Asunto Oy Tampereen Pähkinä

Tulossa

Asunto Oy Tampereen Pähkinä

Tampere

Kerrostalot

Asunto Oy Tampereen Pähkinän Ihanat kerrostalokodit nousevat Vuorekseen, uudelle Isokuusen puukaupunkialueelle. Pähkinä sijaitsee lähellä kattavia peruspalveluita ja sujuvien liikenneyhteyksien varrella, mutta kuitenkin vehreän luonnon syleilyssä idyllisen Särkijärven kupeessa.

Vuoreksesta löydät kaikki tarvittavat palvelut, muun muassa päiväkodit ja koulut, kauneus- ja terveyspalvelut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Vuoreksen monipuolista palvelukattausta tulee lisäksi täydentämään uusi Isokuusen päiväkoti ja koulu sekä päivittäistavarakauppa, jotka istuvat täydellisesti alueen lämminhenkiseen puukaupunkitunnelmaan. Päiväkotiin ja kouluun on läheisen puiston kautta matkaa vain muutamia satoja metrejä.

Vuoreksesta kuljet sujuvasti linja-autolla noin puolessa tunnissa Tampereen keskustan palveluiden äärelle tai reilussa 20 minuutissa Hervannan palvelukeskittymään. Myös Tampereen ammattikorkeakoululle on suora linja-autoyhteys. Lisäksi omalla autollakin kulkemin on erittäin sujuvaa: valtatie E12 liittymään ajat vain 5 minuutissa ja esimerkiksi kauppakeskus Ideaparkiin hurautat vain vartissa.

Ainutlaatuisen avaria ja valoisia Pähkinän asunnoista tekevät tavanomaista korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkunat. Ensimmäisen ja ylimmän kerroksen asunnoissa tyylikäs parvi tuo lisää tilaa ja mahdollisuuksia sekä henkii näyttävää loft-tunnelmaa. Osassa asunnoista asumisen ylellisyyden viimeistelee upea, lasiseinäinen sauna. Jokaisessa kodissa on myös oma tilava parveke tai terassi, jossa riittää tilaa viettää aikaa isommallakin porukalla.

Tutustu Pähkinän Ihaniin koteihin ja ihastu Vuoreksen idylliseen tunnelmaan!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-4 h+kt+(s)+(parvi)
Pinta-ala: 22,5-65 m2
Osoite: Tervaskatu 4 C, 33870 Tampere
Asuntoja: 44
Arv. valmist.: 2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Simo Nuolemo Myyntipäällikkö, KTM Pirkanmaa 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta