fbpx

Asunto Oy Tampereen Oodi

Tulossa

Asunto Oy Tampereen Oodi

Tampere

Kerrostalot

Asunto Oy Tampereen Oodi kohoaa Tampereen sydämeen, Amurin kaupunginosaan. Sympaattisen Amurin puutalokorttelit ovat vuosien aikana vaihtuneet kerrostaloihin, mutta alueen lämminhenkinen tunnelma on yhä aistittavissa.

Oodin Ihanat kodit ovat ainutlaatuisen avaria ja valoisia. Yhdeksänkerroksisen Oodin asuntojen suurista ikkunoista avautuvat upeat näkymät Tampereen kattojen ylle, kaupungin eloisille kaduille ja viihtyisälle sisäpihalle. Jokaisessa Oodin kodissa elämästä saa nauttia omalla parvekkeella tai pihalla. Ensiluokkaisen asumismukavuuden täydentää osassa asunnoista näyttävä loft-henkinen parvi sekä oma sauna.

Amuri on epäilemättä Tamperetta parhaimmillaan. Pohjoispuolella ensimmäisenä vastassa on Näsijärven rannassa sijaitsevat Mustalahden satama-alue terassiravintoloineen, legendaarinen huvipuisto Särkänniemi sekä Onkiniemen virkistysalue. Idässä alue puolestaan rajautuu Tampereen vilkkaaseen ydinkeskustaan ja historialliseen Finlaysonin tehdasalueeseen. Lisäksi Amuria kehystää vehreä Pyynikki kangasmetsineen ja harjumaisemineen.

Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Amuri on vehreä ja rauhallinen asuinalue, jossa viihtyvät myös lapsiperheet: lähistöltä löytyy useampia päiväkoteja ja kouluja, mukaan lukien Tampereen kansainvälinen koulu. Alueella on useampia puistoja, joissa on tilaa rentoutua, leikkiä ja liikkua. Amurissa sijaitsevat myös kaupungin pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo ja Pyynikin uimahalli.

Tutustu ja ihastu idylliseen Amuriin sekä Oodin ainutlaatuisen Ihaniin koteihin!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-2h + kt + parveke/piha (+ s + parvi)
Pinta-ala: 23,5–48,0 m2
Osoite: Mustanlahdenkatu 21, 33210 Tampere
Asuntoja: 52
Arv. valmist.: Tarkentuu

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Simo Nuolemo Myyntipäällikkö, KTM Pirkanmaa 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta