fbpx

Asunto Oy Kirkkonummen Leppä

Kirkkonummi, Framinpuisto

Autolla Helsingin keskustaan 20 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 35 min
Autolla Kirkkonummen keskustaan 10 min

Asunto Oy Kirkkonummen Leppä tarjoaa Ihania koteja Kirkkonummen Masalassa Framinpuistossa, joka on rauhallinen ja turvallinen pientalovaltainen alue. Viehättävällä ja vehreällä Kirkkonummella nautit maaseutumaisesta tunnelmasta ja luonnonläheisyydestä, mutta löydät kävelyetäisyyden päästä kattavat palvelut kouluista ja päiväkodeista ruokakauppoihin ja terveysasemaan. Lisää palveluita on läheisellä Sundsbergin asuinalueella. Merenrantakin upeine maisemineen on ainoastaan muutaman kilometrin etäisyydellä, ja uimaranta on lähellä Hvitträsk-järvellä. 

Matkaat Masalan juna-asemalta Helsingin keskustaan puolessa tunnissa. Omalla autolla on helppo ja nopea ajaa Länsiväylää tai kehä 3:a pitkin Espooseen ja Helsingin keskustaan.. 

Lepässä on Ihania koteja, jotka ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan korkeiden, jopa neljään metriin kohoavien huoneiden sekä suurien ikkunoidensa ansiosta. Jokaisessa kodissa on tilava parveke, jossa vietät aikaa ulkoilmasta ja kauniista päivistä nauttien. Osassa koteja on myös loft-henkinen parvi ja ylellinen, lasiseinäinen sauna. Sisustus on todella laadukas: asunnoissa on Tarketin parketit, Laattapisteen laatat ja Novartin keittiöt. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita. Kun pohjaratkaisukin on tarkkaan suunniteltu, on jokainen neliö fiksusti käytössäsi ja voit sisustaa mielesi mukaan.  Sisustus on todella laadukas: asunnoissa on Tarketin parketit, Laattapisteen laatat ja Novartin keittiöt. Pintamateriaalit valitset itse tyylikkäistä ja laadukkaista vaihtoehdoista.

Yhteistä aikaa vietät taloyhtiön kattosaunassa ja kerhotiloissa. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa elämä on pihojen ansiosta kuin rivitalossa ja ylimmän kerroksen loft-henkiset asunnot tuovat ylellisyyttä koko taloyhtiöön. Jokaisessa kerroksessa on oma lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto, ja taloyhtiössä on myös hyvät kierrätysmahdollisuudet sekä kodikas leikkipuisto. 

Varaa oma Ihana kotisi Kirkkonummen Lepästä ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

  • Kaikissa asunnoissa tilava parveke tai terassi ja oma oleskelupiha

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku: 1–4 h + kt (+parvi) (+ s)

Pinta-ala: 21,5–76,0 m2

Osoite: Framnäsintie 1, 02430 Kirkkonummi

Asuntoja: 32

Arv. valmist.: Maaliskuu 2024

Jussi Viita Asuntomyynti, Kirkkonummi 040 553 8023 jussi.viita@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Tule tutustumaan Kirkkonummen Lepän Ihaniin koteihin Framinpuistoon!  Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Maaseudun lumoa, kattavia palveluita ja runsaasti aktiviteetteja

Terveyskeskus, koulu, kirjasto päiväkoti ja ruokakauppa kävelymatkan päässä
Lähin bussipysäkki: 300 m
Lähin juna-asema 1 km
Autolla kauppakeskus Lippulaivaan 10 min
Bussilla kauppakeskus Iso-Omenaan 20 min

2 km säteellä

Päiväkoteja: 5 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 3 kpl

Asunto Oy Kirkkonummen Leppä rakennetaan luonnonkauniiseen Framinpuistoon Masalaan, jossa viehätyt pikkukaupunkimaisesta tunnelmasta. Alueen kattavat peruspalvelut, kuten päiväkodit, koulut, terveysasema ja päivittäistavarakaupat yhdistettynä erinomaisiin kulkuyhteyksiin täydentävät Ihanassa kodissa asumisen nautinnon.

Tekemistä riittää vapaa-ajalla, sillä alueella on monipuolisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia: aivan naapurissa sijaitsee Främnäsin puistoalue tekonurmineen ja liikuntapuistoineen. Luonnon ystäviä ilahduttavat vain muutaman kilometrin päässä sijaitsevat upeat merenrantamaisemat, Finnträsk-järvi luonnonsuojelualueineen sekä vehreä Sarvvikin alue golfkenttineen. Virkistysalueiden lisäksi läheltä löytyy Liikuntapuisto Frami, jossa on muun muassa ulkokuntosali, leikkipuisto, jääkiekkokaukalo ja luistinrata sekä pallopelikenttiä.

 

Framinpuisto on oivallinen valinta asuinalueeksi myös lapsiperheille, jotka etsivät luonnonläheistä, rauhallista ja silti paljon aktiviteetteja tarjoavaa asuinpaikkaa. Lukuisat lähellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut tekevät lapsiperheen arjesta hyvin toimivaa.

Liikenneyhteydet ovat sujuvat joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Lyhyen matkan päässä on Masalan juna-asema, josta kulkee tiheään tahtiin junia Espoon keskustan suuntaan ja Helsinkiin. Liikkuminen on vaivatonta myös omalla autolla: Kirkkonummen keskusta palveluineen on lähellä ja liityt nopeasti Jorvaksentielle, jota pitkin saavutat pikaisesti niin Etelä-Espoon kuin Helsinginkin. Lepästä löydät ripauksella ylellisyyttä varustettuja Ihania koteja, joihin on helppo ihastua joka päivä uudelleen.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Framinpuistosta!

 

Ota yhteyttä

 

Lisätiedot ja esittelyt

Jussi Viita Asuntomyynti, Kirkkonummi 040 553 8023 jussi.viita@t2h.fi