fbpx
Tulossa

Asunto Oy Kirkkonummen Lehmus

Kirkkonummi, Framinpuisto

Autolla Helsingin keskustaan 30 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 35 min
Kirkkonummen keskustaan 10 min

Asunto Oy Kirkkonummen Lehmuksen Ihanat kodit rakentuvat Kirkkonummen Masalaan, Framnäsin puiston kupeeseen. Kauniilla ja vehreällä Kirkkonummella nautit maaseutumaisesta tunnelmasta ja luonnonläheisyydestä. Kattavat palvelut kouluista ja päiväkodeista ruokakauppoihin ja terveysasemaan löytyvät kuitenkin läheltä, vain kävelyetäisyyden päästä kotoasi. Merenrantakin upeine maisemineen on vain muutaman kilometrin etäisyydellä. Matkaat Masalan juna-asemalta Helsingin keskustaan puolessa tunnissa. Omalla autolla on helppo ajaa muutamassa minuutissa valtatie E12:n liittymään, josta siirtyminen käy sujuvasti Helsinkiin kulkevalle valtatielle ja kehäteille. 

Lehmuksessa viihdyt varmasti. Ihanat kodit ovat ihastuttavan avaria ja valoisia korkeiden, jopa neljään metriin kohoavien huoneiden sekä valoa tulvivien, suurien ikkunoiden ansiosta. Jokaisessa kodissa on oma tilava parveke, jossa vietät aikaa ulkoilmasta ja kauniista päivistä nauttien. Osassa koteja on myös loft-henkinen parvi ja ylellinen, lasiseinäinen sauna. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, ja kun pohjaratkaisukin on tarkkaan suunniteltu, on jokainen neliö fiksusti käytössäsi ja voit sisustaa mielesi mukaan. Pintamateriaalit valitset itse tyylikkäistä ja laadukkaista vaihtoehdoista.

Varaa oma Ihana kotisi Kirkkonummen Lehmuksesta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

  • Kaikissa asunnoissa on oma parveke tai terassi ja piha

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–3h + kt (+s, parvi)

Pinta-ala: 23-57 m2

Osoite: Framnäsintie 1, 02430 Kirkkonummi

Asuntoja: 45

Arv. valmist.: Tarkentuu myöhemmin

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Viehättävää luontoa, sujuvaa arkea ja antoisaa vapaa-aikaa

Kirkkonummen keskustan palvelut: 8 km
Lähin bussipysäkki: 300 m
Lähin ruokakauppa: 800 km
Lähin urheilukenttä: 100 m
Lähin uimaranta: 2 km

2 km säteellä

Päiväkoteja: 5 kpl
Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 3 kpl

Asunto Oy Kirkkonummen Lehmus nousee viehättävään Masalaan, jossa on pikkukaupunkimaista tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä. Asuinalueen kattavat peruspalvelut, kuten päiväkodit, koulut, terveysasema ja päivittäistavarakaupat yhdistettynä erinomaisiin kulkuyhteyksiin täydentävät Ihanassa kodissa asumisen nautinnon.

Pääset nauttimaan vapaa-ajallasi alueen monipuolisista ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksista: aivan naapurissa sijaitsee Främnäsin puistoalue tekonurmineen ja liikuntapuistoineen. Luonnon ystäviä hemmotellaan muutaman kilometrin päässä sijaitsevilla upeilla merenrantamaisemilla, Finnträsk-järvellä luonnonsuojelualueineen sekä vehreällä Sarvvikin alueella golfkenttineen. Virkistysalueiden lisäksi läheltä löytyy Liikuntapuisto Frami, jossa on muun muassa ulkokuntosali, leikkipuisto, jääkiekkokaukalo ja luistinrata sekä pallopelikenttiä.

 

Masala on oivallinen valinta asuinalueeksi myös lapsiperheille, jotka etsivät luonnonläheistä, rauhallista ja silti paljon aktiviteetteja tarjoavaa asuinpaikkaa. Lukuisat lähellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut tekevät lapsiperheen arjesta hyvin toimivaa.

Liikenneyhteydet ovat sujuvat joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Kirkkonummen keskusta palveluineen kuin Helsinki ovat helposti saavutettavissa. Lehmuksesta löydät ripauksella ylellisyyttä varustettuja Ihania koteja, joihin on helppo ihastua joka päivä uudelleen.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Masalasta!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi