fbpx

Asunto Oy Kirkkonummen Kivikoivu

Asunto Oy Kirkkonummen Kivikoivu

Kirkkonummi

Kerrostalot

Asunto Oy Kirkkonummen Kivikoivu lumoaa sinut ainutlaatuisella valoisuudellaan, jonka mahdollistavat jopa 4 metriin kohoava huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin. Modernit sisustusratkaisut viimeistelevät kotien ihastuttavan tunnelman.

Kivikoivun Ihanat kerrostalokodit rakentuvat Kirkkonummen vehreän kasvukeskuksen Masalan alueelle, Främnäsin puistoalueen kupeeseen. Framnäsin puiston kupeessa pikkukaupunkimaisen asuinalueen rauhallinen, luonnonläheinen miljöö yhdistyy jatkuvasti kehittyvään, monipuoliseen palvelutarjontaan. Liikenteen risteyskohtana asuinalueelta on helppo kulkea moneen suuntaan: Masalan juna-asemalta kuljet kätevästi pääkaupunkiin ja lähistöltä kulkevaa Länsiväylää pitkin ajat sujuvasti myös omalla autolla Espoon ohi Helsinkiin – alle puolessa tunnissa.

Masalan ja Framnäsin puiston vehreissä maisemissa viihtyy varmasti jokainen aina vauvasta vaariin. Kattavien peruspalveluiden lisäksi aivan kotisi naapurista löydät vehreät puistoalueet monipuolisine liikunta- ja harrastusmahdollisuuksineen, eikä merenrantaankaan ole kuin lyhyehkö kävely- tai pyöräilymatka. Muutaman kilometrin päässä lisää vapaa-ajan mahdollisuuksia tarjoaa myös kaunis Sarvvikin alue luonnonsuojelualueineen, venesatamineen ja golf-kenttineen.

Kivikoivun Ihanien kotien ainutlaatuinen tunnelma luodaan avarilla ja korkeilla huonetiloilla, suurilla, lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla sekä tyylikkäillä pintamateriaaleilla. Ylimmän kerroksen asunnoissa asumisen ylellisyyttä täydentävät uniikki loft-henkinen parvi sekä osassa asunnoista upea, lasiseinäinen sauna.

Kivikoivun kotien huolellisesti suunnitellut pohjaratkaisut ja avarat huonetilat tekevät asunnoista tilavan tuntuisia. Lisäksi parveke tai terassi ja pieni oleskelupiha toimii etenkin kesäisin asunnon jatkeena. Avarien tilojen lisäksi rajattomuutta sisustukseen tuo myös vesikiertoinen lattialämmitys, jonka ansioista pattereita ei tarvita.

Tutustu ja ihastu Kivikoivun Ihaniin koteihin!

 

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-3 h + kt + parveke/piha (+ parvi) (+ s)
Pinta-ala: 22,5 - 61 m2
Osoite: Framnäsintie 3, 02430 Masala, Kirkkonummi
Asuntoja: 34 asuntoa
Arv. valmist.: 10/2022
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Asunto Oy Kirkkonummen Kivikoivu

Asuntopohjat ja alk. hinnat

  • 3h + kt + s + parvi 61m2

    Myyntihinnat alk. 89 655,68 €

    Velaton hinta alk. 298 852,26 €

    Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM PK-seutu 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi Soita

Oskar Nurmio Asuntomyyjä KTK 040 5442778 oskar.nurmio@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta