fbpx

Asunto Oy Kirkkonummen Hietakurki

Kirkkonummi, Sarvvik

Autolla Helsingin keskustaan 20 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla Iso Omenaan 10 min

Kirkkonummen Hietakurki tarjoaa todellista elämänlaatua Sarvvikissa, upean luonnon keskellä, merenrannan tuntumassa. Kattavat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet ovat sujuvat joka suuntaan. Länsiväylää pitkin ajaa esimerkiksi Espoon kauppakeskus Iso Omenaan 10 minuutissa, ja Helsinkiin on matkaa vain noin 20 kilometriä. Junalla pääseekin Helsinkiin puolessa tunnissa, ja bussilla matka vie vain 45 minuuttia. Kirkkonummi kuuluu Helsingin joukkoliikenteen alueeseen, minkä ansiosta Kirkkonummen matkakortti käy maksuvälineenä HSL-alueen busseissa, junissa sekä metrossa ja raitiovaunuissa.

Hietakurjen Ihanat kodit ovat todella valloittavia; valoisia ja avaria sekä pohjaratkaisuiltaan fiksuja. Tavallista huomattavasti suurempi huonekorkeus ja kookkaat ikkunat luovat tilan tuntua koko asuntoon. Asumisen nautinnon täydentävät tyylikkäät, modernit materiaalit ja varusteet. Lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, mikä antaa mahdollisuudet sisustaa asunto vapaasti. 

Hietakurjessa on lukuisia parviasuntoja, joissa on jopa neljän metrin huonekorkeus. Tilava parvi tuo lisäneliöitä kotiin ja luo loft-asunnon tunnelmaa. Osasta asuntoja avautuvat näkymät Sarfvikin golfkentälle. Kaikissa asunnoissa on oma parveke. Lämpimät varastotilat ovat talon ensimmäisessä ja ylimmässä ullakkokerroksessa. Yhteinen lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Lisäksi ylimmässä kerroksessa ovat taloyhtiön sauna- ja kerhotilat. Taloyhtiöllä on 27 lämmitystolpallista autopaikkaa ja kolme sähköauton latauspaikkaa, jotka kaikki myydään erillisinä osakkeina.

Varaa oma Ihana kotisi Kirkkonummen Hietakurjesta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + parvi)

Pinta-ala: 24–55,5 m²

Osoite: Heinäkedontie 3A, 02390 Kirkkonummi

Asuntoja: 38

Arv. valmist.: Joulukuussa 2023

Bettina Mero Asuntomyynti Soita tai laita Whatsappia 0403516471 bettina.mero@t2h.fi

Asunto Oy Kirkkonummen Hietakurki

Asuntopohjat

 • 1h + kt + parveke 24,0 m2
 • 1h + kt + parveke 24,5 m2
 • 1h + kt 24,5 m2 + parvi n. 6,0 m2 + parveke
 • 1h + kt + parveke 30,0 m2
 • 1h + kt 30,0 m2 + parvi n. 9,5 m2 + parveke
 • 2h + kt + parveke 30,0 m2
 • 2h + kt + parveke 30,5 m2
 • 2h + kt 30,5 m2 + parvi n. 7,0 m2 + varasto n. 3,0 m² + parveke
 • 3h + kt + s + parveke 55,5 m2
 • 3h + kt + s 55,5 m2 + parvi n. 7,0 m2 + varasto n. 3,5 m2+ parveke
 • 3h - 4h + kt + s 55,5 m2 + parvi n. 7,0 m2 + varasto n. 3,5 m2 + parveke

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2h:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Merellistä luontoa sekä kattavasti palveluita ja harrastusmahdollisuuksia

Kauppakeskus Iso Omenan palvelut: 10 km
Lähin bussipysäkki: 150 m
Lähin uimaranta: 1 km
Lähin golfkenttä: 0,5 km

3 km säteellä

Päiväkoteja: 3 kpl
Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 2 kpl

Sarvvikin kauniit maisemat ja upea luonto ympäröivät Hietakurkea. Kutsuvat ulkoilumaastot alkavat aivan oman Ihanan kodin vierestä, minkä lisäksi Suomen arvostetuimpiin kuuluva Sarfvikin golfkenttä löytyy kivenheiton päästä. Sarvvik on merellinen, idyllinen ja kaunis asuinpaikka kaikkina vuodenaikoina, tarjoten elämyksiä luonnossa liikkujille ja aktiivisesta elämästä nauttiville.

Hietakurki on ihana valinta lapsiperheille, jotka haluavat yhdistää rauhallisen ja kauniin asuinpaikan kattaviin palveluihin ja erilaisiin aktiviteetteihin. Sarvvik sopii erinomaisesti perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa. 

 

Sarvvikin Hietakurjesta on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Iso Omena palveluineen kuin Helsingin keskusta ovat helposti saavutettavissa. Sarvvikista löydät ripauksella ylellisyyttä varustettuja Ihania koteja, joihin on helppo ihastua joka päivä uudelleen.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Sarvvikista!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Bettina Mero Asuntomyynti Soita tai laita Whatsappia 0403516471 bettina.mero@t2h.fi