fbpx
Kommer snart

Asunto Oy Kauniaisten Unelma Grankulla

Kauniainen

500 m till köpcentret Grani
Med tåg till Helsingfors centrum på mindre än 20 minuter
Med bil till Helsingfors centrum på mindre än 25 minuter

Suomeksi

Asunto Oy Kauniaisten Unelma reser sig mitt i huvudstadsregionen, i Grankullas trivsamma och högt värderade centrum. Trädgårdsstadsliknande Grankulla andas historia och den hemtrevliga atmosfären som finns i en liten stad. Helsingfors med sina många aktiviteter är lättillgängligt med smidig kollektivtrafik, och de omfattande tjänsterna i det närliggande köpcentret Grani säkerställer att vardagen rullar smidigt. Också barnfamiljer har det gott i Kauniaisten Unelma, eftersom det är kort avstånd till både skolor och daghem.

Kauniaisten Unelmas Underbara hem erbjuder den moderna livsstilen när den är som bäst. Fönstren som nästan når från golv till tak i de Underbara hemmen gör bostäderna anmärkningsvärt rymliga och ljusa. Dessutom har varje hem i Kauniaisten Unelma högre rumshöjd än vanligt, och rumshöjderna i lägenheterna i de översta två våningarna är otroliga; antingen 3,4 eller 4,3 meter. Vissa lägenheter har också ett loft som skapar en lyxig loftatmosfär och ger värdefullt extra utrymme för boende. Tack vare noggrant genomtänkta planlösningar anpassar sig lägenheterna väl till förändringar och ger dig effektiv tillgång till kvadratmetrarna. Alla bostäder har integrerade vitvaror och du kan välja köksmöbler, kakel till badrummet och andra golvmaterial enligt egen smak. Köken har även LED-belysning. Vattenbaserad golvvärme eliminerar behovet av separata värmeelement, vilket möjliggör obegränsade interiörlösningar.

Alla hem har en egen stor inglasad balkong eller terrass som är lika bred som lägenheten, där du kan njuta av vackra dagar och stämningsfulla kvällar. Alla lägenheter som är större än en enrummare har också en bastu med glasväggar, vilket fullbordar det lyxiga livet.

Upptäck Kauniaisten Unelmas Underbara hem genom att kontakta vår säljare!

 • Alla lägenheter har en egen inglasad balkong eller terrass.
 • I loftlägenheter mer än 4 m rumshöjd

Typ:  Flervåningshus

Tomt: Bostadsspecifik tomtinlösningsrätt

Antal rum: 1–4 r + kv (gk + b + g + loft)

Våningsyta: 30–91,5 m2

Adress: Helsingforsvägen 8, 02700 Grankulla

Lägenheter: 15

Beräknat färdigställande: Våren 2025

Joona Korkala
Joona Korkala Försäljningschef, EM, Esbo Ring eller skicka via WhatsApp 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi
Asunto Oy Kauniaisten Unelma Grankulla

Bostadsmallar

 • 4 rum + kök + bastu + garderob 91,5 kvm + balkong 27,5 kvm
 • 3 rum + kök + bastu 81,0 kvm + balkong 23,5 kvm
 • 3 rum + kök + bastu + garderob 81,0 kvm + loft 30,0 kvm + balkong 23,0 kvm
 • 3 rum + kök + bastu + garderob 64,0 kvm + balkong 20,0 kvm
 • 3 rum + kök + bastu + garderob 60,0 kvm + terass 18 kvm
 • 3 rum + kök + bastu + garderob 60,0 kvm + balkong 18,0 kvm
 • 2 rum + kök + bastu + garderob 48,5 kvm + loft 15,5 kvm, + balkong 17,5 kvm
 • 2 rum + kök + bastu + garderob 48,5 kvm + balkong 18,0 kvm
 • 1 rum + kök 30,0 kvm + terass 9,0 kvm

Ett härligt hem i ett eftertraktat område i hjärtat av Grankulla

Till Gallträsk rekreationsområde: 500 m
Till tjänsterna på köpcentret Grani: 500 m
Närmaste busshållplats: 100 m
Närmaste tågstation: 500 m
Närmaste livsmedelsaffär: 500 m

Inom en radie av mindre än 2 km:

Daghem: 7 st
Grundskolor: 4 st Grundskolor: 4 st
Gymnasier 2 st
Livsmedelsaffärer: 3 st

Det förtjusande och väl ansedda Grankulla ligger i hjärtat av huvudstadsregionen och är ursprungligen känd som en trädgårds- och villastad. Nuförtiden erbjuder dock Grankulla heltäckande stadsliknande tjänster. Butiker, skolor och daghem är inte långt borta: Grankulla centrum och köpcentret Grani ligger knappt en kilometer från din egen dörr. Även Helsingfors centrum är lätt att nå med smidig kollektivtrafik eller med egen bil. Till exempel tar det bara tjugo minuter att ta sig dit med tåg.

Den som har en aktiv livsstil trivs i Grankulla, på grund av områdets närhet till naturen, dess vackra landskap och oöverträffade utomhusmöjligheter i Kasabergets park och på stranden vid sjön Gallträsk, som är förträffliga oavsett årstid. Grankulla erbjuder också många andra hobbymöjligheter.

Kauniaisten Unelma har riktiga drömhem för barnfamiljer som vill hitta ett bekvämt och på alla sätt Underbart hem som erbjuder ett enkelt sätt att leva. Lugnet i Grankulla skapar en bra miljö för de minsta familjemedlemmarna att växa upp i, och de närliggande skolorna och daghemmen gör vardagen för en barnfamilj lätt att sköta. Kauniaisten Unelma ligger nära hobbymöjligheter, aktiviteter och man har enkel tillgång till Helsingfors centrum, så det är perfekt inte bara för barnfamiljer, utan också för andra som längtar efter ett högkvalitativt hem i ett mysigt område.

Kontakta oss och låt oss reservera ditt eget Underbara hem i Grankulla!

Kontakta oss

Ytterligare information och lägenhetspresentation

Joona Korkala
Joona Korkala Försäljningschef, EM, Esbo Ring eller skicka via WhatsApp 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi