveluiden keskellä Kangasalan Lamminrahkassa

Linnainmaan keskustan palvelut: 2,5 km
Tulevaisuudessa Lamminrahkaan on suunnitteilla myös raitiovaunureittti
Autolla Tampereen keskustaan 15 minuutissa

2 km säteellä

Päiväkoteja 4 kpl
Peruskouluja 3 kpl
Ruokakauppoja 2 kpl

Lamminrahkan uusi asuinalue rakentuu Kangasalle aivan Tampereen rajan viereen. Alueen sydämessä ovat tori ja kaupunkibulevardi, joiden kivijalkaliikkeet, ravintolat ja päivittäistavarakaupat huokuvat oman kylän henkeä. Viereen nousee myös koulukeskus, jossa lapset aloittavat päiväkodissa ja jatkavat aina yläkouluun saakka. Iltaisin koulukeskus on asukkaiden harrastuspaikka. 

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja ajat Tampereen keskustaan nopeasti omalla autolla ja bussilla. Tulevaisuudessa Lamminrahkasta pääsee Tampereelle myös raitiovaunulla. Pyöräilijätkin on otettu Lamminrahkassa huomioon: alueelle tulee paljon pyöräteitä ja liityntäparkit bussipysäkeille. 

Monenlaisille harrastuksille ja leikeille on omat paikat liikuntapuistossa, ja talvisin alueella on paljon latuja, jotka liittyvät Kangasalan ja Tampereen mittaviin latuverkostoihin. Lamminrahkassa ovat lähellä myös mm. uimarannat, hevostallit, venesatama ja Suomen suurin koiraurheilukeskus. Kangasalan keskustaan ja Tampereen Linnainmaan kaupunginosaan on vain muutaman minuutin ajomatka, ja siellä on vielä lisää palveluita arkeen ja vapaa-aikaan. 

Lamminrahkan kylämäinen tunnelma, hyvät palvelut ja Tampereen läheisyys ovat yhdistelmä, joka saa sinut varmasti viihtymään. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 4,50 € / m2

Vesimaksu 20,00 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autopaikan hoitovastike 9,50 €

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi