fbpx
Tulossa

Asunto Oy Tampereen Fiore

Tampere, Perkkoonpuisto

Autolla Tampereen keskustaan 10 min
Bussilla Tampereen keskustaan 15 min
Polkupyörällä Tampereen keskustaan 30 min

Asunto Oy Tampereen Fiore saa ihastumaan omaan kotiin joka päivä uudelleen! Tämä upea kerrostalokohde rakentuu vehreään Perkkoonpuistoon, lähelle Tampereen keskustan monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja. 

Kattavia palveluita löytyy reilusti vain pienen matkan päässä Fioresta, sillä kävelymatkan etäisyydellä on lähikauppa, päiväkoti, kuntosali ja ravintolapalveluita. Vajaan kahden kilometrin päässä ovat Lakalaivan alueen ruokakaupat, K-rauta, Ikea, autokaupat ja monet muut erikoisliikkeet. Lähistöllä on myös lukuisia päiväkoteja, kouluja sekä nuorisokeskus. Vuoreskeskuksen ja Hervannan palvelut ovat nekin lähellä, eikä Ideaparkiinkaan ole pitkä matka. 

Julkinen liikenne palvelee sujuvasti, ja keskeiset väylät kulkevat ovat helposti tavoitettavissa. Lähin bussipysäkki on vain 150 metrin päässä, ja linja-automatka noin kuuden kilometrin päässä sijaitsevaan Tampereen keskustaan vie vain 15 minuuttia. Omalla autolla etappi taittuu 10 minuutissa. 

Fioren Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden sekä huomattavasti tavallista suuremman huonekorkeuden ansiosta. Viihtyisyyttä lisäävät entisestään korkeatasoiset ja modernit materiaalit ja varusteet sekä lattialämmitys, joka poistaa pattereiden tarpeen ja antaa näin mahdollisuuden sisustaa asunto vapaasti. 

Ihanan kodin ilmavaa yleisilmettä korostaa kaikista asunnoista löytyvä lasitettu, tavallista leveämpi parveke tai terassi. Siellä on nautinnollista viettää kauniita päiviä ja tunnelmallisia iltoja. Osassa asuntoja on myös lasiseinäinen, spa-henkinen sauna, jossa löylyt maittavat varmasti. Elämänlaatua lisäävät entisestään joissain kodeissa oleva loft-henkinen parvi sekä pihasuunnittelun kilpailun tuloksena syntynyt kaunis piha.

Tutustu Fioren koteihin ottamalla yhteyttä myyjäämme!

 

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + vh + parvi)

Pinta-ala: 22m2–69 m2

Osoite: Terävänkatu 16, 33850 Tampere

Asuntoja: 27

Arv. valmist.: Syksy 2024

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Ihana koti kauniissa Perkkoonpuistossa, Tampereen keskustan lähellä

Tampereen keskustan palvelut: 6 km
Lakalaivan keskuksen palvelut: 1,8 km
Lähin bussipysäkki: 150 m

3 km säteellä

Päiväkoteja: 3 kpl
Peruskouluja: 1 kpl

Tampereen Fioren Ihanat kodit ovat viehättävällä ja rauhallisella Perkkoonpuiston alueella, jossa yhdistyvät monet asumisen ja elämisen kannalta merkittävät asiat. Fioressa on hyvät lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet sekä erinomaiset ulkoilumahdollisuudet vehreässä lähiluonnossa. Uimarannat ja ulkoilureitit odottavatkin aivan oman kodin läheisyydessä.

Vieressä on upeita vesistöjä ja niillä on hienoa vaikkapa veneillä tai kalastella. Ruokomäenpuisto, Multisillanpuisto ja Palokallionpuisto, Vuoreksen keskuspuisto, liikunta-, leikki- ja koirapuisto sekä Tervaslammenpuisto ja Ilves-kenttä tarjoavat mahtavat puitteet raittiissa ulkoilmassa reippailulle, retkeilylle tai pyöräilylle. Melontaa pääsee harrastamaan muutaman kilometrin päässä sijaitsevalla Särkijärven melonta- ja uimarannalla.

 

Perkkoonpuisto on erinomainen valinta asuinpaikaksi lapsiperheelle, joka haluaa löytää mutkattomasti sujuvaa arkea tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin. Alueen rauhallisuus sopii hienosti perheen pienimmille ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät elämänmenosta hyvin toimivaa. Lähin päiväkoti sijaitsee vain kivenheiton päässä Fioresta.

Fioresta on helppo liikkua joka suuntaan, sillä yhteydet ovat sujuvia ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Tampereen keskusta onkin aina helposti saavutettavissa. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Perkkoonpuistosta!

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Silja Muli Asuntomyynti, Pirkanmaa Soita tai laita Whatsappia 040 125 3230 silja.muli@t2h.fi