fbpx
Tulossa

Asunto Oy Kauniaisten Unelma

Kauniainen

500 m Granin kauppakeskukseen
Junalla Helsingin keskustaan alle 20 min
Autolla Helsingin keskustaan alle 25 min

På svenska

Asunto Oy Kauniaisten Unelma nousee pääkaupunkiseudun keskelle, viihtyisän ja arvostetun Kauniaisten keskustaan. Puutarhakaupunkimainen Kauniainen henkii historiaa ja pikkukaupungin kodikasta tunnelmaa. Helsinki lukuisine aktiviteetteineen on helposti saavutettavissa sujuvalla joukkoliikenteellä ja läheisen Granin kauppakeskuksen kattavat palvelut pitävät huolen, että arki rullaa mallikkaasti. Myös lapsiperheillä on Unelmassa kissan päivät, sillä kouluihin ja päiväkoteihin on lyhyt matka.

Unelman Ihanat kodit tarjoavat modernia asumista parhaimmillaan. Ihanien kotien lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tekevät asunnoista huomattavan avaria ja valoisia.  Jokaisessa Unelman kodissa on lisäksi tavallista korkeammat huoneet, ja kahden ylimmän kerroksen asuntojen huonekorkeudet ovat huikeat joko 3,4 tai 4,3 metriä. Osassa asunnoista on lisäksi parvi, joka luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa arvokasta lisätilaa asumiselle. Tarkkaan harkittujen pohjaratkaisujen ansiosta asuntopohjat mukautuvat hyvin muutoksiin ja antavat neliöt tehokkaasti käyttöösi. Kaikissa kodeissa on integroidut kodinkoneet ja voit valita kotisi keittiökalusteet, kylpyhuoneen laatat ja muut lattiamateriaalit oman makusi mukaan. Keittiöissä on myös LED-valaistus. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä mahdollistaa rajattomat sisustusratkaisut.

Kaikissa kodeissa on oma suuri asunnon levyinen lasitettu parveke tai terassi, jossa nautit kauniista päivistä ja tunnelmallisista illoista. Kaikissa yksiöitä suuremmista asunnoista löytyy lisäksi lasiseinäinen sauna, joka viimeistelee asumisen ylellisyyden.

Tutustu Kauniaisten Unelman Ihaniin koteihin ottamalla yhteyttä myyjäämme! 

Tutustu asuntoihin

 • Kaikissa asunnoissa oma lasitettu parveke tai terassi
 • Parvellisissa asunnoissa yli 4m huonekorkeus

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Asuntokohtainen tontin lunastusoikeus

Huoneluku: 1-4h + kt (khh+s+vh+ parvi)

Pinta-ala: 30-91,5 m2

Osoite: Helsingintie 8, 02700 Kauniainen

Asuntoja: 15

Arv. valmist.: Kevät 2025

Joona Korkala
Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle
Asunto Oy Kauniaisten Unelma

Asuntopohjat

 • 4h + kt + s + vh + parveke n. 27,5 m2, 91,5 m2
 • 3h + kt + s + vh + khh + parvi 30,0 m2 + parveke n. 23,0 m2, 81,0 m2
 • 3h + kt + s + parveke n. 23,5 m2, 81,0m2
 • 3h + kt + s + vh + terassi n. 20,0 m2, 64,0 m2
 • 3h + kt + s + vh + parveke n. 20,0 m2, 64,0 m2
 • 3h + kt + s + vh + terassi n.18 m2, 60,0 m2
 • 3h + kt + s + vh + parveke n. 18,0 m2, 60,0 m2
 • 2h + kt + s + vh + parvi 15,5 m2, + parveke n. 17,5 m2, 48,5 m2
 • 2h + kt + s + vh + parveke n. 18,0 m2, 48,5 m2
 • 1h + kt + terassi n. 9,0 m2, 30,0 m2

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Ihana koti halutulla alueella Kauniaisten sydämessä

Gallträskin ulkoilualueelle: 500 m
Kauppakeskus Granin palvelut: 500 m
Lähin bussipysäkki: 100 m
Lähin juna-asema: 500 m
Lähin ruokakauppa: 500 m

Alle 2 km säteellä:

Päiväkoteja: 7 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 4 kpl
Lukioita 2 kpl
Ruokakauppoja: 3 kpl

Pääkaupunkiseudun keskellä sijaitseva ihastuttava ja arvostettu Kauniainen on tunnettu alun perin puutarha- ja huvilakaupunkina. Nykyään Kauniainen tarjoaa kuitenkin kattavat kaupunkimaiset palvelut. Kauppoihin, kouluihin ja päiväkoteihin ei ole pitkä matka: Kauniaisten keskusta ja kauppakeskus Grani ovat vain vajaan kilometrin päässä omalta kotiovelta. Helsingin keskustakin on helposti tavoitettavissa sujuvaa julkista liikennettä tai omaa autoa käyttäen. Matka sinne vie esimerkiksi junalla vain parikymmentä minuuttia. 

Aktiivisesta elämäntyylistä pitävät viihtyvät Kauniaisissa, sillä alueen luonnonläheisyys, kauniit maisemat ja verrattomat ulkoilumahdollisuudet Kasavuoren puistossa ja Gallträsk-järven rannalla maittavat vuodenajasta riippumatta. Kauniainen tarjoaa reilusti myös muita harrastusmahdollisuuksia. 

Kauniaisten Unelmassa on todellisia unelmakoteja lapsiperheille, jotka haluavat löytää mutkatonta elämänmenoa tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin. Kauniaisten rauhallisuus luo hyvät puitteet perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen arjesta helposti pyöritettävää. Unelma on lähellä harrastusmahdollisuuksia, aktiviteetteja ja Helsingin keskustaankin pääsee helposti, joten se sopii lapsiperheiden lisäksi mainiosti myös muille, jotka kaipaavat tasokasta kotia viihtyisältä alueelta.  

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Kauniaisista! 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Korkala
Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi