fbpx

Asunto Oy Tampereen Fabiano

Asunto Oy Tampereen Fabiano

Tampere

Pienkerrostalo

Fabianon kaupunkivillat ovat erityisen valoisia ja avaria Ihania koteja Tampereen Härmälänrannassa. Asuntojen suuriin ikkunoihin ja tavanomaista korkeampiin huoneisiin onkin helppo ihastua – ylemmän kerroksen parvellisissa asunnoissa nautit jopa yli 4 metrin huonekorkeudesta ja modernista loft-tunnelmasta, sekä omasta parvekkeesta. Alakerran asunnoissa sisäänkäynti toimii oman terassin ja asuntopihan kautta, mikä tuo asumiseen viehättävää tunnelmaa.

Osassa kodeista on myös tyylikäs lasiseinäinen sauna. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita, joten sinulle jää enemmän tilaa sisustaa asunto mielesi mukaan.

Korttelin keskellä on asukkaiden vapaassa käytössä oleva yhteispiha, josta löytyy mm. leikkipaikka. Parkkipaikat sijaitsevat kätevästi taloyhtiön pihakannen alle jäävässä pysäköintihallissa, jonka paikat myydään erillisinä osakkeina.

Fabianon Ihanat kaupunkivillat rakennetaan Potkurinkadulle Härmälänrantaan upean Pyhäjärven läheisyyteen. Härmälänranta onkin yhdistelmä virkeää kaupunkia ja historian havinaa, yhdistäen juuri sopivassa suhteessa luonnon kauneutta ja modernia asumista. Tärkeimmät palvelut, kuten kaupat ja harrastukset sekä luonto ovat kaikki lähistöllä ja lisää palvelutarjontaa löydät kävelymatkan päästä Partolasta.

Bussipysäkille on muutama sata metriä ja alueelta pääset ketterästi 10 minuutissa Tampereen keskustaan sekä esimerkiksi IKEAan, Hervantaan, Pyynikille ja Pispalaan. Sijainti on ihanteellinen myös autoilijalle: ajat kodistasi Tampereen keskustaan vain 10 minuutissa.

Tyyppi: Pienkerrostalo
Huoneluku: 1–4 h + kt (+s + parveke)
Pinta-ala: 26,0–91,5 m2
Osoite: Potkurinkatu 4, 33900 Tampere
Asuntoja: 17 asuntoa
Arv. valmist.: 9/2022
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Asunto Oy Tampereen Fabiano

Asuntopohjat ja alk. hinnat

  • 4h + kt + s + parvi + parveke 91,5m2

    Myyntihinta: 122 598,00 €

    Velaton hinta: 408 660,00 €

    Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Simo Nuolemo Myyntipäällikkö, KTM ( lomalla 23.1. asti) Pirkanmaa 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi Soita

Silja Muli Asuntomyyjä Pirkanmaa 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Härmälänranta

Tutustu alueeseen