fbpx

Asunto Oy Kirkkonummen Neitokurki

Kirkkonummi, Sarvvik

Autolla Helsingin keskustaan 20 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla Iso Omenaan 10 min

Kirkkonummen Neitokurki tarjoaa todellista elämänlaatua Sarvvikissa, upean luonnon keskellä, merenrannan tuntumassa. Kehittyvä Sarvvikin alue on rauhallinen ja turvallinen pientalovaltainen alue Espoon kainalossa. Kattavat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet ovat sujuvat joka suuntaan.

Sarvvik on tunnettu golfkentästään ja sen kartanomaisen päärakennuksen tarjoamasta maittavasta lounaasta. Alueen muita palveluita ovat päiväkoti, vesiurheiluun ja ravintolatoimintaan keskittynyt Sarvvik Beach Club sekä Herlinin suvun historiallinen Thorsvikin Hereford-karjatila. Kurkirannan uimaranta sijaitsee kävelymatkan päässä puhdasvetisen Finnträsk-järven rannalla. Se kutsuu rantakallioineen viettämään kesäpäivää suppailun tai uimisen merkeissä. Alueelle on suunnitteilla sekä uusi ruokakauppa että koulukeskus. Tulevaisuudessa Sarvvikin on suunniteltu kasvavan sekä Sundsbergin että rantojen suuntaan merelliseksi 15 000 asukkaan ja 2000 työpaikan asuinalueeksi.

Länsiväylää pitkin ajat Espoon kauppakeskus Iso Omenaan tai Lippulaivaan noin 10 minuutissa. Helsinkiin on autolla matkaa vain 20 minuuttia ja julkisilla pääset Helsingin keskustaan 25 minuutissa. Bussipysäkit sijaitsevat taloyhtiön vieressä ja käytössä on sekä nopeita, suoraan Länsiväylää kulkevia bussilinjoja että Iso-Omenan kautta kulkevia vuoroja. Länsimetron kyytiin pääset hyppäämään Kivenlahdessa, jonne on sujuva 10 minuutin fillarimatka. Kivenlahden keskustaan on valmistunut uusi metron liityntäpysäköinti, jonka viereen on rakenteilla liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä Hybridiareena. Myös uusi  liikekeskus on suunnitteilla.

Neitokurjen Ihanat kodit ovat todella valloittavia – valoisia ja avaria sekä pohjaratkaisuiltaan fiksuja. Tavallista huomattavasti suurempi huonekorkeus ja kookkaat ikkunat sekä parvekkeet luovat tilan tuntua koko asuntoon. Asumisen nautinnon täydentävät tyylikkäät, modernit materiaalit ja varusteet. Sisustus on todella laadukas: asunnoissa on Tarketin parketit, Laattapisteen laatat ja Novartin keittiöt. Lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, joten voit sisustaa asunnon vapaasti.

Neitokurjessa on lukuisia parviasuntoja, joissa on jopa neljän metrin huonekorkeus. Tilava parvi tuo lisäneliöitä kotiin ja luo loft-asunnon tunnelmaa. Asunnoista avautuvat esteettömät näkymät Sarvvikin golfkentälle tai Sundsbergin suuntaan. Kaikissa asunnoissa on oma parveke.

Taloyhtiönä Neitokurki on laadukas kokonaisuus. Julkisivut ovat pääosin paikalla muurattua tiiltä ja ylimmästä kerroksesta löytyy tyylikäs saunaosasto sekä kerhohuone. Talon piha-alueet ovat väljät ja kutsuva oleskelupiha avautuu etelään. Polkupyörille, ulkoiluvälineille sekä lastenvaunuille on hyvät tilat talon ensimmäisessä kerroksessa ja pihavarastossa. Jokaiselle asunnolle kuuluu lisäksi oma irtaimistovarasto. Taloyhtiöllä on 27 lämmitystolpallista autopaikkaa, joista osa on varustettu sähköauton latauspisteellä. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Tervetuloa tutustumaan Kirkkonummen Ihanien koteihin Sarvvikiin! Esittelyssä hurmaavat malliasunnot:

Kajava B111 kaksio 30,5 m2
Kajava B114 kolmio 55,5 m2
Neitokurki A24 kaksio 40 m2
Hietakurki A61 parviyksiö 30 m2
Hietakurki A62 parvikolmio 55,5 m2

Varaa esittelyaika Kirkkonummen Neitokurjesta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

  • Kaikissa asunnoissa on oma parveke

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + parvi)

Pinta-ala: 24–65,5 m²

Osoite: Heinäkedontie 3A, 02390 Kirkkonummi

Asuntoja: 27

Arv. valmist.: Lokakuu 2023

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi
Jussi Viita Asuntomyynti, Kirkkonummi 040 553 8023 jussi.viita@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2h:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Merellistä luontoa sekä kattavasti palveluita ja harrastusmahdollisuuksia

Kauppakeskus Iso Omenan palvelut: 10 km
Lähin bussipysäkki: 150 m
Lähin uimaranta: 1 km
Lähin golfkenttä: 0,5 km

3 km säteellä

Päiväkoteja: 3 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 2 kpl

Sarvvikin kauniit maisemat ja upea luonto ympäröivät Neitokurkea. Kutsuvat ulkoilumaastot alkavat aivan oman Ihanan kodin vierestä, minkä lisäksi Suomen arvostetuimpiin kuuluva Sarfvikin golfkenttä löytyy kivenheiton päästä. Sarvvik on merellinen, idyllinen ja kaunis asuinpaikka kaikkina vuodenaikoina, tarjoten elämyksiä luonnossa liikkujille ja aktiivisesta elämästä nauttiville.

Neitokurki on ihana valinta lapsiperheille, jotka haluavat yhdistää rauhallisen ja kauniin asuinpaikan kattaviin palveluihin ja erilaisiin aktiviteetteihin. Sarvvik sopii erinomaisesti perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa.

 

Sarvvikin Neitokurjesta on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Iso Omena palveluineen kuin Helsingin keskusta ovat helposti saavutettavissa. Sarvvikista löydät ripauksella ylellisyyttä varustettuja Ihania koteja, joihin on helppo ihastua joka päivä uudelleen.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Sarvvikista!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Miika Karjula Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 6265830 miika.karjula@t2h.fi
Jussi Viita Asuntomyynti, Kirkkonummi 040 553 8023 jussi.viita@t2h.fi