fbpx

Asunto Oy Pirkkalan Valo

Pirkkala, Pere, Tampere

Matka Partolan keskukseen 1 km
Autolla Tampereen keskustaan 10 min
Julkisella liikenteellä Tampereen keskustaan 20 min

Asunto Oy Pirkkalan Valosta löydät unelmakotisi! Arvostelulle ja halutulle Pirkkalan Pereen alueelle rakentuvat Ihanat kodit ovat omalla tontilla ja niistä aukeavat huikaisevat järvimaisemat. Kulkuyhteydet vieressä sijaitsevalle Tampereelle ovat erinomaiset niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Linja-autolla Tampereen keskustaan pääsee parissakymmenessä minuutissa ja omalla autolla etapin hurauttaa kymmenessä minuutissa. Alueelle on suunniteltu myös Tampereen ratikan jatkoyhteyttä.

Pere on lähellä urbaania Tamperetta, mutta silti luonnonläheinen. Pääsetkin nauttimaan vehreästä luonnosta ja kauniista maisemista Valossa asuessasi. Vieressä aukeaa puistomaisia alueita, ja upea Pyhäjärvi viihtyisine rantoineen ja ulkoilureitteineen odottaa vain parinsadan metrin päässä.

Arjen sujuvuuden varmistavat peruspalvelut löytyvät kätevästi aivan Pereen kupeessa sijaitsevalta Partolan alueelta, kävelymatkan etäisyydellä omasta kodista. Se on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä, jatkuvasti kehittyvistä palvelukeskittymistä, jossa odottavat muun muassa ympäri vuorokauden palvelevat supermarketit, kauppakeskus Veska sekä lukuisat ravintolat, erikoisliikkeet ja kuntosali.

Valon Ihanissa kodeissa todella viihtyy, sillä avarassa ja valoa tulvivassa asunnossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, huomattavasti tavallista suurempi huonekorkeus sekä korkeatasoiset ja modernit materiaalit ja varusteet. Lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, minkä ansiosta kodin pystyy sisustamaan vapaasti. 

Kaikissa asunnoissa on oma parveke ja useissa kodeissa on lisäksi parvi, joka luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa arvokasta lisätilaa asumiselle. Ylellisyyden vaikutelmaa tuo myös joistain asunnoista löytyvä lasiseinäinen, spa-henkinen sauna.

Tutustu Asunto Oy Pirkkalan Valon Ihaniin koteihin ja kysy lisää! 

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Omistus

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + vh + parvi / parveke / terassi)

Pinta-ala: 23,0-104,5m2

Osoite: Partolantie 3 A, 33950 Pirkkala

Asuntoja: 34

Arv. valmist.: Lokakuu 2024

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi
Toni Snäll Asuntomyynti, Pirkanmaa 0406640989 toni.snall@t2h.fi

Varaa henkilökohtainen esittely

Jos haluat tulla tutustumaan sisustettuun malliasuntoon kaikessa rauhassa, varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Järvimaisemissa luonnon helmassa, erinomaisten palveluiden ja yhteyksien äärellä

Partolan keskuksen palvelut 1 km
Pirkkalan Prisma 1,2 km
Uimaranta

2 km säteellä

Päiväkoteja: 6 kpl
Peruskouluja: 1 kpl
Ruokakauppoja: 5 kpl

Pirkkalan Valon Ihanat kodit nousevat arvostetulle ja halutulle Pereen alueelle, Pyhäjärven upeiden maisemien ja arjen tarpeet hyvin kattavien palveluiden ääreen. Viehättävä Pere asettuu Pyhäjärven itäisimmän osan etelärannalle, ja Valon parvekkeilta ja ikkunoista avautuukin silmiä hiveleviä näkymiä Pyhäjärven suuntaan. Alue on ollut aiemmin kartanovaltainen ja sen tunnelmassa aistii edelleen menneiden aikojen lumoa.

Liikunnasta ja kuntoilusta nauttiville riittää harrastusmahdollisuuksia, sillä puolentoista kilometrin säteellä on useita urheilukenttiä ja lenkkipolkuja, minkä lisäksi muutaman kilometrin päässä sijaitsevat niin liikuntakeskus Hei, Pirkkalan vapaa-aikakeskus kuin Perdel Padel Club. Lähistöllä on myös kirjasto sekä Tampereen Messu- ja Urheilukeskus.

Pyhäjärven rannalla elämisestä todella nauttii, sillä parin kilometrin säteeltä löytyvät muun muassa Härmälänsaaren ulkoilupuisto, Härmälän rantapuisto ja Rantaperkiön uimaranta. Veneilyä harrastavien iloksi vain pienen matkan päässä on myös venesatama. Valo sopii hyvin lapsiperheille, sillä Partolan alue on luonnonläheinen ja rauhallinen, minkä lisäksi oman kodin lähellä on päiväkoteja ja kouluja. 

Pirkkalan Valosta on hyvät liikenneyhteydet eri suuntiin. Julkinen liikenne palvelee sujuvasti, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Valosta löydät unelmakotisi, josta nautit tänään ja huomenna.

Varaa oma, Ihana koti Pirkkalasta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi
Toni Snäll Asuntomyynti, Pirkanmaa 0406640989 toni.snall@t2h.fi