fbpx

Asunto Oy Tuusulan Mesimarja

Tuusula, Hyrylä

Uusi upea asuinalue
Hyrylän kattavat palvelut vieressä
Autolla lentokentälle tai Jumboon alle 20 min
Viimeiset muuttovalmiit asunnot erityishinnoin!

Asunto Oy Tuusulan Mesimarjan Ihanat kerrostalokodit valmistuivat Tuusulan parhaalle paikalle palvelukeskittymä Hyrylän kupeeseen. Tuusula on idyllinen ja aktiivinen kunta Vantaan pohjoispuolella, alle 30 kilometrin päässä Helsingistä. Suoraa moottoritietä hurautatkin pääkaupunkiin alle 40 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle vain 20 minuutissa. Tuusulan Mesimarjan Ihanat kodit sijaitsevat uudella, upealla puustellinmetsän alueella, joka rajoittuu kahteen vehreään puistoon, kuitenkin vain kilometrin päähän Hyrylän kattavista palveluista. Monipuoliset urheilupalvelut, kuten Tuusulan Urheilukeskus, tenniskeskus, urheilukenttä sekä frisbeegolf-rata sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä Mesimarjasta.

Tuusulan Mesimarjan Ihanat kodit tekevät vaikutuksen heti ovesta sisään astuessa. Valoa ja avaruutta on yllin kyllin ja pohjaratkaisut ovat järkevästi suunniteltuja. 2,8 metrin huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin kutsuu auringonsäteet kotiisi. Ylimmän kerroksen asunnoissa avaruus saa uuden ulottuvuuden yli 4 metriin kohoavan huonekorkeuden sekä upean, loft-henkisen parven myötä. Asumiseen tuo ylellisyyttä osassa asunnoista myös tyylikäs lasiseinäinen sauna. Viereisen yhtiön upeat ullakkosaunatilat näköalaparvekkeineen ja kerhotiloineen ovat kaikkien asukkaiden käytössä. 

Kaikissa kodeissa on tilava parveke tai terassi ja viihtyisä piha. Saat valita kotiisi mieleisesi pintamateriaalit moderneista vaihtoehdoista ja vesikiertoinen lattialämmitys ilman erillisiä pattereita mahdollistaa rajattomat sisustusratkaisut. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löydät huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat ja pihasta tilaa autoille myös katoksen alta.  Taloyhtiössä on mahdollisuus ostaa edullinen parkkipaikka talon edestä sekä asukkaille on käytössä myös yhteiskäyttöautoja.

Viimeiset asunnot nyt erityishinnoin. Varaa oma Ihana kotisi Tuusulan Mesimarjasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

  • Kaikissa asunnoissa parveke ja osassa asunnoissa asuntopiha

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s) (+ parvi)

Pinta-ala: 22,5–59,5 m²

Osoite: Metsävadelmantie 3, 04300 Tuusula

Asuntoja: 54

Arv. valmist.: Valmistunut heinäkuu 2023

Tule tutustumaan Tuusulan Mesimarjaan!

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii! Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Ihana koti idyllisellä ja aktiivisella Tuusulan Hyrylän asuinalueella

Tuusulan keskusta: 1,2 km
Tuusulan urheilukeskus: 1 km
Tuusulan golfklubi: 3 km
Lähin bussipysäkki: 300 m
Tuusulan uimahalli: 1,2 km
Keravan asema 4,5 km

3 km säteellä:

Päiväkoteja: 8 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 3 kpl
Lukioita: 1 kpl
Ruokakauppoja: 4 kpl

Tuusulan Hyrylässä aktiivinen ja sujuva arki yhdistyy maalauksellisiin maaseutumaisemiin. Tuusulan kaksi järveä tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja ja ihastuttavia samoilumaastoja ulkoilmasta nauttivalle, eikä taajama-alueeltakaan tekemistä puutu: kävelyetäisyydellä uudesta kodistasi sijaitsevat muun muassa Tuusulan urheilukeskus, leikkipaikka, uimaranta sekä frisbeegolfrata.

Mesimarja sopii kaikille, ja on kerrassaan erinomainen valinta lapsiperheille, jotka haluavat yhdistää viehättävän ja rauhallisen asuinpaikan kattaviin lähipalveluihin sekä harrastusmahdollisuuksiin. Hyrylän Mesimarjassa asuessa perheen arki rullaa mukavasti, sillä lähellä on hyvien palveluiden puitteissa päiväkoteja ja kouluja, joille on helppo lähteä opintielle.

 

Hyrylästä on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Tuusulan palvelut kuin Helsingin keskusta ovat helposti saavutettavissa. Lentokentän läheisyys tekee ulkomaille matkustamisesta vaivatonta. Mesimarjassa sinua odottaa ripauksella ylellisyyttä varustettu Ihana koti, johon on helppo ihastua joka päivä uudelleen.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Hyrylästä!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 5,89 € / m2

Vesimaksu 25 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autopaikan hoitovastike 11,78 €

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Karjula Asuntomyynti, PK-seutu 044 033 0475 joona.karjula@t2h.fi