Asunto Oy Kirkkonummen Vaahtera

Tulossa

Asunto Oy Kirkkonummen Vaahtera

Kirkkonummi

Kerrostalot

Asunto Oy Kirkkonummen Vaahteran jopa 4 metriin kohoava huonekorkeus, ainutlaatuisen suuret ikkunat ja modernit sisustusratkaisut ihastuttavat jo ensisilmäyksellä.

Vaahteran Ihanat kerrostalokodit rakentuvat Kirkkonummen vehreän kasvukeskuksen Masalan alueelle, Främnäsin puistoalueen kupeeseen. Framnäsin puiston kupeessa pikkukaupunkimaisen asuinalueen rauhallinen, luonnonläheinen miljöö yhdistyy jatkuvasti kehittyvään, monipuoliseen palvelutarjontaan. Liikenteen risteyskohtana asuinalueelta on helppo kulkea moneen suuntaan: Masalan juna-asemalta kuljet kätevästi pääkaupunkiin ja lähistöltä kulkevaa Länsiväylää pitkin ajat sujuvasti myös omalla autolla Espoon ohi Helsinkiin – alle puolessa tunnissa.

Masalan ja Framnäsin puiston vehreissä maisemissa viihtyy varmasti jokainen aina vauvasta vaariin. Kattavien peruspalveluiden lisäksi aivan kotisi naapurista löydät vehreät puistoalueet monipuolisine liikunta- ja harrastusmahdollisuuksineen, eikä merenrantaankaan ole matkaa kuin alle kilometri. Muutaman kilometrin päässä lisää vapaa-ajan mahdollisuuksia tarjoaa myös kaunis Sarvvikin alue luonnonsuojelualueineen, venesatamineen ja golf-kenttineen.

Vaahteran Ihanien kotien kulmakiviä ovat avarat ja korkeat huonetilat, valoisuus sekä kauniit, modernit pintamateriaalit. Suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat suorastaan kutsuvat valon ja auringonsäteet leikkimään uutuuttaan hohtaviin koteihin. Ylimmän kerroksen asunnoissa asumisen ylellisyyttä täydentävät 4 metrin huonekorkeus ja loft-henkinen parvi. Osassa asunnoissa on lisäksi upea, lasiseinäinen sauna.

Vaahteran kotien fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut ja avarat huonetilat tekevät asunnoista neliöitään tilavamman tuntuisia. Lisäksi tilava parveke tai terassi ja pieni oleskelupiha toimii etenkin kesäisin asunnon luontaisena jatkeena. Avarien tilojen lisäksi rajattomuutta sisustukseen tuo myös vesikiertoinen lattialämmitys, jonka ansioista pattereita ei tarvita.

Tutustu ja ihastu Vaahteran ainutlaatuisiin, Ihaniin koteihin!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-3 h + kt + parveke/piha (+ parvi) (+ s)
Pinta-ala: 22–55,5 m2
Osoite: Framnäsintie, 02430 Masala, Kirkkonummi
Asuntoja:
Arv. valmist.: 2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Martina Simpanen Asuntomyyjä PK-seutu 040 620 5943 martina.simpanen@t2h.fi Soita

Matias Majuri Asiakkuusjohtaja, KTM 040 961 8669 matias.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta