fbpx

Asunto Oy Turun Piastrella

Turku, Pukkila

Autolla Turun keskustaan 5 min
Pyörällä Turun keskustaan 10 min
Kävellen tulevaan Areenaan 10 min
Tervetuloa tutustumaan stailattuihin malliasuntoihin Rauhalinnaan tiistaisin klo 17-17:30 osoitteeseen Jalostusasemankatu 13 A, 20780 Kaarina!

Pukkilan Ihanat kodit ovat valoisia, avaria ja moderneja. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja reilusti tavallista korkeammat huoneet yhdistettynä huolellisesti viimeisteltyyn kokonaisuuteen tuovat ylellisyyttä asumiseen. 

Jokaisessa Ihanassa kodissa on tilava parveke tai terassi. Lisäksi osassa huoneistoja on lisätilaa tuova parvi. Pohjakerroksen kodeissa parven korkeus on 2,3 metriä ja huoneiden kokonaiskorkeus jopa 5 metriä! Huikeaa tilan tuntua ja avaruutta pääsee nauttimaan kohteen ylimmässä kerroksessa parvellisissa asunnoissa, joissa parven korkeus on lähes 1,6 metriä ja huoneiden kokonaiskorkeus jopa yli neljä metriä. Joissain asunnoissa on myös lasiseinäinen sauna. Taloyhtiöön tulee sähköautojen latauspaikkoja, minkä lisäksi korttelissa on kaksi yhteiskäyttöautoa.

Ihanasta kodista on helppo sisustaa juuri sellainen kuin haluat, sillä pääset valitsemaan pintamateriaalit ja saat muutenkin sisustamiseen vapaat kädet vesikiertoisen lattialämmityksen poistaessa pattereiden tarpeen. Nautit fiksusti suunnitellusta pohjaratkaisusta, joka ottaa kaiken irti neliöistä.

Tutustu asuntoihin

 • Parvellisissa asunnoissa yli 4 metrin huonekorkeus
 • Suuret lasitetut parvekkeet
 • Alimman kerroksen asunnoissa terassit

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–3 h + k (+ parvi) + parveke tai terassi

Pinta-ala: 21,5 m2–78

Osoite: Samottikuja 5, 20250 Turku

Asuntoja: 38

Arv. valmist.: Joulukuu 2024

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Taavetti Kärkkäinen Asuntomyynti, Varsinais-Suomi 0400 449113 taavetti.karkkainen@t2h.fi

Kohteen rakentaminen on käynnissä, joten yhteyttä ja varaa omasi vielä kun ehdit! Voit tulla tutustumaan upeisiin malliasuntoihimme silloin kun sinulle sopii ottamalla yhteyttä myyjäämme. Esittelemme T2H:n Ihania koteja Kaarinan Rauhalinnassa.

Asunto Oy Turun Piastrella

Asuntopohjat

 • 1h + kt + parveke 6,5m2, 21,5m2
 • 1h + kt + parveke 6,5m2, 27,0m2
 • 1h + kt + s + parveke 7m2, 29,0m2
 • 1h + kt + parvi 6,5m2 + parveke 7m2, 35,5m2
 • 1h + kt + s + parvi 9m2 + terassi 7m2, 39,0m2
 • 1h + kt + s + parvi 9m2 + terassi 7,5m2, 40,0m2
 • 2h + kt + parveke 10m2, 30,0m2
 • 2h + kt + parveke 12,5m2, 30,5m2
 • 2h + kt + s + vh + parveke 10m2, 34,0m2
 • 2h + kt + s + parveke 13,5m2, 49,5m2
 • 3h + kt + s + vh + parveke 9,5m2, 48,0m2
 • 3h + kt + s + parveke 13,5m2, 64,0m2

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämissämme asuntoesittelyissä pääset näkemään Ihanat kodit. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta – tai ota yhteyttä myyjäämme varataksesi sinulle sopivan henkilökohtaisen esittelyajan!

Ota yhteyttä

Koti lähellä kaikkea

Turun keskusta: 1,5 km
Kauppakeskus Manhattan: 300 m
Turun rautatieasema: 1 km
Lähin bussipysäkki: 200 m
Lähin ruokakauppa: 300 m

2 km säteellä

Päiväkoteja: 7 kpl
Peruskouluja: 3 kpl
Lukioita: 2 kpl
Ruokakauppoja 8 kpl

Pukkila on viihtyisä alue lähellä Turun keskustaa

T2H rakentaa Ihania koteja Turun Pitkämäessä sijaitsevaan Pukkilaan, entisen kaakelitehtaan alueelle. Täällä nautit kauniista, idyllisestä Pitkämäen puutaloasutuksesta ja viehättävistä, vehreinä polveilevista kaduista. Nyt rakenteilla olevien Ihanien kotien myötä aluekokonaisuudesta muodostuukin todella viihtyisä – omalta tuntuva naapurusto, jossa on ilo asua. 

Pukkila sijaitsee lähellä Turun eläväistä keskustaa, erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden ääressä. Naantalin pikatie, joka muuttuu kaupungin rajoilla Valtatie 8:ksi, vie nopeasti niin Turun ytimeen kuin Raision, Rauman ja Porin suuntaan. Turun rautatieasemakin on vain kilometrin päässä eikä satamaankaan ole kuin 3 kilometriä. Pukkilasta onkin helppo liikkua minne vain, niin kotimaahan kuin vaikka Ruotsin puolelle.

 

Kauppoihin, kouluihin ja päiväkoteihin ei ole pitkä matka Pukkilan Ihanissa kodeissa asuessa. Turun keskustan monipuoliset palvelut, erikoisliikkeet ja aktiviteetit ovat vain 10 minuutin matkan päässä olitpa sitten liikkeellä pyöräillen, omalla autolla tai julkista liikennettä käyttäen.

Aivan oman kodin lähellä riittää lähipalveluita ja paljon tekemistä, sillä naapurustossa on muun muassa useampia kauppoja, apteekki, ravintola, kuntosaleja sekä kauppakeskus Manhattan, jonka Sport Centerissä pystyy harrastamaan esimerkiksi salibandya, squashia ja sulkapalloa. Lisäksi lähistöllä on useita puistoja, kuten Pitkämäen- ja Merikulmanpuisto, joissa on kiva käydä ulkoilemassa. Raision Myllyn suuri kauppakeskuskin on vain 10 minuutin automatkan päässä.

Aktiivisesta elämäntyylistä pitävät viihtyvät Pukkilassa, sillä alueen kauniit kadut ja puistot kannustavat ulkoiluun sekä kävely- tai pyöräilylenkkeihin vuodenajasta riippumatta. Ja jos mieli tekee nauttia Turun ainutlaatuisesta jokirannasta tai Airiston upeista näkymistä, ei matkaa niiden pariin ole kuin muutama kilometri. Lisäksi aivan Pukkilan kupeeseen on suunnitteilla elämyskeskus ja monitoimiareena.

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi
Taavetti Kärkkäinen Asuntomyynti, Varsinais-Suomi 0400 449113 taavetti.karkkainen@t2h.fi