fbpx
Tulossa

Asunto Oy Pirkkalan Berylli

Pirkkala, Pere

Matkaa Partolan keskukseen 500 m
Autolla Tampereen keskustaan 10 min
Julkisella liikenteellä Tampereen keskustaan 20 min

Asunto Oy Pirkkalan Beryllin rivitalot rakennetaan omalle tontille, halutulle ja arvostetulle Pirkkalan Pereen alueelle, kauniin Pyhäjärven rantojen tuntumaan. Beryllin Ihanista kodeista on sujuvat yhteydet Tampereen keskustaan niin omalla autolla kuin julkista liikennettä hyödyntäen. Linja-autolla Tampereen keskustaan pääsee parissakymmenessä minuutissa ja omalla autolla kymmenessä minuutissa. Alueelle on suunniteltu myös jatkoa Tampereen ratikalle. 

Pere on aivan Tampereen kupeessa, mutta silti vehreän luonnon lähellä. Beryllin vieressä levittäytyy viehättäviä puistomaisia alueita, ja upea Pyhäjärvi rantoineen ja ulkoilureitteineen odottaa vain parinsadan metrin päässä kotiovelta. 

Arjen sujuvuuden varmistavat peruspalvelut löytyvät kätevästi aivan Pereen kupeessa sijaitsevalta Partolan alueelta, kävelymatkan päästä omasta kodista. Se on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä, jatkuvasti kehittyvistä palvelukeskittymistä, jossa odottavat muun muassa ympäri vuorokauden palvelevat supermarketit, kauppakeskus Veska sekä lukuisat ravintolat, erikoisliikkeet ja kuntosali.  

Beryllin Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia. Niissä on lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja huomattavasti tavallista suurempi huonekorkeus – yksitasoisissa asunnoissa noin 3,2 metriä ja parvellisissa kodeissa jopa noin 4,3 metriä. Asunnoissa on korkeatasoiset, modernit materiaalit ja varusteet, ja lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, joten voit sisustaa asuntosi vapaasti. Kaikissa kodeissa on oma tilava terassi sekä lasiseinäinen sauna, joten löylyjen ystävät viihtyvät Beryllissä varmasti. Osassa asunnoista on lisäksi käytännöllinen loft-henkinen parvi ja erillinen varastotila. 

Varaa oma Ihana kotisi Pirkkalan Beryllistä ottamalla yhteyttä myyjäämme! 

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Rivitalot

Huoneluku: 2–4 h + kt +s (+ parvi)

Pinta-ala: 41,0–98,0 m2

Osoite: Partolantie 3, 33950 Pirkkala

Asuntoja: 9

Arv. valmist.: Lokakuu 2024

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

 

Liity ennakkovaraajalistalle

Varaa henkilökohtainen esittely

Jos haluat tulla tutustumaan sisustettuun malliasuntoon kaikessa rauhassa, varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse! 

Ota yhteyttä

Ihana koti upeiden järvimaisemien ääressä

Partolan keskuksen palvelut: 500 m
Tampereen keskustan palvelut: 5 km
Uimaranta

2 km säteellä

Päiväkoteja: 6 kpl
Peruskouluja: 1 kpl
Ruokakauppoja: 5 kpl

Pirkkalan Beryllin Ihanat kodit asettuvat arvostetulle Pereen alueelle, Pyhäjärven upeiden rantojen tuntumaan. Alue on ollut aiemmin kartanovaltainen ja sen tunnelmassa aistii edelleen menneiden aikojen lumoa. Beryllissä asuessa pääset kuitenkin nauttimaan kattavista palveluista, sijaitseehan Partolan keskus lähellä omaa kotia. 

Liikunnasta ja kuntoilusta innostuville riittää tekemistä, sillä puolentoista kilometrin säteellä on useita urheilukenttiä ja lenkkipolkuja, minkä lisäksi muutaman kilometrin päässä sijaitsevat niin liikuntakeskus Hei, Pirkkalan vapaa-aikakeskus kuin Perdel Padel Club. Lähistöllä on myös kirjasto sekä Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. 

Pyhäjärven lähellä on ilo asua, sillä parin kilometrin säteeltä löytyvät muun muassa Härmälänsaaren ulkoilupuisto, Härmälän rantapuisto ja Rantaperkiön uimaranta. Veneilyä harrastavien iloksi vain pienen matkan päässä on myös venesatama. Berylli sopii hyvin lapsiperheille, sillä Partolan alue on viihtyisä, luonnonläheinen ja rauhallinen, minkä lisäksi oman kodin lähellä on päiväkoteja ja kouluja. Pereeltä on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan. Julkinen liikenne palvelee sujuvasti, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä.  

Berylli tarjoaa paljon mistä nauttia – tänään ja huomenna. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle unelmakoti Pirkkalan Pereeltä!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi