Asunto Oy Nurmijärven Jalotar

Asunto Oy Nurmijärven Jalotar

Nurmijärvi

Kerrostalot

Haaveiletko elämästä vehreissä maisemissa ja asumisesta kaupungin monipuolisten palveluiden ääressä? Klaukkalassa yhdistyvät molemmat!

Valoisan kotisi suurista ikkunoista voit ihailla vehreitä metsä- ja peltomaisemia, mutta muutamassa minuutissa kipaiset kuitenkin lähikauppaan, apteekkiin tai vaikkapa ravintolaan. Suurkaupungin valojen huutaessa voit hypätä linja-autoon tai hurauttaa omalla autolla vain puolessa tunnissa Helsinkiin. Kun puolestaan kaipaat hiljaisuutta, voit suunnata lenkkitossut keskustan ulkopuolelle, jossa saatat törmätä runsaaseen mustikkamättääseen tai jopa seesteisesti laiduntaviin lehmiin.

Asunto Oy Nurmijärven Jalotar kohoaa Klaukkalan keskustaan, aktiivisen Klaukkalan urheilualueen nurkalle. Klaukkalassa monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet, kattavat palvelut sekä yhteisöllinen tunnelma yhdistyvät kiireettömään, turvalliseen ja rauhalliseen elämään.

Jalottaren Ihanat kodit ovat moderneja, valoisia ja avaria kerrostaloasuntoja. Tavanomaista korkeampi huonekorkeus ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat luovat asuntoihin ylellistä tunnelmaa, joka viimeistellään laadukkailla ja tyylikkäillä pintamateriaaleilla – joista saat tietenkin itse valita mieleisesi. Lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys tarjoaa rajattomat sisustusmahdollisuudet, sillä erillisiä pattereita ei tarvita. Ripauksen lisäluksusta osaan asuntoihin tuo myös upea, lasiseinäinen sauna.

Korkean tilan ja suurten ikkunoiden lisäksi myös asuntojen yhtenäiset keittiö- ja oleskelutilat tekevät asunnoista erityisen avaran tuntuisia. Jokaisessa kodissa on oma parveke tai terassi ja piha, joissa voit kesäisin nauttia auringosta ja alkusyksystä ihastella hämärtyvää iltaa tunnelmallisesti vilttiin kääriytyneenä. Lisäsäilytystilaa jokaiselle asunnolle tarjoaa oma, lämmin varastotila talon kellarikerroksessa.

Tutustu tarkemmin idylliseen Klaukkalaan ja Jalottaren ylellisiin, Ihaniin koteihin!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3h+kt+(s)
Pinta-ala: 22,0-59,0 m2
Osoite: Tilkankuja 3C, 01800 Klaukkala
Asuntoja: 48 asuntoa
Arv. valmist.: 2021
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Asunto Oy Nurmijärven Jalotar

Asuntopohjat ja alk. hinnat

 • 1h + kt + parveke 22m²

  Myyntihinta alk: 27 819,74 €

  Velaton hinta alk: 92 732,46 €

  Pohjakuvan löydät alta
 • 1h + kt + parveke 24m²

  Myyntihinta alk: 28 286,74 €

  Velaton hinta alk: 94 289,12 €

  Pohjakuvan löydät alta
 • 2 h + kt + parveke 32m²

  Myyntihinta alk: 37 693,41 €

  Velaton hinta alk: 125 644,70 €

  Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Simo Nuolemo Myyntipäällikkö, KTM Pirkanmaa 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Klaukkala

Tutustu alueeseen