fbpx

Asunto Oy Nokian Serenita

Nokia, keskusta

Autolla Tampereen keskustaan 15 minuutissa
Bussilla Tampereen keskustaan 20 minuutissa
Kaikki palvelut Nokian keskustassa Serenitan ympärillä

Nokian ydinkeskustaan Tampereen naapuriin rakennetaan Asunto Oy Nokian Serenita.

Nokia Tampereen länsipuolella on Pirkanmaan toiseksi suurin kaupunki. Järvien kehystämä Nokia tarjoaa rauhallisen ja silti eloisan asuinympäristön, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Arki on sujuvaa, sillä kasvavalla ja kehittyvällä Nokialla on laadukkaat ja monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut. Vapaa-ajanviettoon on paljon erilaisia tilaisuuksia, sillä tekemistä riittää kaikenikäisille ja luonto ja vesistöt ovat lähellä.

Nokialta on erinomaiset yhteydet Tampereelle sekä Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen. Kaupungin ohi kulkee useita suuria valtateitä, ja omalla autolla esimerkiksi Tampereen keskusta on alle 20 minuutin ajomatkan päässä. Läheiseltä juna-asemalta hurautat Tampereelle 15 minuutissa ja pääset sinne sujuvasti myös pyöräilyreittejä, joita polkiessasi ihailet Pyhäjärven luonnonkauniita rantoja. 

Serenitan Ihanissa kodeissa on korkeat, parvellisissa asunnoissa jopa 4 metriin kohoavat huoneet sekä suuret ikkunat. Kodit ovat siis harvinaisen avaria ja valoisia, ja tunnelman täydentää jokaisessa asunnossa tilava parveke tai terassi ja piha. Serenitan kodit sijaitsevat keskustan palveluiden vieressä idyllisen Poutunpuiston maisemissa. Kaikissa kodeissa on myös modernit pintamateriaalit ja vesikiertoinen lattialämmitys, jonka ansiosta pattereita ei tarvita ja voit sisustaa vapaammin. Osassa kodeista on näyttävä parvi, joka tuo entisestään tilan tuntua kotiin. Lisäksi osasta Serenitan kodeista löytyy myös upea lasiseinäinen sauna, joka henkii spa-tunnelmaa.

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s) (+ parvi)

Pinta-ala: 21,5–64 m 2

Osoite: Poutuntie 4, 37100 Nokia

Asuntoja: 32

Arv. valmist.: Lokakuu 2023

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Nokialla elät lähellä palveluita ja luontoa

Tampereen keskustaan 15 km
Uimarannalle 1,7 km
K-Supermarketiin 200 m

2 km säteellä

Päiväkoteja 8 kpl
Peruskouluja 6 kpl
Lukioita 1 kpl
Ruokakauppoja 7 kpl

Vehreä ja virkeä Nokia on Tampereen länsinaapuri, jossa aktiivinen kaupunkiympäristö yhdistyy vehreään metsien ja vesistöjen syleilemään luontoon. 

Nokian keskustassa idyllisen Poutunpuiston ympäristössä on kattava palvelutarjonta sekä paljon aktiviteetteja, jotka houkuttelevat alueelle uusia asukkaita. Lapsiperheiden arkea helpottavatkin kävelyetäisyydellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut, ja lähellä on myös lukuisia ravintoloita, supermarketteja ja pieniä kivijalkaliikkeitä sekä terveys- ja hyvinvointipalveluita. Viihdyt mainiosti myös Nokian useilla luontopoluilla sekä metsien marja- ja sieniapajilla.

Nokian ohittaa useita eri suuntaan kulkevia valtateitä, kuten Helsinkiin menevä valtatie 3, ja olet omalla autolla nopeasti Tampereen keskustassa. Tampereelle pääset myös pyörällä erinomaisia pyöräilyreittejä pitkin Pyhäjärven rantaa. 

Nokian Serenita tarjoaa Ihania koteja kaikille, jotka haluavat elää lähellä palveluita ja luontoa. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

 

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitoastike 4,70 € / m2

Vesimaksu 20,00 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autopaikan hoitovastike 11,75 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi