fbpx

Asunto Oy Tuusulan Metsämansikka

Tulossa

Asunto Oy Tuusulan Metsämansikka

Tuusula

Kerrostalot

Asunto Oy Tuusulan Metsämansikan Ihanat kerrostalokodit rakentuvat uudelle, asuntomessuillakin ihastuttaneelle Puustellinmetsän asuinalueelle Tuusulan keskusta-alueen Hyrylän kupeeseen.

Metsämansikan asunnoissa ihastuttaa erityisesti niiden avara ja valoisa tunnelma: 2,8 metrin huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin suorastaan kutsuu auringonsäteet leikkimään kotiisi. Ylimmän kerroksen asunnoissa avaruus saa uuden ulottuvuuden yli 4 metriin kohoavan huonekorkeuden sekä upean, loft-henkisen parven myötä. Lisäksi jokainen Metsämansikan asukas saa nauttia raittiista ilmasta ja vehreydestä myös omassa kodissaan: joko tilavalla parvekkeella loikoillen tai terassilla istuskellen ja omassa viihtyisässä pihassa touhuten.

Rykmentinpuiston keskus kohoaa Hyrylän vanhan kasarmialueen paikalle. Tavoitteena on luoda viihtyisä, eloisasta palvelukeskittymästä ja vehreistä puistokylistä muodostuva asuinalue jopa 15 000 ihmiselle. Tulevaisuudessa löydät aivan naapuristasi kattavat palvelut niin arkeen kuin antoisaan vapaa-aikaan.

Tuusula on idyllinen ja aktiivinen Vantaan naapurikunta, alle 30 kilometrin päässä Helsingistä. Suoraa moottoritietä hurautatkin pääkaupunkiin ja esimerkiksi lentokentälle tuossa tuokiossa. Täällä aktiivinen ja sujuva arki yhdistyy maalauksellisiin maisemiin. Tuusulan kaksi järveä tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja ja ihastuttavia samoilumaastoja ulkoilmasta nauttivalle, eikä taajama-alueeltakaan tekemistä puutu.

Löytäisitkö sinäkin oman Ihanan kotisi Metsämansikasta, Tuusulan idyllisestä ja aktiivisesta tunnelmasta?

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3 h + kt + parveke/piha (+ s + parvi)
Pinta-ala: 22,5–59,5 m2
Osoite: Vadelmaviidanpolku 4, 04300 Tuusula
Asuntoja: Tarkentuu
Arv. valmist.: Tarkentuu

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTK PK-seutu 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta