fbpx

Asunto Oy Kirkkonummen Kajava

Kirkkonummi, Sarvvik

Autolla Helsingin keskustaan 20 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla Iso Omenaan 10 min

Kirkkonummen Kajavan kerrostalokodit nousevat Sarvvikiin, jossa sinua odottavat upeat ulkoilumaastot ja läheiset Espoon kattavat palvelut sekä harrastusmahdollisuudet. Sarfvik Golfin kenttä on aivan Kajavan vieressä, ja Kirkkonummen kaunis luonto, joka henkii merellistä ja maalaismaista tunnelmaa, levittäytyy Ihanan kotisi ympärille.

Loistavien kulkuyhteyksien ansiosta pääset Kajavasta Länsiväylää pitkin esimerkiksi kauppakeskus Iso Omenaan vain 10 minuutissa ja Helsingin keskustaan 20 minuutissa. HSL:n bussit kulkevat kotisi läheltä Helsinkiin ja Espooseen. Kun Länsimetron jatke lähivuosina valmistuu, nouset metroon Kivenlahden asemalta, joka on noin 10 minuutin pyörämatkan päässä. Masalan juna-asemalle taas on vain muutaman minuutin ajomatka. 

Huomattavan korkeat huoneet – jopa 4 metriä – ja suuret ikkunat tekevät Kajavan kodeista todella valoisia ja avaria. Modernit pintamateriaalit voit valita itse useista tyylikkäistä vaihtoehdoista ja tarkkaan mietityt pohjaratkaisut tarkoittavat, että jokainen neliö on fiksusti käytössäsi. 

Kaikissa Kajavan kodeissa on tilava parveke tai piha ja osassa kodeissa on loft-henkinen parvi sekä ylellinen, lasiseinäinen sauna. 

Varaa oma Ihana kotisi Kirkkonummen Kajavasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

  • Kaikissa asunnoissa parveke tai piha

Tyyppi:  Kerrostalot Rivitalot

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + parvi)

Pinta-ala: 24–55,5m2

Osoite: Heinäkedontie 3 B, 02390 Sarvvik

Asuntoja: 38

Arv. valmist.: Joulukuu 2023

Bettina Mero Asuntomyynti Soita tai laita Whatsappia 0403516471 bettina.mero@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2h:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Merenrannan kupeessa, kattavien palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien ääressä

Kauppakeskus Iso Omenan palvelut: 10 km
Lähin bussipysäkki: 150 m
Lähin uimaranta: 1 km
Lähin golfkenttä: 0,5 km

3 km säteellä

Päiväkoteja: 3 kpl
Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 2 kpl

Asunto Oy Kirkkonummen Kajava nousee Sarvvikin upeiden maisemien ja kauniin luonnon keskelle. Ulkoilusta innostuville on tiedossa mahtavia reittejä ja ulkoilumaastoja, jotka alkavat aivan oman Ihanan kodin vierestä. Lisäksi Suomen arvostetuimpiin kuuluva Sarfvikin golfkenttä löytyy kivenheiton päästä. Sarvvik on merellinen, idyllinen ja kaunis asuinpaikka ympäri vuoden, tarjoten elämyksiä luonnossa liikkujille ja aktiivisesta elämästä nauttiville jokaisena vuodenaikana.

Kajava sopii hienosti lapsiperheille, joiden toiveissa on viehättävä ja rauhallinen asuinpaikka, jossa on kuitenkin kattavia palveluita ja erilaisia aktiviteetteja. Luonnonläheinen ja paljon mieluisaa tekemistä tarjoava Sarvvik on oivallinen valinta perheen pienimpien varttumisympäristöksi. Läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen arjesta hyvin toimivaa.

Liikenneyhteydet ovat sujuvat joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat Kajavan läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Iso Omena palveluineen kuin Helsingin keskusta ovat helposti saavutettavissa. Sarvvikista löydät ripauksella ylellisyyttä varustettuja Ihania koteja, joihin on helppo ihastua joka päivä uudelleen.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Sarvvikista!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Bettina Mero Asuntomyynti Soita tai laita Whatsappia 0403516471 bettina.mero@t2h.fi