fbpx

Asunto Oy Pirkkalan Hohde

Pirkkala, Pere

Matka Partolan keskukseen 1 km
Autolla Tampereen keskustaan 10 min
Julkisella liikenteellä Tampereen keskustaan 20 min

Omalle tontilleen rakentuva Asunto Oy Pirkkalan Hohde tarjoaa todellista elämänlaatua erittäin arvostelulla Pereen alueella, Pirkkalassa. Ihanassa kodissa nautit mykistävän upeista järvimaisemista ja hyvistä yhteyksistä vieressä sijaitsevalle Tampereelle. Matka sinne käykin sujuvasti omalla autolla tai kattavaa julkista liikennettä hyödyntäen. Linja-autolla Tampereen keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa ja omalla autolla etapin hurauttaa varttitunnissa. Alueelle on suunniteltu myös jatkoa Tampereen ratikalle.

Pere on lähellä urbaania Tamperetta, mutta silti luonnonläheinen. Kauniista maisemista nauttiminen käykin helposti Hohteessa asuessa. Vieressä aukeaa puistomaisia, vehreitä alueita, ja upea Pyhäjärvi viihtyisine rantoineen ja ulkoilureitteineen odottaa vain parinsadan metrin päässä kotiovelta.

Arjen sujuvuuden varmistavat peruspalvelut löytyvät kätevästi aivan Pereen kupeessa sijaitsevalta Partolan alueelta, kävelymatkan päästä omasta kodista. Se on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä, jatkuvasti kehittyvistä palvelukeskittymistä, jossa odottavat muun muassa ympäri vuorokauden palvelevat supermarketit, kauppakeskus Veska sekä lukuisat ravintolat, erikoisliikkeet ja kuntosali.

Hohteessa asuessaan saa huomata ihastuvansa joka päivä uudelleen omaan Ihanaan kotiinsa. Avarassa ja valoisassa asunnossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja huomattavasti tavallista suurempi huonekorkeus sekä korkeatasoiset ja modernit materiaalit ja varusteet. Lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, mikä luo edellytykset sisustaa asunto vapaasti. 

Kaikissa asunnoissa on oma parveke ja useissa kodeissa on lisäksi parvi, joka luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa arvokasta lisätilaa asumiselle. Ylellisyyden vaikutelmaa tuo myös Hohteen kaksioista löytyvä lasiseinäinen, spa-henkinen sauna. Pereelle on tulossa myös 3 huoneen sekä 4 huoneen Ihania koteja, joista kannattaa kysyä lisää myyjältämme!

Ota yhteyttä myyjäämme ja kysy lisää Pirkkalan Hohteesta!

Tutustu asuntoihin

 

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Omistus

Huoneluku:  1–2 h+kt (+s + vh + parvi) (Huom! Tulossa myös 3 h + 4 h asuntoja)

Pinta-ala: 22–40,5 m2

Osoite: Partolantie 3 A, 33950 Pirkkala

Asuntoja: 35

Arv. valmist.: Lokakuu 2024

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi

Varaa henkilökohtainen esittely

Järjestämme asuntoesittelyitä T2h:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii! Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Kauniita järvimaisemia hyvien palveluiden lähellä

Partolan keskuksen palvelut 1 km
Tampereen keskustan palvelut: 5 km
Uimaranta

2 km säteellä

Päiväkoteja: 6 kpl
Peruskouluja: 1 kpl
Ruokakauppoja: 5 kpl

Pirkkalan Hohteen Ihanat kodit sijaitsevat viehättävällä ja halutulla Pereen alueella, Pyhäjärven upeiden maisemien ja arjen tarpeet hyvin kattavien palveluiden ääressä. Pere kehystää Pyhäjärven itäisimmän osan etelärantaa, ja Hohteesta avautuvatkin todella kauniit näkymät Pyhäjärven suuntaan. Alue on ollut aiemmin kartanovaltainen ja sen tunnelmassa aistii edelleen menneiden aikojen lumoa.

Harrastusmahdollisuuksia riittää liikunnasta ja kuntoilusta innostuville, sillä puolentoista kilometrin säteellä on useita urheilukenttiä ja lenkkipolkuja, minkä lisäksi muutaman kilometrin päässä sijaitsevat niin liikuntakeskus Hei, Pirkkalan vapaa-aikakeskus kuin Perdel Padel Club. Lähistöllä on myös kirjasto sekä Tampereen Messu- ja Urheilukeskus.

 

Järvenrannan tuntumassa asumisesta todella nauttii, sillä parin kilometrin säteeltä löytyvät muun muassa Härmälänsaaren ulkoilupuisto, Härmälän rantapuisto ja Rantaperkiön uimaranta. Veneilyä harrastavien iloksi vain pienen matkan päässä on myös venesatama. Hohde sopii hyvin lapsiperheille, sillä Partolan alue on viihtyisä, luonnonläheinen ja rauhallinen, minkä lisäksi oman kodin lähellä on päiväkoteja ja kouluja. 

Pirkkalan Hohteesta on hyvät liikenneyhteydet. Julkinen liikenne palvelee sujuvasti, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Hohteesta löydät unelmakotisi, josta nautit tänään ja huomenna.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Pirkkalasta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi