fbpx

Asunto Oy Kirkkonummen Neitokurki

Kirkkonummi, Sarvvik

Autolla Helsingin keskustaan 20 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla Iso Omenaan 10 min

Kirkkonummen Neitokurjen Ihanat kodit ovat lähellä Espoon kattavia palveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, upean luonnon keskellä. Neitokurjessa asutkin mahtavien ulkoilumaastojen vieressä, ja Sarfvikin golfkenttä löytyy kotikulmilta. Alue on merellinen, idyllinen ja sykähdyttävän kaunis, tarjoten paljon tekemistä ja kokemista aktiivisesta elämästä nauttiville. Vaikka Neitokurki sijaitsee ihastuttavan luonnon ympäröimänä, on sieltä kuitenkin hyvät liikenneyhteydet kattavien palveluiden ääreen, niin Ison Omenan kauppakeskukseen kuin Helsinkiin.

Neitokurjen Ihanat kodit ovat todella valloittavia: valoisia ja avaria tavallista huomattavasti suuremman huonekorkeuden ja kookkaiden ikkunoiden ansiosta. Asumisen nautinnon täydentävät tyylikkäät ja toimivat tilaratkaisut sekä modernit materiaalit ja varusteet. Lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, mikä antaa mahdollisuudet sisustaa asunto vapaasti. 

Neitokurkeen tulee runsaasti tilavia ja kauniita parviasuntoja, joissa on jopa 4 metrin huonekorkeus. Osasta asuntoja avautuvat näkymät viereiselle, erittäin arvostetulle Sarfvikin golfkentälle. Kaikissa asunnoissa on oma parveke.

Varaa oma Ihana kotisi Kirkkonummen Neitokurjesta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

 

  • Kaikissa asunnoissa on oma parveke

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + parvi)

Pinta-ala: 24–65,5 m²

Osoite: Heinäkedontie 3A, 02390 Kirkkonummi

Asuntoja: 27

Arv. valmist.: Joulukuu 2023

Bettina Mero Asuntomyynti Soita tai laita Whatsappia 0403516471 bettina.mero@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2h:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Merellistä luontoa sekä kattavasti palveluita ja harrastusmahdollisuuksia

Kauppakeskus Iso Omenan palvelut: 10 km
Lähin bussipysäkki: 150 m
Lähin uimaranta: 1 km
Lähin golfkenttä: 0,5 km

3 km säteellä

Päiväkoteja: 3 kpl
Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 2 kpl

Sarvvik on tullut tunnetuksi kauniista luonnostaan ja upeat maisemat ympäröivätkin viehättävästi Neitokurkea. Kutsuvat ulkoilumaastot alkavat aivan oman Ihanan kodin vierestä, minkä lisäksi Suomen arvostetuimpiin kuuluva Sarfvikin golfkenttä löytyy kivenheiton päästä. Sarvvik on merellinen, idyllinen ja kaunis asuinpaikka kaikkina vuodenaikoina, tarjoten elämyksiä luonnossa liikkujille ja aktiivisesta elämästä nauttiville.

Neitokurki ja Sarvvik sopivat erinomaisesti asuinpaikaksi lapsiperheille, jotka haluavat yhdistää viehättävän, rauhallisen miljöön kattaviin palveluihin ja erilaisiin aktiviteetteihin. Läheiset koulut ja päiväkodit täydentävät kokonaisuutta tekemällä lapsiperheen elämänmenosta erittäin hyvin toimivaa. 

 

Sarvvikista on sujuvat ja nopeat kulkuyhteydet monipuolisten palvelujen äärelle: Länsiväylää pitkin ajaa esimerkiksi Espoon kauppakeskus Iso-Omenaan 10 minuutissa. Helsinkiin on matkaa vain noin 20 kilometriä. Junalla pääsee Helsinkiin puolessa tunnissa ja bussillakin matka vie vain 45 minuuttia. Kirkkonummi kuuluu Helsingin joukkoliikenteen alueeseen, minkä ansiosta Kirkkonummen matkakortti käy maksuvälineenä HSL-alueen busseissa, junissa sekä metrossa ja raitiovaunuissa.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Sarvvikista!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Bettina Mero Asuntomyynti Soita tai laita Whatsappia 0403516471 bettina.mero@t2h.fi