Asunto Oy Kirkkonummen Kotka

Tulossa

Asunto Oy Kirkkonummen Kotka

Kirkkonummi

Kerrostalot

Kirkkonummen idylliselle Sarvvikin alueelle kohoaa ylväs, 8. kerroksinen Asunto Oy Kirkkonummen Kotka. Rauhallisen ja vehreän miljöön lisäksi Sarvvikista on loistavat kulkuyhteydet monipuolisten palvelujen äärelle: Länsiväylää pitkin ajat esimerkiksi Espoon kauppakeskus Iso-Omenaan vain 10 minuuttia ja Helsingin keskustaan alle puoli tuntia. Lisäksi aivan talon edessä on bussipysäkki.

Kotkan Ihanat kerrostalokodit lumoavat ikkunoista aukeavilla seesteisillä metsä- ja järvimaisemillaan. Korkea huonekorkeus – joka ylimmissä kerroksissa kohoaa jopa 4 metriin – sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat luovat asunnoista ennen näkemättömän valoisia ja avaria. Ylimmän kerroksen asunnoissa lisää tilaa ja avaruutta tuovat myös ihastuttavat, loft-henkiset parvet.

Kaikissa Kotkan asunnoissa on suuri parveke ja osasta asunnoista löytyy myös ylellinen, lasiseinäinen sauna. Saat valita uuteen kotiisi mieleisesi pintamateriaalit tyylikkäistä vaihtoehdoistamme ja lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa rajattomat sisustusmahdollisuudet. Jokaiselle asunnolle kuuluu myös oma, lämmin irtaimistovarasto talon ensimmäisestä kerroksesta.

Sarvvik on asuinalueena täydellinen niin aktiiviselle ja menevälle ihmiselle kuin luonnon rauhasta nauttivalle. Loistavat kulkuyhteydet ja lähistön palvelut golfkenttineen varmistavat, ettei aika käy pitkäksi. Finnträsk-järvi luonnonsuojelualueineen sekä Suomenlahden merenrantamaisemat puolestaan tarjoavat ihastuttavia lenkkeilymahdollisuuksia sekä rauhaa asuinympäristöön.

Tutustu idylliseen Sarvvikiin sekä sen ylvääseen Kotkaan ja löydä oma, Ihana kotisi!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-3h (4)+kt + (parvi+ (s)
Pinta-ala: 26-63,5m2
Osoite: Heinäkedontie 5, 02390 Kirkkonummi
Asuntoja: 38 asuntoa
Arv. valmist.: 2021

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Lasse Heikkilä Myyntivastaava, DI PK-seutu 044 040 2123 lasse.heikkila@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta