fbpx

Asunto Oy Pirkkalan Nefriitti

Pirkkala, Pere

Matka Partolan keskukseen 500 m
Julkisella liikenteellä Tampereen keskustaan 20 min
Autolla Tampereen keskustaan 10 min

Sinua odottavat kerrassaan ihastuttavat rivi- ja paritalokodit omalle tontille rakentuvassa Asunto Oy Pirkkalan Nefriitissä. Nautit todellisesta elämänlaadusta erittäin arvostelulla Pereen alueella, Pirkkalassa. Ihanasta kodista avautuvat upeat järvimaisemat ja kulkuyhteydet vieressä sijaitsevalle, eläväiselle Tampereelle ovat sujuvat. Matka sinne käy näppärästi omalla autolla tai julkista liikennettä hyödyntäen. Linja-autolla Tampereen keskustaan pääsee alle parissakymmenessä minuutissa ja omalla autolla etapin hurauttaa kymmenessä minuutissa. Alueelle on suunniteltu myös jatkoa Tampereen ratikalle.

Pere on lähellä urbaania Tamperetta, mutta silti luonnonläheinen. Maisemat ovat puistomaisia ja vehreitä, ja upea Pyhäjärvi viihtyisine rantoineen ja ulkoilureitteineen odottaa vain parinsadan metrin päässä kotiovelta. Arjen kattavat peruspalvelut löytyvät aivan Pereen kupeessa sijaitsevalta Partolan alueelta, joka on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä, jatkuvasti kehittyvistä palvelukeskittymistä. Siellä odottavat muun muassa ympäri vuorokauden palvelevat supermarketit, kauppakeskus Veska sekä lukuisat ravintolat, erikoisliikkeet ja kuntosali.

Nefriitissä asuessasi ihastut joka päivä omaan Ihanaan kotiisi. Avarassa ja valoisassa asunnossa on lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja huomattavasti tavallista suurempi huonekorkeus: yksitasoisissa asunnoissa 3,2 metriä ja parvellisissa kodeissa jopa 4,3 metriä. Materiaalit ja varusteet ovat korkeatasoisia ja moderneja, ja lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, mikä luo edellytykset sisustaa asunto vapaasti. Pääset myös vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.   

Nefriitin Ihanien kotien valikoimissa on monenlaisia asuntoja ja todella uniikkeja koteja: kaksikerroksinen paritalo ylellisillä spa-osastoilla, yksitasoinen rivitalo, jossa on erinomaisesti suunniteltu pohjaratkaisu, sekä parvellinen, loft-henkinen rivitalo reilulla huonekorkeudella. Ota yhteyttä myyjäämme ja kysy lisää Pirkkalan Nefriitistä! 

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Rivitalot Paritalot

Tontti: Omistus

Huoneluku: 2-5 h + kt + s (+ parvi)

Pinta-ala: 50,5-89,0m2

Osoite: Partolantie 3, 33950 Pirkkala

Asuntoja: 8

Arv. valmist.: Syksy 2024

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Varaa henkilökohtainen esittely

Jos haluat tulla tutustumaan sisustettuun malliasuntoon kaikessa rauhassa, varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Upeita järvimaisemia hyvien palveluiden lähellä

Partolan keskuksen palvelut 500 m
Tampereen keskustan palvelut: 5 km
Pyhäjärvi 200 m
Uimaranta ja sauna

2 km säteellä

Päiväkoteja: 6 kpl
Peruskouluja: 1 kpl
Ruokakauppoja: 5 kpl

Pirkkalan Nefriitin Ihanat rivi- ja paritalokodit sijaitsevat luonnonkauniilla ja halutulla Pereen alueella, Pyhäjärven upeiden maisemien ja arjen tarpeet kattavien palveluiden ääressä. Pere kehystää Pyhäjärven itäisimmän osan etelärantaa, ja Nefriitin kodit asettuvatkin hienosti Pyhäjärven upean järviluonnon ääreen. Alue on ollut aiemmin kartanovaltainen ja sen tunnelmassa aistii edelleen menneiden aikojen lumoa. 

Harrastusmahdollisuuksia riittää liikunnasta ja kuntoilusta innostuville, sillä puolentoista kilometrin säteellä on useita urheilukenttiä ja lenkkipolkuja, minkä lisäksi muutaman kilometrin päässä sijaitsevat niin liikuntakeskus Hei, Pirkkalan vapaa-aikakeskus kuin Perdel Padel Club. Pereensaaressa olevassa saunassa odottavat makoisat löylyt. Lähistöllä on myös kirjasto sekä Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. 

Pyhäjärven rannan tuntumassa asuminen on nautinnollista, sillä parin kilometrin säteeltä löytyvät muun muassa Härmälänsaaren ulkoilupuisto, Härmälän rantapuisto ja Rantaperkiön uimaranta. Veneilyä harrastavien iloksi vain pienen matkan päässä on myös venesatama. Nefriitti sopii hienosti lapsiperheille, sillä alue on viihtyisä, luonnonläheinen ja rauhallinen, minkä lisäksi oman kodin lähellä on päiväkoteja ja kouluja. Liikenneyhteydet ovat erinomaisia, sillä julkinen liikenne palvelee sujuvasti ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Pirkkalasta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi