Asunto Oy Kirkkonummen Albatrossi

Tulossa

Asunto Oy Kirkkonummen Albatrossi

Kirkkonummi

Kerrostalot

Asunto Oy Kirkkonummen Albatrossi rakentuu upealle Sarvvikin alueelle: liikenneyhteyksiltään huippusijainnille, mutta kuitenkin idylliseen ympäristöön kahden vesistön väliin. Jo toisen kerroksen asunnoista aukeaa upea järvinäköala!

Albatrossin kerrostaloasunnot ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan, jotka ovat suurten ikkunoiden ja tavanomaista korkeamman huonekorkeuden ansiota. Kaikissa asunnoissa on suuri parveke tai terassi. Ylimmän kerroksen asunnoissa lisätilaa ja ylellisyyttä tuovat parvet sekä yli 4 metrin huonekorkeus. Osassa asunnoissa asumismukavuutta kohottavat modernit, lasiseinäiset saunat.

Sarvvikin vehreä asuinalue Kirkkonummella rajautuu Finnträsk-järveen luonnonsuojelualueineen, Suomenlahteen, Sarvvikin golfkenttiin sekä Länsiväylään. Länsiväylää pitkin hurautat omalla autolla Espooseen ja kauppakeskus Iso-Omenaan 10 minuutissa sekä Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa. Aivan taloyhtiön edessä sijaitsee myös bussipysäkki. Sijainti on siis mitä loistavin niin aktiiviselle ja menevälle ihmiselle, kuin lenkkipoluista ja luonnon rauhasta nauttiville.

Tutustu idylliseen Sarvvikiin ja löydä oma Ihana kotisi!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-4h + (parvi) + (s)
Pinta-ala: 23.5-63,5m2
Osoite: Heinäkedontie 5, 02390 Kirkkonummi
Asuntoja: 32 kpl
Arv. valmist.:

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Lasse Heikkilä Myyntivastaava, DI PK-seutu 044 040 2123 lasse.heikkila@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta