fbpx

Asunto Oy Nurmijärven Huurre

Tulossa

Asunto Oy Nurmijärven Huurre

Nurmijärvi

Kerrostalot

Kun toiveenasi on asua vehreissä maisemissa, tinkimättä kaupunkiasumisen monipuolisista eduista ja palveluista, tarjoaa Klaukkala kaiken samassa paketissa!

Avaran ja valoisan kodin lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista ihastelet vehreitä metsä- ja peltomaisemia. Tästä huolimatta pääset kipaisemaan vain muutamassa minuutissa lähialueen apteekkiin, kauppoihin ja ravintoloihin. Matka Helsinkiin taittuu ketterästi omalla autolla tai linja-autolla vain puolessa tunnissa. Kun taas haluat vetäytyä omaan rauhaan upean luonnonhelmaan, voit suunnata keskustan ulkopuolelle lähellä solisevan Luhtaanmäenjoen sekä kauniiden luontomaisemien keskelle. Onnekkaimmat saattavat törmätä myös lähialueella laiduntaviin lehmiin.

Asunto Oy Nurmijärven Huurre rakentuu keskelle Klaukkalan urbaania keskustaa, aivan matkakeskuksen ja supermarketin naapuriin. Asuinalue tarjoaakin erittäin monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet, muun palvelutarjonnan lisäksi. Asumisen Klaukkalassa kruunaa alueen yhteisöllinen tunnelma, joka henkii turvallisuutta sekä omaa uomaansa etenevää, rauhallista ja kiireetöntä elämäntyyliä.

Huurteen Ihanat kerrostalokodit ovat ennen kaikkea avaria, valoisia ja moderneja. Ylellinen tunnelma rakentuu lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista sekä tavanomaista korkeammasta huonekorkeudesta, joka kohoaa jopa 4,5 metriin saakka. Jokainen koti viimeistellään laadukkailla sekä tyylikkäillä yksityiskohdilla ja pintamateriaaleilla, joihin saat myös itse vaikuttaa oman sisustusmakusi mukaan. Vesikiertoinen lattialämmitys taas tarjoaa rajattomat mahdollisuudet kodin sisustuksen viimeistelyyn, sillä häiritseviä pattereita ei asunnoista löydy. Osa kodeista on myös viimeistelty upealla parvella ja lasiseinäisellä saunalla, joka tihkuu modernia spa-tunnelmaa.

Erityistä avaruutta Huurteen Ihaniin koteihin tuo korkean tilan ja suurten ikkunoiden lisäksi myös avoin pohjaratkaisu, joka yhdistää keittiö- ja oleskelutilat yhdeksi soljuvaksi kokonaisuudeksi. Jokainen koti viimeistellään omalla parvekkeella tai terassilla ja pihalla, joissa kelpaa nauttia auringosta ja yhdessäolosta isommallakin porukalla. Myös säilytystilaa kodeista löytyy yllinkyllin, sillä kodin säilytysratkaisujen lisäksi jokainen asunto viimeistellään omalla lämpimällä varastotilalla, joka sijaitsee taloyhtiön kellarikerroksessa.

Hanki siis sinäkin uusi Ihana koti idyllisestä Klaukkalasta ja ylellisyyttä arkeen tarjoavasta Huurteesta!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–2 h + kt (+s) (+parvi),
Pinta-ala: 25,5–36,5 m2
Osoite: Luhtajoentie 6 A, 01800 Klaukkala
Asuntoja: 40
Arv. valmist.: 2023

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM ( lomalla 31.7-15.8) PK-seutu 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi Soita

Pabita Bhandari Asuntomyyjä Pk-seutu 040 359 2334 pabita.bhandari@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Klaukkala

Tutustu alueeseen